bribus dit krijg je ervoor terug (1)

Blijf op de hoogte
Het laatste nieuws

Bribus blijft voortdurend innoveren. Met nieuwe producten en diensten, maar ook met bijzondere samenwerkingsverbanden. We houden u hiervan graag op de hoogte. U vindt de laatste berichten over ontwikkelingen bij Bribus hier.

07-05-2024
Assortimentsupdate 2024

Ons assortiment is vernieuwd! Om duurzaam te blijven groeien, houden we trends en ontwikkelingen ook in 2024 op keukengebied scherp in de gaten. Daarnaast nemen we de wensen van onze opdrachtgevers en hun klanten mee. We hebben nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en er worden een aantal producten verwijderd. Wij brengen u graag op de hoogte.

29-04-2024
66% CO₂-reductie dankzij innovatieve duurzaamheidsstrategieën

Bij Bribus zetten we ons volop in voor energiebesparing, CO₂-reductie en het gebruik van duurzame energie. Het reduceren van CO₂-uitstoot binnen onze bedrijfsvoering, in projecten en in de keten doen we met behulp van de CO₂-Prestatieladder. Dit duurzaamheidinstrument geeft inzicht in onze CO₂-uitstoot en helpt ons deze verder te verlagen.

12-02-2024
Overname van Bribus door O2 Capital Partners

Nobia en O2 Capital Partners hebben vandaag overeenstemming bereikt over de voorgenomen verkoop van Bribus aan laatstgenoemde partij.

18-01-2024
Werkbladen van gerecycled glas

Bij Bribus zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om keukens efficiënter te produceren met minder impact op mens en milieu. We bereiken dit door het gebruik van duurzame materialen, zoals onze VitreO werkbladen van gerecycled glas. Deze werkbladen zijn een goed voorbeeld van ons streven naar kwaliteit én duurzaamheid.

20-12-2023
Een kerstdonatie voor de Hartstichting

Bribus doneert haar kerstgift van € 5.000 dit jaar aan de Hartstichting. Met ruim 350 medewerkers kennen we het belang van een goede gezondheid. In ons vitaliteitsprogramma Bribus beweegt besteden we hier al veel aandacht aan. Door deze donatie helpen wij de Hartstichting bij hun missie waardoor ze meer mensen bereiken.

07-12-2023
Bribus wenst u fijne feestdagen, op naar 2024!

De feestdagen staan voor de deur. van 25 december tot en met 2 januari brengen wij de feestdagen door met familie en vrienden. U kunt ons van 3 tot en met 5 januari bereiken tussen 08.00 uur en 16.15 uur. Vanaf 8 januari staan we weer voor u klaar volgens de reguliere openingstijden.

03-11-2023
'Lineaire keuken' van circulaire materialen

Als eerste Nederlandse keukenfabrikant staat Bribus sinds maart 2023 in de Nationale Milieudatabase (NMD). De NMD bevat milieudata van bouwproducten en gebouwinstallaties. Transparantie op het gebied van milieu-impact is de manier om met de gehele keten toe te werken naar een circulaire en zo duurzaam mogelijke gebouwde omgeving.

23-06-2023
Bouwvak 2023

De bouwvakperiode gaat in vanaf maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus. Dit betreft week 31 tot en met week 33.

02-06-2023
Ontmoet ons op PROVADA 2023!

Op 13, 14 en 15 juni zijn wij, samen met Adex Groep, weer aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA! Hier zijn ruim 200 standhouders aanwezig uit de vastgoedsector; van projectontwikkelaars, architecten tot aan financiers, makelaars en woningcorporaties.

30-03-2023
Assortimentswijzigingen maart 2023

Om duurzaam te blijven groeien, houden we trends en ontwikkelingen ook in 2023 scherp in de gaten. Daarnaast nemen we de wensen van onze opdrachtgevers en hun klanten mee. We hebben nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en er worden een aantal producten verwijderd. We brengen u graag op de hoogte.

23-02-2023
Klaar voor de toekomst met onze EKP1

Onze assemblagelijn EKP1 is in gebruik! Met deze investering zijn we voorbereid op de toekomst en de groeiende vraag naar keukens. Wij vertellen u er graag meer over.

27-01-2023
Wij zijn aanwezig op de BouwBeurs 2023

Van 6 tot en met 10 februari zijn wij, met Bosch en Siemens als merken van onze partner BSH, aanwezig op de BouwBeurs.

15-12-2022
Kerstgift voor Radboud Oncologie Fonds

Ieder jaar doneert Bribus aan een goed doel als alternatief voor het sturen van kerstkaarten en -presentjes. Dit jaar hebben we gekozen voor Radboud Oncologie Fonds.

12-12-2022
Bribus Beweegt voor de Voedselbank

Bribus Beweegt is het vitaliteitsprogramma voor alle Bribus-medewerkers. Dit najaar stond Bribus Beweegt in het teken van de stappenchallenge voor het goede doel, de Voedselbank.

09-09-2022
CO₂-Prestatieladder voor een duurzamere bedrijfsvoering

Wij zetten volop in op energiebesparing, CO₂-reductie en het gebruik van duurzame energie. Het reduceren van CO₂ binnen onze bedrijfsvoering, in projecten en in de keten doen we met behulp van de CO₂-Prestatieladder. Dit duurzaamheidinstrument geeft inzicht in onze CO₂-uitstoot en helpt onze deze verder te verlagen.

12-07-2022
Update: alle productie- en kantoorfuncties weer opgestart

Afgelopen vijf weken is er volop gewerkt om de gevolgen van het Cyber Security Incident op te lossen en direct ook ons IT-systeem nog veiliger in te richten. Inmiddels zijn alle productie- en kantoorfuncties weer opgestart.

23-06-2022
Update Cyber Security Incident

Achter de schermen zijn wij nog steeds volop bezig om de problemen op te lossen die zijn veroorzaakt door het Cyber Security Incident waarover wij u op 7 juni 2022 hebben geïnformeerd. We maken nu echt stappen voorwaarts. Onze productie- en kantoorfuncties worden stap voor stap weer veilig opgestart. Vanaf het moment waarop u deze update ontvangt, zijn wij ook per e-mail weer bereikbaar.

14-06-2022
Bouwvak 2022

De bouwvakperiode gaat in vanaf maandag 1 augustus t/m vrijdag 19 augustus. Dit betreft week 31 tot en met week 33.

07-06-2022
IT systemen uit voorzorg offline

Het spijt ons u te moeten meedelen dat wij onze IT systemen uit voorzorg offline hebben moeten halen nadat een IT-incident is vastgesteld. Hoewel de herstart van de productie momenteel wordt voorbereid, ondervindt de verwerking, productie en leveringen van orders tijdelijk vertraging.

20-05-2022
Terugblik op de Talententuin

Vrijdag 13 mei namen we deel aan de Talententuin in de DRU. Dit is een Achterhoeks evenement waarbij studenten en young professionals in contact komen met de stageplek of werkgever van hun dromen. Meer dan 100 werkgevers lieten zien wat zij te bieden hebben op carrièregebied. Een geweldig event, met als motto: in de Achterhoek kun je worden wat je wilt!

01-04-2022
De volgende stap in onze expeditie naar duurzaam transport

Klimaatbewust ondernemen is een belangrijk onderdeel van onze MVO-ambitie. Daarom worden onze keukens met 100% Nederlandse groene stroom geproduceerd, hergebruiken we grondstoffen en reduceren we transportbewegingen. Wanneer er wel transportbewegingen nodig zijn, houden we de CO₂-uitstoot zo laag mogelijk. Daarom maken wij vanaf nu gebruik van Hydrotreated Vegetable Oil (HVO) als brandstof voor onze vrachtwagens.

28-03-2022
Wijzigingen in ons assortiment

Ons assortiment is vernieuwd! Om duurzaam te blijven groeien, houden we trends en ontwikkelingen ook in 2022 op keukengebied scherp in de gaten. Daarnaast nemen we de wensen van onze opdrachtgevers en hun klanten mee. Ook dit jaar hebben we nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en worden een aantal producten verwijderd. We brengen u graag op de hoogte.

24-03-2022
De vernieuwde Bribus ECO: nog beter voor mens en milieu

Bouwprojecten worden gelukkig steeds vaker vanuit een milieuvriendelijke benadering uitgevoerd. De keuken is hiervan een wezenlijk onderdeel. De kennis en ervaring die wij opdoen tijdens de ontwikkeling van duurzamere kwalitatieve keukens dragen bij aan de duurzaamheid van de gehele keten. We zijn daarom continu op zoek naar mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk te produceren: van het toepassen van duurzame grondstoffen tot recycling en hergebruik. Voor onze keukens gebruiken we materialen die voldoen aan de hoogste duurzaamheidsgraad. Met gepaste trots introduceren wij de volgende stap in deze richting: de vernieuwde Bribus ECO.

21-03-2022
Samen werken aan een duurzamere leefomgeving

Bribus hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit betekent dat onze bedrijfsvoering zich richt op het creëren van waarde op economisch, ecologisch en sociaal gebied. De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties geven richting aan ons dagelijks MVO-beleid. MVO is een expeditie zonder eindbestemming. Daarom hebben we opnieuw bekeken welke ontwikkelingsdoelen aansluiten bij onze waarden en deze aangescherpt.

11-02-2022
Bouwen aan langdurige relaties met klanten en leveranciers

In juni 2020 begon Richard van der Linden als accountmanager bij Bribus. Richard heeft ruime ervaring met de verkoop en configuratie van keukens. Sinds 2003 heeft hij uiteenlopende functies gehad binnen de keukenbranche. Van verkoper tot verkoopmanager en van projectleider tot functioneel beheerder van een keukenconfiguratiesysteem. Richard: “Een keuken lijkt misschien heel simpel, maar er komt zoveel bij kijken. Ons belangrijkste uitgangspunt is daarom het leveren van een goed product dat past bij de wensen van de klant.”

29-12-2021
Eindejaarsgroet van Algemeen Directeur Wim Diersen

Het jaar 2021 is bijna voorbij. Een bewogen jaar voor Bribus, maar dankzij de inzet van alle medewerkers en partners is het succesvol verlopen. We laten Algemeen Directeur Wim Diersen aan het woord over het afgelopen jaar.

24-12-2021
Donatie aan de Hersenstichting

Jaarlijks doneren wij met kerst aan een goed doel. Dit jaar kozen we voor de Hersenstichting.

23-12-2021
Studio B is geïntegreerd in onze website!

Onze online showroom Studio B is nu geïntegreerd in onze vernieuwde Bribus website! Dit betekent dat Studio B niet meer haar eigen website heeft. Ook het uiterlijk van de website heeft een make-over gekregen. We vertellen u graag meer over de integratie en vernieuwde website.

22-12-2021
Fijne feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur! Tijdens de kerstperiode hanteren wij aangepaste openingstijden.

15-12-2021
Met onze milieustraat houden wij oog voor het klimaat

Met een scherp oog voor duurzaamheid houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Onze eigen milieustraat draagt hier een steentje aan bij. In deze straat wordt afval gescheiden dat overblijft tijdens de productie en montage van keukens. Zo zorgen we bij Bribus voor een beter klimaat.

25-11-2021
Welkom bij Team Bribus, Richard!

Team Bribus breidt zich steeds verder uit. Sinds enkele weken is Richard van Wijngaarden bij ons werkzaam als Accountmanager Vastgoedbeheerders. Wat is zijn achtergrond en hoe heeft hij zijn eerste weken bij Bribus ervaren? We stellen hem graag aan u voor en laten hem aan het woord!

23-07-2021
Assortimentswijzigingen 2021

Het assortiment van Bribus is vernieuwd! Om duurzaam te blijven groeien houden we trends en ontwikkelingen op keukengebied scherp in de gaten. Daarnaast nemen we de wensen van onze opdrachtgevers en hun klanten mee. Dit zorgde ook dit jaar weer voor de toevoeging van allerlei nieuwe kleuren, grepen, werkbladen en kasten. We zetten de wijzigingen graag voor u op een rij.

31-05-2021
Bribus Beweegt voor het goede doel!

Bribus Beweegt is het vitaliteitsprogramma voor alle Bribus-medewerkers. In een tijd waarin alles om gezondheid draait, is het belangrijk om te blijven bewegen en goed contact te houden met elkaar. Bribus Beweegt helpt daarbij. Tot de bouwvak van 2021 worden er verschillende activiteiten en challenges voor onze medewerkers georganiseerd om bewegen binnen en buiten werktijd te stimuleren.

11-05-2021
Maak kennis met onze nieuwe collega Martijn

Bribus groeit. Zodoende mogen we steeds meer nieuwe collega’s verwelkomen. Martijn van der Elst is een van die nieuwe collega’s. Hij is sinds enkele weken accountmanager bij Bribus en lijkt zich al helemaal op z’n plek te voelen. Hoe heeft Martijn zijn eerste periode ervaren? We laten hem uitgebreid aan het woord.

28-04-2021
Bewust veilig werken bij Bribus

“Een melding van een bijna-ongeval is een cadeautje”, opent Edwin Stevering, Operationeel Directeur bij Bribus, zijn verhaal over veilig werken bij Bribus. “Als je dat goed aanpakt, kan je erger voorkomen. Daarom brengen we deze zogenaamde ‘oeh, dat ging maar net goed’-momentjes met elkaar in kaart. Daarmee bedoel ik bijna-ongevallen die net niet hebben geleid tot een ongeluk.”

06-04-2021
Nieuwe inzichten na testfase circulaire keuken

Sinds 2018 werken wij met onder meer de TU Delft aan de ontwikkeling van een circulaire keuken. Na de presentatie van het eerste prototype in 2019, is afgelopen jaar het tweede prototype geplaatst bij bewoners van diverse woningcorporaties voor onderzoeksdoeleinden. Dit heeft niet alleen de onderzoekers veel informatie opgeleverd: het heeft ons als keukenspecialist ook veel inzicht gegeven in welke factoren belangrijk zijn in de ontwikkeling van een circulaire keuken, die geaccepteerd kan worden door de huidige markt.

16-12-2020
Bribus doneert 4.000 euro aan de Voedselbank

Ieder jaar schenken wij een donatie aan het goede doel als alternatief voor het sturen van kerstkaarten en -presentjes. Dit jaar doneren we 4.000 euro aan de Voedselbank.

15-12-2020
Extra productiecapaciteit in 2021

Het realiseren van ‘goed wonen’ is natuurlijk van alle tijden, maar in deze bijzondere periode hebben we nóg meer oog voor een fijn thuis. Hier vloeit een toenemende vraag naar keukens uit voort. Om aan deze groeiende behoefte te blijven voldoen, intensiveerden wij onze productiecapaciteit!

12-10-2020
Voorkom huurderving met onze voorraadkeukens

Om het voor woningcorporaties makkelijker te maken, leveren wij vanaf heden onze solide basiskeukens direct uit voorraad. Daarmee kan de sociale woningbouw vrijkomende of te renoveren woningen nóg sneller van nieuwe keukens voorzien met als grote voordeel dat de woning weer zo snel mogelijk de verhuur in kan.

