1920x1080Ricardo-Amsterdam_010.jpg

Bribus 
Gebruiksadvies

Keukens van Bribus zijn gemaakt voor langdurig gemak en kookplezier. Zorgvuldig onderhoud zorgt voor nóg meer levensduur van uw keuken. Hieronder vindt u daarom enkele eenvoudige, maar doeltreffende tips die daaraan bijdragen. Het zijn juist dit soort eenvoudige routines die een blijvende positieve impact hebben op uw keuken.

Selecteer een taal

  • عربي
  • English
  • Nederlands
  • Türk
Voorkom aanslag en kringen door geen vocht op het werkblad achter te laten.

Vocht?
Handel direct

Voorkom aanslag en kringen door geen vocht op het werkblad achter te laten. Neem dit direct af met een zachte doek. Plaats geen waterkoker onder bovenkasten zodat deze niet veelvuldig worden blootgesteld aan stoom. Ook dit kan na verloop van tijd sporen op de bovenkasten achterlaten.

Kleine moeite
Geen schade

Plaats geen hete pan op uw werkblad. Gebruik altijd een onderzetter om zo schade aan het werkblad te voorkomen. Ook voor de levensduur van uw pannen is het raadzaam om een onderzetter te gebruiken.

Gebruik altijd een onderzetter om zo schade aan het werkblad te voorkomen.
Voorkom krassen op uw werkblad door bij het snijden van ingrediënten altijd een snijplank te gebruiken.

Voorkom krassen
Gebruik een snijplank

Voorkom krassen op uw werkblad door bij het snijden van ingrediënten altijd een snijplank te gebruiken. De krasbestendigheid verschilt per type werkblad.

Vermijd krassen
Til uw pannen op

Schuif of draai geen pannen op uw werkblad. Dit kan zowel het werkblad als uw pannen beschadigen.

Schuif of draai geen pannen op uw werkblad.
Gebruik bij het schoonmaken van het werkblad geen bijtende en agressieve (schuur)middelen.

Poets
Met mate

Gebruik bij het schoonmaken van het werkblad geen bijtende en agressieve (schuur)middelen. Maak uw werkblad schoon met een zachte doek of spons, zodat ook hierdoor geen krassen ontstaan. Hang geen vochtige doek over de kastdeuren.

Voorkomen
In plaats van genezen

Tijdig vocht en kookresten verwijderen zorgt ervoor dat milde schoonmaakmiddelen voldoende zijn om uw keuken schoon te maken. Hierdoor voorkomt u ook de noodzaak om agressievere schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Tijdig vocht en kookresten verwijderen zorgt ervoor dat milde schoonmaakmiddelen voldoende zijn om uw keuken schoon te maken.
Condens en stoom houdt u liever binnen dan buiten de vaatwasser.

Vaatwasser klaar? 
Nog even dicht

Condens en stoom houdt u liever binnen dan buiten de vaatwasser. In de vaatwasser doet het namelijk nog nuttig werk en daarbuiten kan het schade aanbrengen aan uw keuken. Dus laat de vaatwasser nog een uurtje gesloten nadat deze klaar is.