Keukenoplossingen voor iedere doelgroep

Onze referenties


Bribus levert keukens voor iedere doelgroep en passend bij ieder budget. U vindt hier een greep uit onze projecten waaraan wij hebben gewerkt.

Toon filters

Doelgroep
80 luxe Bribus keukens met

Een hoog afwerkingsniveau


In het oostelijk deel van de Rotterdamse wijk Spangen – de Staringbuurt – zijn 80 vrije sector huur eengezinswoningen in een sfeervolle, klassieke jaren ’30 stijl gebouwd. In deze ruime nieuwbouwwoningen die vanuit de lucht een grote A vormen, zijn door Bribus als vaste keukenpartner van opdrachtgever Woonstad Rotterdam luxueuze keukens geplaatst.

Bekijk deze referentie

De uitdaging van

OurDomain


OurCampus Amsterdam Diemen wordt uitgebreid. Met OurDomain Amsterdam Diemen speelt belegger en beheerder Greystar in op de woonbehoefte van jonge stedelingen, zoals studenten en young professionals. Net als bij de herontwikkeling van 5 kantoorruimtes naar 941 studentenwoningen op het naastgelegen OurCampus is Bribus opnieuw keukenpartner. Michiel Vrijman (Director Operations Greystar) en Pieter Hartman (Accountmanager Beleggers Nederland) vertellen over dit nieuwe uitdagende en omvangrijke project. 

Bekijk deze referentie

Renoveren

op z’n Rotterdams


Woonstad Rotterdam heeft samen met Team ERAflats, een vof van Smits Vastgoedzorg en Era contour zo’n 624 woningen afgesloten van het gas. In totaal heeft Woonstad Rotterdam in vier jaar tijd acht ERA flats afgesloten van het gas. Honderden woningen aansluiten op restwarmte van de Rotterdamse industrie? Deze bedrijven draaien hun hand er niet voor om. Aan de Vinckenbrinckstraat in Rotterdam hebben recent 156 sociale huurwoningen diezelfde transitie ondergaan. Deze woningen bevinden zich in een ERAflat.

Bekijk deze referentie

Portaal en Bribus

Slaan de handen in één


Soms zijn er van die momenten waarop je extreme enthousiasme ervaart. Dit gevoel overheerste bij Bribus toen de tender van Portaal kortgeleden op de digitale mat viel. Op zo’n moment merk je de gedrevenheid en intrinsieke overtuiging van onze collega’s. “Wij ‘gaan’ deze tender scoren!”, aldus de commercieel manager van Bribus, Piet-Hein Kraakman.

Bekijk deze referentie

Woonbedrijf ieder1

Verlenging samenwerking


Bribus en Woonbedrijf ieder1 werken al lange tijd samen en ondertekenden onlangs een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor vijf jaar. Woonbedrijf ieder1 is met 14.500 woningen in Deventer en Zutphen de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. De nieuwe overeenkomst is geheel in lijn met de intensieve ketensamenwerkingen die beide partijen nastreven. Ard Hengeveld, Manager Onderhoud van Woonbedrijf ieder1, is opgetogen over de voortzetting van de samenwerking.

Bekijk deze referentie

Marveld Recreatie

21 luxe villa’s met dito keukens


Marveld Recreatie in Groenlo laat zien dat recreëren meer en meer gepaard gaat met luxe. In juni 2018 werden 21 gloednieuwe, 8-persoons luxe villa’s voor het eerst in gebruik genomen op het Achterhoekse vakantiepark. In een tijdsbestek van nog geen zes maanden voerde aannemer Beltim Bouwprojecten de bouw uit. Binnen deze strakke planning liet Bribus zien snel te kunnen schakelen met de productiecapaciteit, waardoor de villa’s keurig voor het drukke seizoen werden opgeleverd. 