07-09-2020
Het geheim van FalcWood werkbladen

De combinatie van gewicht en afmetingen maakt een werkblad soms behoorlijk onhandelbaar. Productontwikkelingen van werkbladen richten zich vooral op het reduceren van het gewicht, zonder daarbij afbreuk te doen aan de schroefvastheid, vochtbestendigheid en stabiliteit.

01-09-2020
Studio B voor architecten

Ook de architect maken wij het makkelijk. Om precies te zijn: Studio B doet dat. Want met een simpele muisklik krijgt de architect een complete 3D-tekening van een van de vele keukens in Studio B. Dat scheelt niet alleen tijd.

01-09-2020
Hoe vindt u de juiste keukens voor uw project?

Toekomstige bewoners van uw nieuwbouwproject willen hulp bij het kiezen van de perfecte keuken. Dat begint met een grondige analyse van de doelgroep. Hoe beter u de toekomstige bewoners kent, hoe meer keuzestress u kunt wegnemen. Vervolgens komt het aan op een samenspel tussen online en offline.

01-09-2020
Bribus als duurzame bouwpartner

Een keten is zo sterk als zijn zwakste schakel. Elke schakel in het bouwproces heeft invloed op de mate waarin uiteindelijk een project milieubewust wordt opgeleverd. Dus als u begint aan een project dan verwacht u dat alle leveranciers en bouwpartners op één duurzame lijn zitten.

01-04-2020
COVID-19: Samen veilig doorwerken

De gezondheid van onze klanten, leveranciers en medewerkers heeft voor Bribus de hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de algemene richtlijnen en adviezen van het RIVM, alsmede het daaruit voortkomende protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van de Rijksoverheid.

17-12-2019
Bribus doneert 2500 euro aan het Longfonds

Ook dit jaar doen wij een donatie aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2020 is dat het Longfonds geworden.

15-08-2019
Het Effect van Bribus

We hebben fusienieuws... Onze voormalige magazines Het Rendement en Het Resultaat zijn samengegaan in een hagelnieuw blad genaamd Het Effect.

13-02-2019
Bribus op de BouwBeurs 2019

Wat een succesvolle BouwBeurs! Bij Bribus was het een drukke week waarbij er veel interesse was voor al onze product highlights, ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied en keukeninspiratietool Studio B!

01-02-2019
De circulaire keuken van de TU Delft en Bribus

NH Nieuws deed uitgebreid verslag van de ontwikkelingen omtrent de circulaire keuken. Een gezamenlijk project van de TU Delft en Bribus dat op de voet wordt gevolgd door woningcorporaties Eigen Haard en Ymere.

17-12-2018
Bribus doneert 5000 euro aan Hartstichting

Ook dit jaar doneren wij geld aan een goed doel als alternatief voor het versturen van kerstkaarten en kerstpresentjes. Voor 2018 is het de Hartstichting geworden.

12-12-2018
Op naar 2019!

Bribus sluit het mooie en bewogen jaar 2018 af! De kerstboom staat inmiddels en daar gaan wij van 24 december tot en met 2 januari met elkaar van genieten.

22-10-2018
Een kantoor bouw je om de keuken

Keukens in kantoortuinen? Jazeker, onmisbaar zelfs! Zo ook in het gemoderniseerde DC van Lidl Nederland in Etten-Leur. Benieuwd naar de keukens in Etten-Leur?

16-10-2018
Duurzaamheid is een kwestie van doen

Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn op 4 oktober de eerste twee gerenoveerde ‘groene inspiratiebungalows’ geopend. Ze worden verwarmd met een warmtepomp en in de keukens vind je geen gaskookstellen maar inductiekookplaten. Landal GreenParks vindt duurzaamheid namelijk erg belangrijk. Ze werken daarom bij voorkeur samen met leveranciers die óók een duurzame lijn volgen. Dus is het niet verwonderlijk dat zij voor het renoveren van de keukens uitkwamen bij Bribus. Landal GreenParks groen bezig!

12-10-2018
Bribus en ieder1: klaar voor nóg vijf jaar!

Bribus en Woonbedrijf Ieder1 hebben hun samenwerkingscontract met vijf jaar verlengd. Ieder1 is de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek en biedt goede en betaalbare huurwoningen in Deventer en Zutphen. En daar passen de goede en betaalbare keukens van Bribus natuurlijk helemaal bij! In het keukenmagazine van Bribus Het Resultaat leest u binnenkort meer over deze duurzame samenwerking.

10-10-2018
Ons afval als bron van verwarming

Wat gebeurt er met hout uit het productieproces dat niet meer her te gebruiken is? Dat vermalen wij. Het wordt opgeslagen in silo’s om het weer te gebruiken als energiebron om onze panden te verwarmen gedurende de koudere maanden van het jaar.

05-10-2018
Bribus werkt duurzaam met composiet werkbladen

Bribus zoekt duurzaamheid door de gehele keten. Zo kiezen wij voor composiet werkbladen die Milieukeur gecertificeerd zijn. Bribus is op meerdere vlakken duurzaam bezig.

13-07-2018
Bribus onderdeel geworden van de Nobia groep

Bribus is de afgelopen vijf jaar sterk gegroeid en ziet voldoende potentieel nog verder door te groeien. Aan de andere kant zien we een sterke concurrentie op ons afkomen. Om goed voorbereid te zijn op de toekomst heeft de directie besloten onderdeel te worden van de Nobia groep. Nobia AB is genoteerd aan de Nasdaq Stockholm en heeft per 13 juli 2018 de aandelen van Bribus overgenomen.

04-06-2018
Studio B, vastgoed geselecteerd

Centraal op PROVADA 2018 stond de vraag; ‘Hoe maakt u uw investering waardevol?’ Investeren betekent blijven vernieuwen. Wat gaat er vooraf aan innovatie en hoe blijft deze innovatie waardevol met het oog op veranderende trends. Geheel in het teken van dit thema hebben wij Studio B gelanceerd.

25-05-2018
Bribus en MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor Bribus een vanzelfsprekendheid. We deden al veel op dit gebied, voordat MVO echt op de agenda kwam in het bedrijfsleven. Op onze website zijn we daarom zo concreet mogelijk in de stappen die we hierin hebben gezet. Dat is absoluut geen borstklopperij, want we weten als geen ander dat we hiermee nog lang niet klaar zijn. ‘De markt’ wil weten wát we doen en hóe we dat doen. Gewoon, transparantie. Niet door allerlei keurmerken en certificaten overal op te plakken, maar door te laten zien wat daarachter zit. We vertellen daarom wat we doen, waarom we dat doen en we laten zien hoe we dat doen.

20-02-2018
Samen voor een 9+

Bribus streeft naar hoge klanttevredenheid en een positieve beleving door zijn klanten. Zo streven wij naar een 9+ organisatie. Om sublieme klantervaringen te verwezenlijken voeren we een proactief intern beleid. Hiervoor hebben we onder andere het communicatieprotocol Bribus 9+ voor onze medewerkers geïntroduceerd. Een praktisch manifest en werkboek in één.

09-01-2018
Project Skaeve Huse

In Overschie, Rotterdam, zijn elf zogenaamde ‘Skaeve Huse’ geopend. Woonunits die bedoeld zijn om veroorzakers van extreme woonoverlast, in een omgeving met een minimum aan prikkels, na verloop van tijd weer terug te laten keren in een reguliere woonwijk. Deze woonunits worden begeleid en verzorgd vanuit het CVD. Bewoners komen vrijwillig in dit project, na beoordeling door een selectiecommissie bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente Rotterdam, het CVD en Woonstad Rotterdam.

