Business Center ontvangstruimte

Bribus
Business Center Amsterdam

Waarde creëren door het vervullen van de behoeften van klanten. Een visie die Bribus nastreeft door lokaal aanwezig te zijn met het onlangs geopende Bribus Business Center. Het Business Center Amsterdam is dé plek waar beleving en inspiratie samenkomen. Het is een omgeving waar professionals samenwerken, kennis delen en elkaar stimuleren om hun doelen te bereiken. 

waar beleving en inspiratie 
Samenkomen

Het Business Center is een verlenging van de vestiging in Dinxperlo. Bij binnenkomst maakt de bezoeker direct kennis met Bribus en alle mogelijkheden die Bribus biedt. Van de ontvangstruimte en de keukenshowroom tot en met de vergaderruimten en het partnerplein. Het biedt alle faciliteiten voor het optimaal bedienen van klanten. Het dynamische pand van 1700m2 is duurzaam verbouwd en volledig energieneutraal. Dit sluit naadloos aan bij de duurzame gedachte van onze bedrijfsvoering. 

 

Ons Business Center
Uw voordelen

  • icon_medewerkers

    Volop samenwerkingsmogelijkheden

  • Tevredenheid

    Professioneel advies op maat

  • Meedenkkracht

    Omgeving vol inspiratie

Dichter bij 
Onze klanten

Rob de Jager, Commercieel Directeur bij Bribus: “Met het Business Center zijn we dichter bij onze klanten die in de Randstad gevestigd zijn. Het is een bruisende omgeving waar we huur- en koopprojecten optimaal kunnen verzorgen. We hebben showroomkeukens, materialen en apparatuur samen met onze partners ondergebracht onder één dak. Waardoor de accountmanagers klanten goed kunnen informeren en helpen met het maken van keuzes die geheel aansluiten bij hun wensen.”


De optimale Bribus beleving
In de showroom en op het partnerplein

De authentieke kenmerken in de industriële omgeving zijn behouden waardoor de diverse elementen en keukenopstellingen in de showroom nog beter tot zijn recht komen. De grote keukenshowroom bestaat uit 24 keukens die een goed beeld geven van ons assortiment, voor de diverse doelgroepen. Van keukens voor huur- en koopwoningen tot een volledig uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien voor de zorgsector.

Op het partnerplein krijgen klanten de optimale beleving van Bribus’ partners en hun producten. Van inbouwapparatuur tot en met kranen en spoelbakken. Het plein geeft de partners van Bribus de mogelijkheid om hun merkidentiteit en -beleving over te brengen naar gezamenlijke klanten. 

 

Partnerplein
Bar-B

Eindeloze mogelijkheden
Van flexibel werken tot evenementen organiseren

Rob de Jager: “Ook bieden we onze klanten en partners de mogelijkheid om te vergaderen in een van onze vergaderruimtes en flexibel te werken in de kantoorruimte. Waardoor ze volledige vrijheid hebben om hun dag optimaal in te delen.“

Het organiseren van presentaties en evenementen is ook mogelijk in het Bribus Business Center. Bar-B is een sfeervolle ruimte ingericht voor het samenkomen van klanten en partners. Dankzij de centrale ligging is het pand goed bereikbaar. Parkeren is gratis bij onze eigen parkeergelegenheid, inclusief laadpaal voor elektrische auto’s.

Bezoek het Bribus
Business Center Amsterdam

Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor uw keukenproject? Laat je inspireren bij Bribus Business Center Amsterdam! Onze accountmanagers geven maatwerkadvies op basis van uw wensen en budget. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. Zo bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en advies op maat.

Bezoekadres
Verrijn Stuartweg 20
1112 AX Diemen

Maak een afspraak

Keuken

een kijkje achter
De schermen

Laat je in de video rondleiden door Janneke Kok, Manager van het Business Center. Janneke: "De kracht van het Business Center is dat we alle stalen, materialen en apparatuur onder één dak hebben."