Bekijk deze referentie

Calla de Bloem

Indrukwekkend complex met Bribus keukens


In Rijnsburg bloeit iets moois. In Rijnsburg bouwde (en bouwt) De Raad Bouw het bijzondere project De Bloem, bestaande uit appartementen afgewisseld met eengezinswoningen. Van bovenaf gezien heeft dit indrukwekkende complex de vorm van een bloem, als ode aan de oude bloemenveiling Flora in Rijnsburg. 

Bekijk deze referentie

De Leyhoeve Groningen

Een uniek concept


Mensen samen aangenaam oud laten worden. Dát is het doel van De Leyhoeve in Groningen wat zich heeft vertaald naar een bijzonder woonconcept waarin beleving centraal staat. Een beproefde aanpak, want na Tilburg en Berkel-Enschot was Groningen aan de beurt om kennis te maken met deze vernieuwende kijk op wonen. Om precies te zijn: wonen voor 55-plussers en voor senioren met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag. Bribus realiseerde voor deze bijzondere locatie ruim tweehonderd keukens.

Bekijk deze referentie

Park Hoog Oostduin

162 premium keukens


Het imposante, voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan in Den Haag is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Zeker de zeven penthouses op de bovenste verdieping bieden een indrukwekkend uitzicht op de Haagse skyline aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant. Een prachtig project, genaamd ‘Park Hoog Oostduin’, omgeven door opvallend veel groen, zoals ook Daniel Spiessens constateerde. 

Bekijk deze referentie

Zomerland

renovatie van 110 appartementen


In Wassenaar staat het service-appartementencomplex Zomerland. De bosrijke, rustige omgeving maakt dat het hier goed toeven is, oorspronkelijk vooral voor mensen boven de 75 jaar. Met een grootschalige renovatie mikt directeur Anneke Lequin-de Klerk nu op een bredere doelgroep. Om zo ook andere mensen te bereiken die zich aangetrokken voelen tot de omgeving en de diensten die Zomerland biedt. 

Bekijk deze referentie

Keukens in kantoortuinen

Lidl distributiecentrum Etten-Leur


De kantoren van het distributiecentrum van Lidl in Etten-Leur zijn rigoureus verbouwd en gemoderniseerd. Na de nieuwbouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en de verbouwing in Weert, wisten Bribus en Lidl elkaar ook weer te vinden in Etten-Leur.

Bekijk deze referentie

Project Turfstreek-Soest

Ecologisch keuken programma


Syntrus Achmea Real Estate & Finance renoveerde en revitaliseerde de wijk Turfstreek in Soest. Dit deed ze als vermogensbeheerder namens Stichting De Samenwerking, Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf. Een omvangrijk project waarin de samenwerking tussen Syntrus Achmea, Bribus en de aannemer ook zéker af en toe op de proef werd gesteld. Onder andere hierover vertelt Robert Dalenoort van Syntrus Achmea meer. 

Bekijk deze referentie

Landal Twenhaarsveld

Grondige renovatie van 49 bungalows


Aan de voet van de Holterberg, op de Sallandse Heuvelrug in Overijssel, ligt Landal Twenhaarsveld. Een prachtig park met maar liefst 278 vrijstaande bungalows. Een deel daarvan, 49 bungalows om precies te zijn, werd grondig gerenoveerd. Ook de keukens moesten eraan geloven en aan Bribus de taak om twee verschillende stijlen; een luxe en een meer basic lijn te produceren, te leveren én te plaatsen. 