02-01-2018
Bribus-keukens in een prachtig monumentaal pand

Deventer is rijk aan oude, karakteristieke panden. In veel gevallen gaat het zelfs om rijksmonumenten. Op het moment dat een dergelijk pand verbouwd moet worden, komt er het nodige specialisme om de hoek kijken.

14-12-2017
Wij wensen u een fantastisch 2018!

Bij Bribus blikken we terug op een mooi jaar. 2017 heeft ons interessante samenwerkingen, prachtige projecten en veel nieuwe collega’s en productinnovaties gebracht. Dat alles maakt dat wij met veel optimisme uitkijken naar 2018. Samen met u maken we er weer een fantastisch jaar van!

16-11-2017
Verstelbare keuken voor Antoni van Leeuwenhoek

Een huiselijke, praktische keuken waar (revaliderende) kankerpatiënten kunnen oefenen met huishoudelijke taken, om zo te laten zien wat zij juist wel of nog niet zo goed kunnen. Dat was de wens van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Bribus dacht graag mee.

26-10-2017
Kookworkshop voor bewoners Klaasje Zevenster

Bewoners van aanleunwoningen van Klaasje Zevenster maken kennis met koken op inductie. Veilig én energiezuinig. De bewoners verhuizen binnenkort naar nieuwe woningen waarvoor wij de keukens leveren, uitgerust met ATAG apparatuur. Maar eerst leren de bewoners de nieuwe apparatuur kennen. Daarvoor organiseerde Syntrus Achmea (projectuitvoerder) een workshop. Zo leren de bewoners de kneepjes van het koken met inductie. Ook de omgang met een combi-oven met magnetronfunctie en een Duo Logic afzuigkap kwamen ruimschoots aan bod.

15-05-2017
Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot

Ook in de keukenbranche wordt automatisering van het productieproces steeds vaker toegepast. Bribus heeft onlangs twee frontenboor-robots aangeschaft, waarmee het productieproces van de keukenfronten efficiënter en sneller is geworden. Bribus realiseert met de geavanceerde frontenboor-robots een aanzienlijke reducering van de faalkosten en ook de kans op beschadigingen wordt tot een minimum beperkt.

16-03-2017
Werken bij Bribus?

Wil jij werken in een innovatieve organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? En heb jij alle ingrediënten in huis om ons team te komen versterken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct!

19-12-2016
Bribus op de BouwBeurs 2017

Komt u de Bribus stand bezoeken op de BouwBeurs? Van 6 t/m 10 februari 2017 presenteert Bribus zich op de BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bestel direct uw gratis toegangskaarten!

15-12-2016
Vivax housing en Bribus

Samen met regionale partners bouwen aan woningen voor de toekomst. Vivax housing is onlangs gestart met de bouw van zes Vivax woningen in de werkplaats van Te Mebel vastgoedonderhoud in Doetinchem. De woningen zijn energieneutraal en geschikt voor bijvoorbeeld statushouders, studenten of starters in de woningmarkt. De woningen zijn voorzien van compacte Bribus keukens met een strakke en moderne uitstraling.

15-12-2016
Samenwerken met Bribus begint in the Network Kitchen

The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

15-12-2016
Reginox: een wereldmerk uit Nederland

Bribus staat voor uitstekende kwaliteit. Dit komt terug in producten zoals de spoelunits. Het spoelbakken-assortiment van Bribus bestaat onder andere uit de hoogwaardige RVS spoelunits van Reginox.

15-12-2016
Luxe keukens voor uniek recreatiepark

In Uitdam, op een schitterende, groene en waterrijke locatie, wordt gebouwd aan de laatste recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Op nog geen vijftien minuten van onze hoofdstad is het hier uitermate goed toeven op ruime kavels. Naast splinternieuwe recreatiewoningen is het park onder meer voorzien van een jachthaven, restaurant, watersportcentrum, binnenzwembad en diverse speeltuinen. Bribus tekende voor de keukens.

15-12-2016
Wij wensen u een prachtig 2017!

Bij Bribus kijken we terug op een heel mooi 2016. We hebben prachtige opdrachten voor u mogen realiseren en nieuwe relaties welkom mogen heten. Dat stemt ons zeer positief en we blikken dan ook graag vooruit op het nieuwe jaar. Wij kijken ernaar uit om, samen met u, van 2017 weer zo’n mooi jaar te maken.

30-08-2016
Werken bij Bribus?

Heb jij interesse in een loopbaan bij Bribus? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures met opleidingsmogelijkheden in onze productieomgeving. Door de groei van onze activiteiten breiden wij uit. Ben je klaar voor een loopbaan binnen een innovatieve organisatie? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!

08-07-2016
Bribus Premium: greeploos, stijlvol en modern

Keukens voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan uitstraling, comfort en kwaliteit. Bribus Premium heeft het allemaal. De nieuwe greeploze keukens zijn subliem afgewerkt, gemaakt van duurzame materialen en zeer geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Een Bribus Premium keuken is verkrijgbaar in zes kleuren, vier verschillende afwerkingsniveaus en twee houtnerfstructuren.

08-07-2016
Nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

Op zaterdag 19 maart heeft Bribus negen nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens in ontvangst genomen van leverancier ‘Paashuis bedrijfswagens’ uit Doetinchem. De Volvo FL280 vrachtwagens met Euro6-norm motoren zijn voorzien van het nieuwste TomTom-navigatiesysteem en een fris design op de cabines en laadbakken.

08-07-2016
Martijn Krabben - Accountmanager

Een nieuw maar bekend gezicht bij Bribus! Na een afwezigheid van 12 jaar kwam Martijn Krabben in 2015 terug in de vertrouwde Bribus omgeving. Waar hij voorheen nog werkzaam was in de showroom en later als verkoper in de binnendienst, is hij nu Accountmanager Wederverkoop. In deze functie heeft hij contact met externe partijen die Bribus keukens verkopen. “Bribus is voor mij een nieuw en modern bedrijf in een vertrouwd jasje, dus de uitdaging als Accountmanager Wederverkoop ging ik graag aan!”

08-07-2016
Woonbedrijf uit Eindhoven spreekt wederom vertrouwen uit in Bribus

Woningcorporatie Woonbedrijf uit Eindhoven heeft de samenwerking met Bribus verlengd met een 2-jarig contract. Na de prettige samenwerking van de afgelopen drie jaar, spreekt de organisatie hiermee nogmaals haar vertrouwen uit.

01-05-2016
Nieuwe lades in ons assortiment: helemaal van deze tijd

Bribus is innovatief en streeft constant naar verbetering. Daarom leveren wij sinds 1 maart een nieuw type ladebak. Met deze ladebakken krijgen de keukens van Bribus een luxere uitstraling. Daar waar voorheen de ladebak rond was afgewerkt is alles nu strak getrokken.

01-05-2016
Bribus op Renovatie & Transformatie 2016

Op 12, 13 en 14 april was Bribus aanwezig op de Renovatie & Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Onder het genot van een hapje en een drankje konden woningcorporaties, VVE-bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerenden in de bouw kennis maken met onze nieuwe producten en diensten. We hebben vele relaties en geïnteresseerden mogen verwelkomen en de reacties op onze nieuwe producten en diensten waren erg positief. Wij willen alle belangstellenden bedanken voor hun bezoek!

01-05-2016
Arman Özyilmaz – Accountmanager

Arman Özyilmaz is sinds begin februari werkzaam als accountmanager van Bribus in de recreatieve sector. In deze functie heeft hij veel contact met vakantieparken en chaletbouwers door het hele land. Arman is al 12 jaar actief in de keukensector en besloot onlangs om bij Bribus zijn carrière voort te zetten. “Bribus denkt vooruit en ziet grote potentie in de recreatieve sector en ik wil graag een bijdrage leveren aan het opzetten van deze markt.”

01-04-2016
Oersterk en krasbestendig: composiet werkbladen

Een aanrechtblad bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer van de keuken. Bribus Keukens biedt een groot assortiment werkbladen, passend in iedere stijl. Voor een natuurlijke uitstraling van een keuken raden wij onze composiet werkbladen aan: hét alternatief voor natuursteen met oersterke eigenschappen!

24-03-2016
Bribus ontvangt nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

Op zaterdag 19 maart heeft Bernhard ten Brinke, eigenaar van Bribus keukens, negen nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens in ontvangst genomen.

01-03-2016
Nieuw: slimme, ruimtebesparende sifon

Bribus staat voor uitstekend vakmanschap. Daarom zijn we constant op zoek naar nog betere kwaliteit van onze producten, tot in elk detail! Na een uitgebreide testfase neemt Bribus de Panama sifon, een innovatief product van Reginox, standaard op in het assortiment.

01-03-2016
Herindeling Bribus binnendienst

Na de vakantieperiode in augustus 2015 zijn wij gestart met een herindeling van onze afdeling binnendienst. Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij het takenpakket gespecificeerd en de afdeling gesplitst in een afdeling commerciële binnendienst en een projectburo.

01-03-2016
‘Bribus Extra is kwaliteit van montage, op zijn best!’

Sinds januari 2012 bestaat Bribus Extra: onze dienst die de levering, montage én nazorg van uw keukens tot in de puntjes verzorgt. Veel van onze partners maken hier al een aantal jaren dankbaar gebruik van. Maar wat is zo uniek aan Bribus Extra en hoe gaat het in zijn werk? Bedrijfsleider Geertje Haanstra vertelt er meer over.

11-02-2016
Bezoek Bribus op de Renovatie & Transformatiebeurs

Van 12 t/m 14 april 2016 is Bribus te vinden op de Renovatie & Transformatiebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

01-01-2016
Samenwerking Eiland de Wild en Bribus Keukens

Eiland de Wild Keukens is een toonaangevende keukenleverancier in de regio Noord-Holland voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Eigenaren Rob Kuiper, Sander Tesselaar en Marcel Sijmons openden hun eerste showroom in 2010 en in 2014 kwam daar een tweede in Heerhugowaard bij. “Wij zijn een jong bedrijf met expansiedrift”, aldus Rob Kuiper.

09-12-2015
Vacatures Key Accountmanager en Accountmanager

Heb jij -net als wij- passie voor keukens? Bribus zoekt een Key Accountmanager Vastgoedbeheerders en een Accountmanager regio Amsterdam.

02-10-2015
Onze nieuwste vacatures

Heb jij – net als wij- passie voor keukens? Met ruim 190 medewerkers verzorgen we de ontwikkeling, productie, plaatsing en nazorg van project- en inbouwkeukens. Bekijk onze nieuwste vacatures.

01-03-2015
De BouwBeurs 2015 was weer een prachtig evenement!

Van 9 t/m 13 februari was Bribus deelnemer aan de Internationale BouwBeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Bribus heeft alle beursdagen veel bezoekers mogen verwelkomen. Wij kijken terug op een inspirerende week met prettige gesprekken en veel nieuwe ontmoetingen! Dit hebben wij met een duidelijke bedoeling gedaan: klanten en relaties ontvangen en voldoende tijd voor elkaar hebben. De reacties op onze beursstand en de productnoviteiten waren erg positief. Bribus wilt u dan ook hartelijk danken voor uw komst en we hopen dat u genoten heeft van onze stand en de BouwBeurs 2015.

11-02-2015
Bribus en Praxis draaien pilot

De vestigingen Raamdonksveer en Woerden van bouwmarkt Praxis hebben een Bribus keuken in hun assortiment opgenomen, met als doel de keukenverkoop te verhogen.

01-01-2015
Nieuwe medewerkers

Edwin van der Plas en Martin Pongers komen het team van Bribus versterken.

01-01-2015
Greenworks: het groene label van Raab Karcher

Met het label Greenworks van bouwmaterialen groothandel Raab Karcher kunnen architecten, ZZP’ers, woningbouwvereniging en de bouw- en installatiesector hun keuzes voor duurzame materialen op betere gronden maken. De bewustwording van het belang en de voordelen van duurzaam bouwen wordt steeds groter. Greenworks deelt vakinhoudelijke kennis en biedt een zorgvuldig samengesteld assortiment bouwmaterialen, met Bribus als één van de partners.

15-12-2014
Bribus draait pilot met Praxis

Twee vestigingen van bouwmarkt Praxis hebben een Bribus keuken in hun assortiment opgenomen, met als doel de keukenverkoop te verhogen. Vincent Löke, key accountmanager wederverkoop, vertelt er meer over.

15-12-2014
Johan Bijlsma, onze nieuwe accountmanager

Hij is ambitieus en met zijn jarenlange ervaring geworteld in de keukenbranche. Sinds enkele weken is Johan Bijlsma bij ons in dienst getreden. Als accountmanager is hij werkzaam in de regio Noord-Holland en de polders, om daar de relaties met klanten van Bribus te onderhouden en, naar eigen zeggen, ‘de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen’.

15-12-2014
Bribus op de Bouwbeurs 2015

Komt u de Bribus Lounge bezoeken? Van 9 t/m 13 februari 2015 presenteert Bribus zich op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Dé tweejaarlijkse vakbeurs voor de uitvoerende bouw. De Bouwbeurs 2015 maakt onderdeel uit van de Week van de Bouw, een week waarin álles draait om bouwen. Bribus is aanwezig in hal 09, stand A046.

10-12-2014
Nog duurzamere keukens met Pfleiderer GmbH

Bribus Keukens uit Dinxperlo heeft eind november een langdurige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Pfleiderer GmbH voor de toepassing van BalanceBoard spaanplaat.

01-12-2014
Huurders zeer enthousiast over nieuwe keukens

Al sinds 1992 levert Bribus alle keukens voor Woningstichting Weststellingwerf. Zo ook voor het nieuwbouwproject aan de Dr. Dreeslaan in Wolvega, waar 54 appartementen zijn verrezen en er nog eens 34 in de planning staan. Minne Galama, projectontwikkelaar en projectleider van de woningstichting, is enthousiast over de samenwerking.

01-12-2014
Woningcorporatie Eigen Haard kiest voor Bribus

Eén van de grootste woningcorporaties van Nederland, Eigen Haard uit Amsterdam en omgeving, heeft Bribus gekozen als samenwerkingspartner. Onder de vlag van Eigen Haard gaan we het complete traject rond het leveren en vervangen van keukens in het dagelijks en mutatieonderhoud op ons nemen. Een mooie opdracht, waar we erg trots op zijn.

01-12-2014
Bribus trotse partner binnen uniek Procasa-concept

Roy Fluit is productmanager keukens en sanitair van CRH Bouwmaterialenhandel. Hij vertelt enthousiast: “Afgelopen zomer hebben we Procasa gelanceerd, bedoeld om aannemers, makelaars en particulieren meer gemak te bieden. Zij kunnen nu bij één showroom terecht voor een complete keuken inclusief apparatuur, sanitair en tegels naar eigen smaak. Voor een zeer scherpe vaste prijs, waarbij alles tot en met de montage door één partij wordt verzorgd, zonder verrassingen achteraf. Hiervoor geldt een maatvoering van maximaal 6m2 voor de badkamer, 2m2 voor het toilet en een keuken tussen de 300 en 360 cm lang. Wil je de montage zelf regelen? Dan gaat er € 2.000,- van de totaalprijs af. Bovendien kun je kiezen voor één of twee onderdelen van het concept. Ook dan geldt een zeer scherpe prijs.”

