Duurzame keukens_Bribus

De totaaloplossing
Voor duurzame keukens

Bent u als woningcorporatie, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder op zoek naar een duurzame oplossing voor uw keukens? Dan biedt Bribus dé totaaloplossing. Wij zijn voorloper op het gebied van duurzame keukens en houden altijd rekening met het milieu en de impact die onze keukens hebben op de wereld. Van het ontwerp tot de productie en installatie, wij zorgen ervoor dat uw keukens duurzaam zijn en voldoen aan uw wensen. Onze duurzame keukens zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Bij Bribus geloven we dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van stijl en design. Daarom bieden we een ruim assortiment aan duurzame keukens in verschillende stijlen en kleuren.

Stijlvolle duurzame keukens
Met hoogwaardige topkwaliteit

Als woningcorporatie, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder wilt u niet alleen investeren in duurzame, energiezuinige woningen, maar ook in duurzame keukens die van hoogwaardige topkwaliteit zijn. Bij Bribus begrijpen wij dat en daarom bieden wij keukens aan die aan deze eisen voldoen. Onze duurzame keukens zijn niet alleen stijlvol en functioneel, maar zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Als woningcorporatie, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder wilt u waarschijnlijk ook een bepaalde uitstraling creëren in uw woningen. Bij Bribus bieden wij een ruim assortiment aan keukens in verschillende stijlen en kleuren. Zo vindt u altijd een keuken die past bij de uitstraling van uw woningen.

Bekijk onze visie op duurzame keukens

Uw werkwijze
Uw voordelen

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Duurzame keukens van hout
Onze inzet voor een groenere toekomst

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en we willen voorop blijven lopen op dit gebied. We werken continu aan de meest duurzame keukens door gebruik te maken van duurzame materialen, zoals Bribus ECO, een spaanplaat gemaakt van 100% gerecycled hout, en Falcwood, een lichtgewicht multiplex werkblad gemaakt van duurzaam Falcatahout. Wij wegen bij het produceren van onze keukens verschillende belangen af en zijn erg trots op onze samenwerking met FSC® Nederland.


Duurzame keukens_Bribus
Duurzame keukens_Bribus

Eenzelfde visie op duurzame keukens
ParqGreen en Bribus

Aan de Reeuwijkse Plassen verrijzen 271 exclusieve recreatiewoningen, allen voorzien van een Bribus Eco keuken. Vastgoedorganisatie GREEN realiseert met ParqGreen een recreatiepark met waterlodges, -woningen en –villa’s. ParqGreen hanteert duurzaamheid als sleutelwoord en dat is in elk detail van het park terug te zien. Bart Witzier, verkoop en marketing, vertelt over de samenwerking met Bribus gedurende dit unieke project!

Bekijk deze referentie

Optimale duurzame keukens
De circulaire keukens

Samen met de TU Delft werken wij aan een circulaire keuken, die veel langer meegaat dan de gebruikelijke 20 jaar. Het eerste prototype is inmiddels gepresenteerd. Het tweede prototype en een volledige circulaire keukenserie zijn in ontwikkeling. Daarnaast worden veertig keukens van het eerste prototype geproduceerd en getest onder verschillende gebruikers. Bovendien hebben wij samen met organisatie TNO (toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek) onderzoek gedaan naar fijnstof in huis. We pleiten er voor om de regelgeving hieromtrent te herzien, omdat mensen in hun eigen huis bij het bereiden van de warme maaltijd wel eens blootstaat aan meer fijnstof dan tijdens een fietstocht in de buurt van de snelweg. Het hebben van een afzuigkap met voldoende capaciteit is hierbij belangrijk.

Duurzame keukens_Bribus