Bekijk deze referentie

Moxy Hotel onderdeel van Marriott

60 kamers met een Bribus keuken


Op een schitterende locatie aan de Amsterdamse Houthavens werd de laatste hand gelegd aan een fraai hotel met maar liefst 180 kamers. In een deel hiervan – 60 kamers – zijn aantrekkelijke Bribus keukens geplaatst, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Bekijk deze referentie

Vervanging van 280 keukens

Referentieproject Mooiland


Woningcorporatie Mooiland beheert ruim 26.000 sociale huurwoningen in 127 Nederlandse gemeenten. Veel van deze woningen zijn toe aan een nieuwe keuken. Bribus verzorgt de volledige gang van zaken in dit project: van het inmeten van de bestaande keukens en het bespreken van de wensen van de huurders tot en met het leiding- en tegelwerk en het plaatsen van de nieuwe keukens. Een mooie samenwerking, die steeds efficiënter wordt

Bekijk deze referentie

Door Eigen Haard gesponsorde keuken

Buurtproject Leger des Heils Amsterdam


In heel het land is iedereen welkom in een van de circa veertig  buurtsteunpunten van het Leger des Heils. Voor een gratis kopje koffie, gezelschap en gezelligheid. In het nieuwe buurtsteunpunt in Amsterdam-Noord kan nu ook samen worden gekookt, in een keuken van Bribus.

Bekijk deze referentie

Fraai renovatieproject

Eigen Haard in Amsterdam-Oost


De allereerste panden die de Amsterdamse woningcorporatie Eigen Haard in de periode 1912-1914 liet bouwen, staan in de Indische Buurt. In 2015 werd het startsein gegeven voor een grondige renovatie van de twee bouwblokken met beneden- en bovenwoningen. Inmiddels zijn alle sociale huur- en vrije sectorwoningen mooi opgeknapt en voorzien van een nieuwe Bribus keuken.

Bekijk deze referentie

Woontorens met 127 appartementen

Willemspoort in Den Bosch


In Den Bosch, iets buiten het centrum, verrezen de afgelopen jaren twee prachtige woontorens met in totaal 127 appartementen. Vastgoedbelegger Syntrus Achmea schakelde Bribus in voor het leveren en plaatsen van de keukens.

Bekijk deze referentie

Volledig ingerichte keukens

Wisselwoningen aardbevingsgebied


In opdracht van het Centrum Veilig Wonen (CVW) realiseerde bouwbedrijf Jan Snel in recordtempo negentig tijdelijke wisselwoningen in Middelstum, Appingedam en Loppersum. Deze zijn bedoeld voor Groningers van wie de huurwoning ‘bevingproof’ wordt gemaakt. Bribus verzorgde alle keukens.

Bekijk deze referentie

Keukens voor vakantiehuizen van

Center Parcs 'Les Ardennes'


Op vakantiepark Center Parcs ‘Les Ardennes’ in Vielsalm (België) worden 350 vakantiehuizen gerenoveerd. In opdracht van Center Parcs voorziet De Arend de vakantiehuizen van een volledig nieuwe inrichting. Daar horen ook nieuwe keukens bij en daarom ging De Arend op zoek naar een partner voor het vervangingstraject van de keukens. Zo kwamen zij bij Bribus terecht. 

Bekijk deze referentie

Luxe appartementen aan de

Amsterdamse gracht


De vraag naar short stay appartementen in Nederland is groeiende. Vooral in de grote steden is er een tendens gaande. Expats van over de hele wereld verblijven steeds vaker voor zakelijke doeleinden in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven voor middellange termijn.

Bekijk deze referentie

Twee uiteenlopende opdrachten

van een gerenommeerde opdrachtgever


Mul Projectontwikkeling uit Amsterdam, ook wel MPO, is een vooruitstrevende ontwikkelaar van koop- en huurwoningen. Cor Mul, directeur van MPO, staat bekend om het ontwikkelen van woningen van zeer hoog niveau samen met gerenommeerde architecten en aannemers. 

Bekijk deze referentie

Flexibiliteit en uitstekende nazorg

Het beste rendement


In samenwerking met van Wijnen Groep, verschillende pensioenfondsen en particuliere beleggers werkt Aqua Vastgoed aan (nieuw)bouwprojecten door heel Nederland. De partijen maken gebruik van elkaars kennis en vakmanschap om op die manier het beste rendement te kunnen behalen. De laatste jaren weten deze grote spelers in de beleggerswereld Bribus steeds vaker te vinden. “Bribus past uitstekend bij onze bouwprojecten vanwege de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levertijden en de meedenkkracht”, aldus Dirk Harmens (Directeur van Aqua Vastgoed). 