01-12-2014
Bribus gaat internationaal

Bij Bribus verleggen we graag onze grenzen, nu ook letterlijk. Zo zijn we actief aan het onderzoeken of we ons met succes op de Duitse, Belgische en Chinese markt kunnen begeven. Ton ten Bokum – voormalig commercieel directeur en sinds 1 november International Sales Director – vertelt er meer over.

01-12-2014
Nieuwe machinestraat klaar voor de start

Na een succesvolle testperiode is onze nieuwe, supermoderne machinestraat klaar voor het echte werk: vanaf januari gaan we ‘m fulltime inzetten.

01-11-2014
Lean bouwen volgens Dura Vermeer

Sneller, beter, leuker en goedkoper. Dat zijn de belangrijkste voordelen van Lean bouwen, waarbij verspillingen zoveel mogelijk worden uitgebannen en een kortere looptijd het streven is. Dura Vermeer bouwt al zo’n drie jaar op deze manier, met Bribus als één van de vaste samenwerkingspartners.

29-10-2014
Kam-machine maakt machinestraat compleet

De kanten-aanzet-machine is een investering in de toekomst. Ons productieproces is hierdoor nog verder geprofessionaliseerd. De Kam-machine zorgt ervoor dat het proces van plaat naar halffabricaat bijna volledig geautomatiseerd verloopt. Belangrijkste voordeel: constante kwaliteit.

15-10-2014
Bribus schenkt nieuwe keuken aan Inloophuis Oude IJssel

Bribus levert graag een bijdrage aan bijzondere regionale projecten. We hechten veel waarde aan goede initiatieven waar wij een steentje aan bij kunnen dragen en ons betrokken bij voelen. Inloophuis Oude IJssel biedt mensen met kanker en hun naasten de ruimte om hun emoties en onzekerheden met lotgenoten te bespreken of ontspanning en afleiding te zoeken door middel van gezamenlijke activiteiten.

16-09-2014
Bribus werkt samen met Woonstichting Vryleve

Woonstichting Vryleve speelt in op woonwensen in werkgebied Rijnwaarden en creëert woonoplossingen voor uiteenlopende doelgroepen, zoals starters, senioren of mensen met een beperking. Vryleve heeft extra oog voor comfort en de wens van de klant, zoals het zelf uitzoeken van een nieuwe keuken. Bribus gaat op dit punt de samenwerking aan en wordt de nieuwe leverancier van op maat gemaakte keukens.

23-07-2014
Bribus voor Woonbeheer Borne

Bribus werkt samen met Woonbeheer Borne. Bij Nieuwbouwprojecten bieden zij de mogelijkheid aan de bewoners om zelf te kiezen uit verschillende opties voor tegels, kleuren en uitbreidingen. Hierover verscheen een artikel in de Entree van juli 2014.

15-07-2014
Vernieuwde website online!

Heeft u ‘m al bekeken, onze compleet vernieuwde website? U vindt hier heldere en overzichtelijke informatie over ons bedrijf én ons uitgebreide assortiment.

15-07-2014
FSC®-certificaat? Vanzelfsprekend!

Bij Bribus hechten we veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom zijn we dit voorjaar een partnerschap aangegaan met FSC® Nederland. Hiermee geven we aan dat we altijd kiezen voor het gebruik van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen, gecertificeerd volgens de standaarden van de Forest Stewardship Council® (FSC®). We zijn de enige Nederlandse keukenfabrikant met een FSC®-certificaat op het hele projectassortiment – en daar zijn we trots op!

26-06-2014
Bouw & Hout Convenant versterkt

Het Bouw & Hout Convenant is uitgebreid met drie partners. Met de ondertekening door Kegro Deuren, Bribus Keukens en PontMeyer zijn nu twintig Nederlandse bedrijven aangesloten bij dit wereldwijd unieke initiatief van FSC® Nederland.

03-06-2014
Bezoek Bribus op de Provada 2014

Van 3 tot en met 5 juni presenteert Bribus zich op de Provada 2014 in de Amsterdam RAI.

24-04-2014
FSC® vanzelfsprekende keuze voor Bribus Keukens

Bribus Keukens en FSC® Nederland zijn een partnerschap aangegaan. Hiermee geeft Bribus aan te kiezen voor de toepassing van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen die gecertificeerd zijn volgens de standaarden van de Forest Stewardship Council® (FSC®). De keukenleverancier van vele bouwbedrijven en woniningcorporaties is de enige op de Nederlandse markt met een FSC®-certificaat op het hele projectassortiment.

18-12-2013
Verruimde kantoortijden

Bribus beter bereikbaar dankzij verruimde kantoortijden.

25-06-2013
Piet-Hein Kraakman Accountmanager New Business

Om de markt in het westen van het land beter te kunnen bedienen, is begin dit jaar Piet-Hein Kraakman bij ons in dienst getreden. Als accountmanager New Business gaat hij op zoek naar nieuwe opdrachtgevers, om de toegevoegde waarde van ons bedrijf te presenteren. “Want Bribus is veel meer dan alleen een keukenfabrikant.”

25-06-2013
Duurzaam tot in het hart van de keuken

Dat Bribus graag zo duurzaam mogelijk te werk gaat, mag inmiddels duidelijk zijn. De duurzame innovaties van Whirlpool en Bosch voor keukens introduceren we dan ook graag in ons assortiment. Zeker als ze spectaculair zuiniger omgaan met water en energie.

25-06-2013
Keukenconsulent Yvonne Timmer - de Haan

Sinds 1 april van dit jaar is Yvonne Timmer - de Haan bij Bribus in dienst als keukenconsulent. Samen met consulent-collega’s Pascal ten Brincke en Frank Assink zorgt zij ervoor dat huurders van woningcorporaties de keuken krijgen die qua smaak en wensen perfect bij hen past.

25-06-2013
Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs wonen

Bribus Eco is de eerste keukenlijn die zowel bij productie, transport en vervanging aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. Deze kwaliteiten hebben een nominatie opgeleverd voor de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen. En daar zijn we best trots op.

25-06-2013
Pilotproject Bribus Eco maakt verwachtingen waar

De Kenniscampus in Ede is vóór het komend studiejaar drie woonblokken met in totaal 260 studentenkamers rijker. Allemaal voorzien van een gloednieuwe Bribus Eco keuken, die dit pilotproject met glans doorstaat.

16-05-2013
Bribus Eco genomineerd voor duurzaamheidsprijs

Bribus Eco is de eerste keukenlijn die zowel bij productie, transport en vervanging aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. Deze kwaliteiten hebben een nominatie opgeleverd voor de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen. En daar zijn we best trots op.

01-03-2013
Minder klachten en kosten met de Reginox spoelbak

Veel woningcorporaties zullen het probleem herkennen: huurders die niet zorgvuldig met hun keukenwerkblad omspringen en klagen over bijvoorbeeld schade door een te hete pan of kalkafzetting. Een groot aantal problemen komt voor rondom de spoelbak. Om dit te voorkomen, hebben we op de BouwBeurs een nieuwe, duurzame rvs spoelbak voor vlakinbouw van Reginox gepresenteerd – niet veel duurder dan een vierkante basis spoelbak. Dankzij de uitvoering in rvs zijn problemen met matte kalkafzetting op HPL plaatmateriaal verleden tijd: kalk op rvs is immers eenvoudig te verwijderen.

01-03-2013
Bribus en SieMatic: samen sterk

SieMatic staat voor hoge kwaliteit, stijlvol design, optimaal gebruiksgemak en duurzaamheid. Bribus verzorgt complete keukenprojecten voor de zakelijke markt, met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Doordat we intensief met elkaar samenwerken, verhogen we het rendement van uw projecten. Samen bieden we een totaaloplossing voor alle projecten in de zakelijke woningmarkt, van huur tot koop en van stijlvol basic tot luxe. Naast een uitgebreider keuzepakket, profiteert u van onze gezamenlijke marktkennis, dealernetwerk en goede reputatie. En natuurlijk van een correcte service in heel Nederland!

01-03-2013
Een nieuwe keuken binnen vijf werkdagen

Heeft uw project haast, loopt u voor op schema of heeft u om een andere reden heel snel een nieuwe keuken nodig? Wij kunnen keukens binnen vijf werkdagen leveren. Uw Bribus accountmanager kan u meer vertellen over de voorwaarden van deze snelle levering.

01-03-2013
Laser-edging: perfecte afwerking tot in detail

De fronten van alle Bribus Premium modellen zijn sinds vorig jaar afgewerkt met laser-edging: een zeer gladde, strakke en aantrekkelijke randafwerking. Voor een perfecte totaalindruk tot in het kleinste detail.

01-03-2013
De Bribus keukenconsulent: alles geregeld

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Eén van onze ervaren keukenconsulenten neemt u graag alle zaken rondom de levering van nieuwe keukens uit handen. Tot in detail afgestemd met u én uw huurders of kopers.

01-03-2013
Keukenplanner in het nieuw

Met de Bribus virtuele Keukenplanner heeft u een professionele ontwerptool in handen voor uw huurders. U kunt samen de vooraf bepaalde basisopstelling van de keuken aanpassen naar persoonlijke eisen en wensen. Denk aan de kleurstelling van fronten en werkbladen, andere grepen of extra kasten. Uiteraard binnen de lijnen en afspraken van uw project. In een paar minuten tijd heeft de huurder een duidelijke plattegrond, een vooraanzicht en een perfect, driedimensionaal fullcolour beeld van de nieuwe keuken. Helemaal naar wens.

01-03-2013
Bribus Extra: ons eigen montage- en servicebedrijf

Schaft u voor een nieuwbouw- of renovatietraject nieuwe keukens aan of wilt u verouderde keukens herstellen? Dan heeft u vaak te maken met verschillende partijen. We maken het u graag makkelijk met Bribus Extra, ons eigen montage- en servicebedrijf:

01-03-2013
Renovatieprogramma voor keukens van elk merk

Vanaf dit jaar biedt Bribus een slim renovatieprogramma voor bestaande keukens, ongeacht welk merk. Keukens die nog een aantal jaren mee moeten conform PVE, maar wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, voorzien we van nieuwe fronten en grepen. Zo profiteert u van keukens die er weer als nieuw uitzien, voor een fractie van de prijs.

01-03-2013
Bribus Eco: onze duurzaamste keuken ooit!

Tijdens de BouwBeurs 2013 hebben we onze gloednieuwe Ecolijn gelanceerd. Oersterke, maar lichtgewicht keukens die zijn gemaakt van onder meer vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Bribus is de enige fabrikant die een dergelijke duurzame keuken exclusief op de Nederlandse markt brengt. Onze duurzaamste keukenlijn ooit is vanaf juli 2013 verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren.

28-02-2013
Bribus op de BouwBeurs 2013, groot succes!

Alle belangstellenden die ons een bezoek brachten tijdens de Bouwbeurs 2013 willen we hartelijk bedanken voor het bezoek. Mede dankzij u was het voor Bribus een groot succes!

26-02-2013
Laser-Edging, supergladde frontafwerking

De fronten van alle Bribus Premium modellen zijn voorzien van laser edging: een zeer gladde, strakke en aantrekkelijke afwerking voor een perfecte totaalindruk tot in het kleinste detail.​

23-01-2013
Nieuw bij Bribus; onze duurzaamste keuken ooit

Nieuw in het assortiment bij Bribus; de Bribus Ecolijn. Oersterke, maar lichtgewicht keukens die o.a. zijn gemaakt van vezels van ecologisch verbouwde, snelgroeiende eenjarige gewassen als mais en riet. Onze duurzaamste keukenlijn ooit is vanaf juli 2013 verkrijgbaar in zeven aantrekkelijke kleuren.

18-12-2012
Bribus op de BouwBeurs 2013

Van 4 tot en met 9 februari presenteert Bribus zich samen met SieMatic op de BouwBeurs in de Jaarbeurs Utrecht, in een stand van maar liefst 345 m2.

01-11-2012
Vincent Löke, onze accountmanager dealers

Sinds 1 januari werkt Vincent Löke bij Bribus als accountmanager dealers. Hij zorgt dat aannemers, woningcorporaties en verkopers van Bribus keukens altijd zijn voorzien van de juiste informatie, goede folders en perfect verkoopmateriaal. Ook verzorgt hij producttrainingen en controleert hij of de Bribus keukens in de showrooms er netjes bij staan.

01-11-2012
Nieuwe verpakkingsmachine

In augustus 2011 hebben we een nieuwe verpakkingsmachine in gebruik genomen. Deze kan 1.200 kasten per dag inpakken met FSC karton. Dit karton hebben we in maar liefst tien breedtematen op voorraad. Dit wordt op kastmaat gevouwen en verwerkt, hierdoor minimaliseren we het afval. De machine is voorzien van transportbanen. Deze vereenvoudigen niet alleen de logistiek, ook de kans op beschadigingen is hierdoor minimaal.

01-11-2012
Woonveste kiest voor keukens van Bribus

Wooncorporatie Woonveste uit Drunen sloot onlangs een contract met Bribus als nieuwe keukenleverancier. Medewerkers van Woonveste leggen uit waarom.

01-11-2012
Woonbedrijf Ieder1 kiest voor Bribus

Woonbedrijf ieder1, een corporatie met vestigingen in Deventer en Zutphen, heeft een eigen showroom waar huurders onder meer een nieuwe keuken, badkamer en toilet kunnen uitkiezen. Bribus verzorgt hier de keukens en binnenkort ook de diensten van een keukenconsulent. Beide partijen gaan in 2013 over op hetzelfde softwarepakket, zodat de samenwerking nog makkelijker gaat.

01-11-2012
Aswa Keukens en Bribus bundelen krachten

Aswa Keukens staat al 35 jaar bekend om zijn aantrekkelijke showrooms, fraaie keukens en voortreffelijke service. Voor Bribus is Aswa Keukens dan ook een perfecte samenwerkingspartner om woningcorporaties te ontzorgen.

01-11-2012
Uit eigen keuken

Wij leveren graag de beste keukens. Hierbij hoort vanzelfsprekend uitstekende service. Zo verzorgen we aanvullende diensten, zoals Bribus Extra, advies van onze keukenconsulent én het leveren van keukenapparatuur. Hiermee kunnen we u nog beter van dienst zijn.

01-11-2012
Nieuwe keukenlijn Bribus Premium

In het eerste kwartaal van 2013 zal Bribus een nieuwe keukencollectie aanbieden. De nieuwe collectie gaat eigentijdse fronten en werkbladen in frisse kleuren bevatten. Bekijk de nieuwe keukens uit de Bribus collectie.

