Keukenspecialist voor

Woningcorporaties


Bribus helpt woningcorporaties graag om vrijkomende, nieuwe of te renoveren woningen supersnel van nieuwe keukens te voorzien. Indien gewenst, kan dit helemaal naar wens van de nieuwe huurder. Zo kunt u de woningen op korte termijn weer verhuren. Bribus zorgt voor een kant-en-klaar keukenconcept op maat. Wij regelen alles rondom de mutatie en staan garant voor optimale nazorg met als resultaat: tevreden huurders. 

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Kwaliteitskeukens voor

Huurwoningen


Keukens voor huurwoningen kunnen geheel naar eigen wens en budget worden aangepast. Zo bieden wij diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als woningcorporatie een solide basiskeuken. Is er sprake van huurderskeuze? Ook dat is mogelijk. Huurders kunnen kiezen uit vele opties, uiteraard binnen uw kaders.

Bekijk onze huurwoning keukens

Onze maatwerkformule voor

Woningcorporaties


Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij adviseren huurders, verzorgen de keukenopname bij mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule voor woningcorporaties. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd en geld. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, terwijl u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat.

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Alles-uit-handen-service voor

Tevreden huurder


Bribus heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van het complete traject rondom keukens voor huurwoningen. Wij houden hierbij rekening met uw kaders en verwachtingen, maar kijken ook naar de wensen van uw huurders. Uiteraard houden wij u, als woningcorporatie, proactief en goed op de hoogte. Zo bewaart u altijd het overzicht. Ook bent u verzekerd van de beste nazorg, dat is onze praktische alles-uit-handen-service voor tevreden huurders én verhuurders!

Bekijk onze contactpersonen

Tevreden huurder

Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans


'Wij hebben Bribus ervaren als een partij die zeer klantgericht werkt. Hieronder verstaan wij het meedenken bij het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het proces, maar ook het meteen afhandelen en accuraat oplossen van problemen.'

Bouwcombinatie de Leidse Schans

Bekijk deze referentie

Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact