Bribus - Keuken vervangen

Renovatieproject?

Vergeet de keukens niet!


Veel Nederlandse huishoudens – bijvoorbeeld in sociale huurwoningen - maken nog gebruik van een verouderd keukenblok. Wanneer hun woningen gerenoveerd worden is dat dus hét perfecte moment om ook de keuken aan te pakken. Bribus heeft veel ervaring met renovatieprojecten en het tegelijkertijd vervangen van meerdere keukens. Tot grote aantallen aan toe. Wij verzorgen desgewenst een maatwerktraject, dat begint met het bespreken van de individuele wensen en eindigt met het plaatsen van de kwaliteitskeukens. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem, wat tijd en geld scheelt én fouten voorkomt. U kunt op ieder moment meekijken hoe de (individuele) trajecten ervoor staan. De bewoners kunnen weer jaren met hun keuken vooruit!

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Een keuken van Bribus

Past altijd


Een kwaliteitskeuken die tóch betaalbaar is? Dat kan! Bribus beschikt over een uitgebreide serie kwaliteitskeukens. Voor ieder budget bereikbaar en indien gewenst volledig aanpasbaar. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur leveren we altijd passende keukenoplossingen voor uw renovatieproject. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Vervanging van 280 keukens

Referentieproject Mooiland


Woningcorporatie Mooiland beheert ruim 26.000 sociale huurwoningen in 127 Nederlandse gemeenten. Veel van deze woningen zijn toe aan een nieuwe keuken. Bribus verzorgt de volledige gang van zaken in dit project: van het inmeten van de bestaande keukens en het bespreken van de wensen van de huurders tot en met het leiding- en tegelwerk en het plaatsen van de nieuwe keukens. Een mooie samenwerking, die steeds efficiënter wordt.

Bekijk de referentie

Renovatieproject keuken - Mooiland

Slimmer werken én kosten besparen

Onze maatwerkformule


We adviseren huurders en kopers, verzorgen de keukenopname bij de mensen thuis, tekenen de nieuwe keuken in én regelen de volledige montage. Dat is onze maatwerkformule. Iedereen werkt in hetzelfde ordersysteem. Dit scheelt tijd, geld én fouten. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, terwijl u op ieder moment mee kunt kijken hoe een keuzetraject ervoor staat. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaat

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact