header - keukenmonteur - variant
Bribus zoekt supermonteurs!

Het leven van een supermonteur
wat ga je doen?

Als ervaren Supermonteur monteer je keukens op locatie. Dit kan een nieuwbouwproject of een renovatieproject zijn, maar ook een groot project met keukens voor de zorg. Waar je ook heen gaat, je kijkt altijd uit naar een superdag. Keukenmontage is nou eenmaal een mooi vak. En dankzij doorgroeimogelijkheden tot servicemonteur of voorman ben jij nooit uitgeleerd!

Het lezen van technische tekeningen is voor jou als ervaren Supermonteur geen probleem. Op basis hiervan maak jij inschattingen. Je monteert, installeert en ziet toe op de kwaliteit. Ook leid jij een bouw en mag jij monteurs aansturen. Pas als de bewoner blij is met de door jou opgeleverde keuken, ga jij tevreden naar huis. 

 

Bribus monteur


Past deze baan bij jou? 

Interesse om je aan te sluiten bij onze Supermonteurs? Dit is wat je moet hebben:  

technisch inzicht

Technische werkervaring

Bij voorkeur heb jij ervaring in de keukenmontage en kun jij zelfstandig keukens plaatsen. Als je ook ervaring hebt met tegel-, stuc- en installatiewerk, dan is dat helemaal mooi! 

motivatie

Je werkt nauwkeurig 

Jij leest technische tekeningen nauwkeurig en zorgt dat de keuken netjes gemonteerd wordt. 

vriendelijk

Een vriendelijke houding 

We komen bij veel mensen over de vloer. Dat een tevreden klant voorop staat, hoeven wij jou niet uit te leggen!  

Onze voorwaarden
dit krijg je: 

Een superbaan waarin jij écht gewaardeerd wordt! Een baan met doorgroeimogelijkheden en een uitstekend salaris. Werken bij Bribus betekent fijne werktijden, een hecht superteam36 vakantiedagen en een pensioenregeling. En niet te vergeten een werkbus, volgeladen met een mobiele telefoon,  een iPad, een goed werkkledingpakket en Festool gereedschap! 

Bij voorkeur beschik jij al over een BE-rijbewijs en een VCA-certificaat of je bent bereid dit te halen.

Bribus monteur


Laten we bellen!

Lijkt jou dat wel wat, zo’n superbaan? Dan leren we je graag persoonlijk kennen! Laat hier jouw gegevens achter, samen met een korte motivatie en jouw ervaring. Dan nemen wij contact met je op. 

Akkoordverklaring

Vooraf nog vragen?
Neem dan contact op met Geertje Haanstra (Opleidingscoördinator & HR Montage) via +31 (0) 6 82 05 99 33.