Bekijk deze referentie

uniek en uitdagend project:

Woontoren Aquaverde in Haarlem


Op een prachtige locatie in Haarlem staat woontoren Aquaverde, een nieuwbouwproject van institutionele belegger Amvest. De hoogste woontoren in de gevarieerde woonwijk Land in Zicht trekt bij aankomst direct de aandacht. Onlangs kocht Amvest dit nieuwbouwproject van woningcorporatie Elan Wonen, met als doel om meer middeldure huurwoningen in de omgeving van Haarlem te kunnen realiseren. 

Bekijk deze referentie

Samenwerken met Bribus begint

In The Network Kitchen


The Network Kitchen is een ontmoetingsplaats waar (flex)werken, vergaderen, netwerken, koken, eten en drinken samenkomen. Jaarlijks zullen er diverse evenementen georganiseerd worden in de vastgoed- en technologie sector, met als doel verbinden en samenwerken in de keten. Bribus ontwikkelde een fraaie keuken voor the Network Kitchen.

Bekijk deze referentie

Luxe keukens voor uniek recreatiepark

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam


In Uitdam, op een schitterende, groene en waterrijke locatie, wordt gebouwd aan de laatste recreatiewoningen van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Op nog geen vijftien minuten van onze hoofdstad is het hier uitermate goed toeven op ruime kavels. Naast splinternieuwe recreatiewoningen is het park onder meer voorzien van een jachthaven, restaurant, watersportcentrum, binnenzwembad en diverse speeltuinen. Bribus tekende voor de keukens.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan

45 Designkeukens per week voor slim campusproject


Op nog geen tien minuten van het centrum van Amsterdam wordt hard gewerkt aan Campus Diemen Zuid. Vijf voormalige kantoorcomplexen worden verbouwd tot 936 zelfstandige appartementen voor studenten. Onder meer een supermarkt, wasserette, fietsenmaker, pizzeria, café en fitnesscentrum maken de campus compleet. Bribus verzorgt de keukens voor de appartementen.

Bekijk deze referentie

Samenwerken loont

Woonstad Rotterdam en Bribus


Woonstad Rotterdam werkt al sinds 2010 intensief samen met Bribus. Mét resultaat! Want inmiddels ontzorgt Bribus de woningcorporatie op steeds meer vlakken. Deniz Boran en Alex Ho vertellen er meer over.

Bekijk deze referentie

Een op maat gemaakte werkwijze

Vryleve en Bribus bundelen krachten


Het persoonlijke karakter van de woonstichting gecombineerd met jarenlange keukenexpertise van Bribus. Dat is de kracht van de nieuwe samenwerking met Woonstichting Vryleve – de woningcorporatie in de gemeente Rijnwaarden. Jan Seegers van Vryleve en Eric Langenhof, accountmanager van Bribus, vertellen hier meer over.
 

Bekijk deze referentie

Eenzelfde visie op duurzaamheid

ParqGreen en Bribus


Aan de Reeuwijkse Plassen verrijzen 271 exclusieve recreatiewoningen, allen voorzien van een Bribus Eco keuken. Vastgoedorganisatie GREEN realiseert met ParqGreen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en –villa’s. ParqGreen hanteert duurzaamheid als sleutelwoord en dat is in elk detail van het park terug te zien. Bart Witzier, verkoop en marketing, vertelt over de samenwerking met Bribus gedurende dit unieke project.

Bekijk deze referentie

Een tevreden eindgebruiker als gezamenlijk doel

Bribus en Vuurboom


Al meer dan 35 jaar zijn Bribus en Bouwmaatschappij Vuurboom partners. En dat zegt iets over het vertrouwen! Bribus levert gemiddeld zo’n 50 keukens per jaar aan de bouwmaatschappij, voornamelijk voor projecten in de woningmarkt. Joop Geusebroek - hoofd calculatie en inkoop bij Vuurboom – en Bribus accountmanager Martin Roepers vertellen over hun jarenlange samenwerking.

Bekijk deze referentie

Bouwinvest kiest voor Bribus Keukens

Nieuwe stadse woonwijk ‘Veemarkt’ in Utrecht


Op het voormalig Veemarktterrein in Utrecht verrijst een duurzame en stadse woonwijk. De wijk is opgebouwd uit een kring bouwblokken, die zich centreren rondom een verhoogd binnengebied ‘Het Plateau’ waar woningen in de vrije sector huur van Bouwinvest Residential Fund worden gebouwd. ‘Het Plateau’ is een belangrijke bijdrage aan een gevarieerd en levendig woonmilieu in Veemarkt, waar in totaal circa 630 woningen worden gerealiseerd. Een geliefde locatie, door de combinatie van de grote stad met het natuurgebied om de hoek. In samenwerking met aannemers BAM Woningbouw en AM levert én monteert Bribus keukens voor 157 huurwoningen, waarvan 112 appartementen en 45 eengezinswoningen.

Bekijk deze referentie

Studentencampus ‘Yours Leiden’

Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans


Aan de Leidse Schans in Leiden is in juni de grote studentencampus ‘Yours Leiden’ officieel geopend. Op de campus werden in de afgelopen periode 583 studentenwoningen en 117 woningen voor starters opgeleverd. Dit is het eerste deel van zo’n 1900 studentenwoningen en 205 starterswoningen. Voor het reeds gerealiseerde huuraanbod leverde Bribus de keukens.

Bekijk deze referentie

Zorg en aandacht voor de bewoners

Bribus Extra en Zorggroep Charim


Van half mei tot eind juni 2015 waren onze monteurs werkzaam in woonzorgcentrum Spathodea van Zorggroep Charim in Zeist. Het betrof een grondig keukenrenovatieproject van in totaal 83 appartementen. Door zowel de organisatie als Bribus is er alles aan gedaan om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Vanuit Charim is Annemarie van de Water projectmanager: “Een bijzonder project en een warme samenwerking met Bribus.”

Bekijk deze referentie

Krappe planning ‘gehaald’ dankzij creatieve oplossingen

Woonlandschap de Leyhoeve


Samen aangenaam oud worden. Het kan in het prestigieuze Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Dit fraaie staaltje architectuur biedt plaats aan 200 riante appartementen voor senioren, 85 zorgsuites en 12 grote woonkamers om medebewoners en familieleden te ontmoeten. Bribus verzorgde alle keukens. Het idee achter de Leyhoeve is dat ouderen tot op hoge leeftijd bij elkaar kunnen blijven wonen, ook als een van beiden zorg nodig heeft. Gekozen is voor een gezellige, moderne en gastvrije plek, pal aan een schitterend park en het beekje De Leij. Alle woningen kunnen worden aangepast met de modernste zorghulpmiddelen en domotica. Zorg is op afroep beschikbaar. De bewoners hebben bovendien de beschikking over een restaurant, een knusse brasserie, een zwembad, een winkel en een kapsalon. “Hier is echt behoefte aan”, vertelt Laurens van Rij, directeur projecten van ontwikkelaar Roozen van Hoppe. “Nog voordat we begonnen met de bouw, waren alle appartementen al verhuurd.”

Bekijk deze referentie

Een uniek totaalconcept in België

Bouwonderneming Hooyberghs en Bribus


In Hoboken in België, district Antwerpen, wordt momenteel door bouwonderneming Hooyberghs gebouwd aan de groene woonwijk ‘Groen Zuid’. Met Bribus als keukenpartner leverde Hooyberghs de eerste 70 appartementen op. Een primeur voor Bribus op de Belgische markt!

Bekijk deze referentie

Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact