Bribus Lidl-DC keuken - Zakelijke markt - Kantoortuinen

Keukens

voor kantoren


Koffie? Wie ruimt de vaatwasser in? Hebben we nog drankjes voor de vrijdagmiddagborrel? Werknemers brengen jaarlijks heel wat uren door op kantoor. Een goed geoutilleerde keuken is vandaag de dag een must. Bij Bribus weten we aan welke eisen een keuken op kantoor of in een kantoortuin moet voldoen. Voor ieder kantoor – maar ook voor andere gezamenlijke ruimtes, zoals kantines - hebben we een passende keukenoplossing voor handen. Passend binnen uw wensen én het budget. Altijd geleverd met de perfecte service van Bribus.

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Just what

You need


Geen kantoor is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze kwaliteitskeukens. In onze uitgebreide serie vindt u altijd een passende oplossing voor uw kantoor of kantoren. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur én uw wensen creëren we samen de beste oplossing voor uw situatie. Indien gewenst passen wij een keukenconcept volledig op uw eisen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze kwaliteitskeukens

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Lidl distributiecentrum Etten-Leur

Keukens in kantoortuinen


De kantoren van het distributiecentrum van Lidl in Etten-Leur zijn rigoureus verbouwd en gemoderniseerd. Na de nieuwbouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en de verbouwing in Weert, wisten Bribus en Lidl elkaar ook weer te vinden in Etten-Leur.

Bekijk de referentie

Bribus Lidl-DC keuken - Zakelijke markt - Kantoortuinen

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact