Werken bij
Bribus


Jouw talent tillen naar een
hoger niveau?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambitie in de keukenbranche! Als collega bouw je mee aan de toekomst van Bribus, maar ook aan jouw toekomst. Investering in persoonlijke talentontwikkeling is bij Bribus dé sleutel. Ontwikkelen doe je het best in een comfortabele werkomgeving. Het liefst met fijne collega’s en als het kan ook nog met een beetje bewegingsvrijheid. En dáárvoor moet je bij Bribus zijn!

Werken bij Bribus
onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeikansen

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

De nieuwste vacatures

Werk-/denkniveau

HBO

Standplaats

Bespreekbaar

Benodigde werkervaring

4-6 jaar

Uren per week

38

Ben jij een ervaren applicatiebeheerder en heb je kennis van databases? Wil jij je inzetten voor onze klanten en de kwaliteit van Bribus? Ben je een teamspeler die ook collega’s verder helpt? Dan maken wij graag kennis met jou!

DE ORGANISATIE

Bribus is een Nederlandse keukenfabrikant met focus op de professionele vastgoedbezitters zoals onder andere woningcorporaties en vastgoedbeleggers. In juli 2018 is Bribus onderdeel geworden van de Nobia Groep; Europa’s leidende keukenspecialist met meer dan 15 sterke merken.  

DE FUNCTIE

Als applicatiebeheerder bij Bribus heb je veel eigen verantwoordelijkheid. Je werkt afwisselend aan grote en kleinere projecten. Je houdt je zowel bezig met functioneel beheer, optimalisatie als implementatie van systemen, zoals het ERP-systeem. Je analyseert bedrijfskundige processen, zorgt voor doorontwikkeling van de configurator, voegt logica toe en traint ook gebruikers. Problemen van de business los je op en waar je kunt zorg je voor verbetering. Dit alles doe je in een dynamische informele werkomgeving met volop kansen voor jouw carrière.  

Wat verlangen wij? 

Voor deze functie vragen wij een aantal vaardigheden en competenties. Wij hopen dat jij het volgende meebrengt:

 • Een afgeronde studie op Hbo-niveau of gelijkwaardig door aantoonbare werkervaring in bedrijfskundige informatie of ICT; 
 • Ruime ervaring met Microsoft Dynamics CRM en FSM;
 • Stevige kennis van databases;
 • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus en weet functionele eisen en wensen te vertalen naar technische oplossingen;
 • Je beschikt over goede analytische vaardigheden;
 • Klantgericht en collegiaal;
 • Ervaring met programmeren en/of configurator-oplossingen is een pre.

DIT KRIJG JE

Jouw talent naar een hoger niveau tillen? Dan móét je bij Bribus zijn! Wij geloven dat investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling dé sleutel is tot succes. Je krijgt bij ons de ruimte om je talent verder te ontwikkelen in een prettige omgeving. Met fijne collega’s die een hecht team vormen en bewegingsvrijheid zorgen wij daarvoor. Als succesvol groeiend bedrijf belonen we jou uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

OOK DIT KRIJG JE

 • 100% pensioenpremie afdracht
 • Informele organisatie
 • Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit
 • Filevrij bereikbare locatie
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken; standplaats is daarom bespreekbaar

SOLLICITEER DIRECT

Wij zijn benieuwd waarom jij de Applicatiebeheerder bent die wij niet mogen mislopen. Stuur je sollicitatie direct via deze pagina óf mail je motivatie naar hr@bribus.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact op met Jeroen Bluiminck (HR Manager) via +31 (0) 315 65 71 74. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Achter de schermen

Bekijk alle vacatures

Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur? 

Bekijk de vacatures

Bribus supermonteurs

Achter de schermen

Een passend
opleidingstraject

In welke functie je ook in dienst treedt, een goed begin is het halve werk. We geven jou ruim de tijd om te wennen aan Bribus en onze cultuur. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materiaalgebruik.

Meer weten?

Bribus Academy
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?
Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina

Neem een kijkje in
onze keuken

Bribus is sinds 1929 gevestigd in Dinxperlo, de Achterhoek. Met ruim 280 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Met zijn allen leggen we de focus op optimale klanttevredenheid. Niet voor niets luidt onze visie: het creëren van waarde door het vervullen van behoefte.

Meer weten?

Neem een kijkje in onze keuken

Job Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Job Alert.

img_jobalert

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.