10-09-2012
Finalisten Entrepreneur Of The Year zijn bekend

De finalisten voor de prestigieuze titel Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 zijn bekend. Bernhard ten Brinke, Algemeen Directeur van Bribus, is genomineerd voor de Entrepreneur Of The Year award. In de categorie Accelerating is Bernhard dit jaar kanshebber op de titel van meest succesvolle topondernemer van 2012. De uiteindelijke winnaar van de Entrepreneur Of The Year finale wordt op 6 oktober bekendgemaakt tijdens de galafinale in Amsterdam.

10-08-2012
Maak kennis met Bribus Extra: montage en service

Wanneer u voor een nieuwbouw- of renovatietraject nieuwe keukens aanschaft of oude wilt herstellen, heeft u vaak te maken met verschillende partijen. Bribus Extra maakt het u graag makkelijk: met één aanspreekpunt bent u verzekerd van perfecte levering, inclusief montage en nazorg én het hoogste rendement.

18-06-2012
Nominatie Ten Brinke voor Entrepreneur Of The Year

Voor de 17e keer organiseert Ernst en Young de Entrepreneur Of The Year verkiezing. De award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld en wordt jaarlijks in ruim vijftig landen uitgereikt.

07-06-2012
Zomervakantie 2012

In verband met onze vakantie zijn wij gesloten vanaf donderdag 19 juli om 12.00 uur tot en met vrijdag 17 augustus.

25-05-2012
Bribus op de beurs Provada 2012

Op 5 tot en met 7 juni is Bribus aanwezig op de Provada 2012 in de Amsterdam RAI. Graag verwelkomen we u op onze stand in hal 11 (Holland Hal) standnummer 49.

15-03-2012
Bribus present op de Support Beurs

Ook dit jaar zijn wij weer prominent aanwezig op de Support Beurs. U vindt ons van 2 t/m 5 juni in de Jaarbeurs te Utrecht in Hal 7, stand F 030.

02-02-2012
Bezoek Bribus op Renovatie 2012

Van 6 tot en met 8 maart is Bribus present op Renovatie 2012 in de Brabanthallen in Den Bosch.

09-09-2011
Nieuwe vacatures bij Bribus keukens!

Ben jij de professional met passie voor keukens? Dan zijn we op zoek naar jou. Er zijn diverse vacatures beschikbaar (m/v). Wil jij ons team komen versterken?

08-09-2011
Samenwerking SieMatic en Bribus officieel van start

Bij Bribus hebben we ambitie: we willen de beste keukenleverancier van Nederland zijn. Dit bereiken we door te denken vanuit onze klanten, in te spelen op hun wensen en hen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Inclusief een compleet keuzepakket keukens, voor iedere doelgroep en van stijlvol basic tot luxe design. Dit laatste bieden we sinds kort aan, samen met SieMatic. Een stevige basis voor nieuw succes!

28-07-2011
Compleet in FSC® – inclusief werkbladen

Ook de werkbladen die u bij ons bestelt, zijn inmiddels voorzien van het FSC®-certificaat.

05-07-2011
Zomervakantie 2011

In verband met onze vakantie zijn wij gesloten van donderdag 14 juli vanaf 12.00 uur tot en met vrijdag 12 augustus.

26-04-2011
Bribus op Provada 2011

De ideale gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen.

22-03-2011
Waarschuwing afzuigkappen Pelgrim en ETNA

Wij hebben geconstateerd dat de schakelaars in combinatie met de bedieningsknoppen van een aantal afzuigkappen van ETNA en Pelgrim niet aan de gestelde veiligheidseisen voldoen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u via de bedieningsknoppen in contact komt met de netspanning. Dit kan gevaarlijk zijn.

23-12-2010
Bribus enige met FSC® op complete projectprogramma

Bribus draagt zorg voor de wereld om ons heen. Eerder kon u al lezen dat Bribus de enige keukenfabriek in Nederland is die werkt met het PEFC-certificaat.

21-12-2010
Kerstvakantie

Gedurende de kerstperiode genieten wij van een heerlijke vakantie.

10-12-2010
Nieuw: de Bribus Kleurenconfigurator

Kies spelenderwijs de favoriete kleurencombinatie voor uw keuken. De handige Bribus Kleurenconfigurator toont alle mogelijkheden.

05-11-2010
Bouwbeurs 2011 - Proef de duurzaamheid bij Bribus!

Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari presenteert Bribus zich tijdens de Internationale BouwBeurs 2011 in de Utrechtse Jaarbeurs.

05-11-2010
Samenwerking Woonstad Rotterdam en Bribus Keukens

Begin mei zijn Woonstad Rotterdam en Bribus Keukens een unieke samenwerking aangegaan. Bribus voorziet per jaar 2500 wooneenheden van Woonstad Rotterdam van een nieuwe keuken.

08-07-2010
Al onze keukens zijn groen

Bij Bribus staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het hout voor onze keukens is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Maar we doen nog veel meer!

08-07-2010
Succesvolle presentaties Bribus

Bribus was succesvol aanwezig op de Support Beurs, de Provada en Outdoor Gelderland. Wij danken alle bezoekers en relaties voor de plezierige contacten.

19-05-2010
Bezoek Bribus op de Support Beurs

Ook dit jaar zijn wij weer prominent aanwezig op de Support Beurs. U vindt ons van 2 t/m 5 juni in de Jaarbeurs te Utrecht in Hal 7, stand F 030.

11-12-2009
25.000,- voor KiKa

De feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand was niet alleen voor ons een mooie gebeurtenis. Dankzij de gulle giften van onze relaties kwam er ruim € 12.000 binnen voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Dit bedrag hebben we verdubbeld tot € 25.000,-.

11-11-2009
Open dagen groot succes!

Om ons nieuwe pand aan iedereen te laten zien, was het in oktober tien dagen lang Open Huis bij Bribus. We mochten honderden gasten verwelkomen.

30-10-2009
Online een Bribus droomkeuken ontwerpen

De Bribus virtuele keukenplanner is vanaf nu actief op onze site www.bribus.nl. Met deze ontwerptool schetst u probleemloos een driedimensionaal ontwerp van de Bribus keuken die aan al uw eisen voldoet.

11-10-2009
Al onze productinformatie online

Direct toegang tot de specificaties van al onze producten op www.bestekservices.nl: de grootste zoekmachine van bouwend Nederland.

28-09-2009
Dubbel feest bij Bribus

Een 80-jarig jubileum én een gloednieuw pand: reden genoeg voor een feestje! In oktober is het dubbel feest bij Bribus keukens. Want dan vieren we ons 80-jarig jubileum én presenteren we met trots ons nieuwe onderkomen.

07-09-2009
Nieuw adres voor Bribus

Een nieuw pand betekent natuurlijk ook een nieuw adres. Bribus keukens is voortaan te vinden aan de Industriestraat 4 in Dinxperlo. Onze overige adresgegevens blijven hetzelfde, inclusief onze telefoonnummers.

16-07-2009
Zomersluiting Bribus 2009

Ook bij de planning van onze vakantie sluiten we zoveel mogelijk aan op de ontwikkelingen bij onze klanten. Wij zijn gesloten vanaf vrijdag 17 juli tot en met vrijdag 14 augustus.

17-12-2008
Bribus op de BouwBeurs 2009

Van maandag 9 tot en met zaterdag 14 februari as. vindt de jaarlijkse BouwBeurs plaats; hét oriëntatieplatform voor alle partijen in de bouw. Ook dit jaar is Bribus weer van de partij.

16-12-2008
Nieuwe website live!

Onze vernieuwde website is online! Natuurlijk helemaal vormgegeven in onze nieuwe huisstijl en voorzien van heldere en overzichtelijke informatie over ons bedrijf én assortiment.