Huurder in de keuken van hun huurwoning

Keukens voor 
Huurwoningen

Bribus helpt woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars & -beheerders om vrijkomende, nieuwe of te renoveren huurwoningen snel van een keuken voor nieuwbouw te voorzien. Dit kan gaan om een standaard keuken, of volledig naar wens van de nieuwe huurder. Wij zorgen dat u de huurwoningen zo snel mogelijk kunt verhuren met een kant-en-klaar keukenconcept op maat. Bribus regelt alles rondom de mutatie van huurwoningen en staat garant voor optimale nazorg met als resultaat: tevreden huurders.

DE TOTAALOPLOSSING
Voor huurhuis keukens

Voor ieder huurhuis een keuken, passend bij iedere wens en budget. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als vastgoedbezitter een solide basiskeuken. Is er sprake van huurderskeuze? Huurders kunnen bij Bribus kiezen uit vele opties binnen uw kaders.


Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Visualisatie online keukenconfigurator

OFFERTE OF PRIJSINDICATIE NODIG?
Snel, slim en gemakkelijk via onze online showroom

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we een online showroom. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!


Bekijk onze keukens voor huurwoningen

DE MAATWERKFORMULE VOOR
Huurwoning keukens

Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij adviseren huurders, verzorgen de keukenopname bij mensen thuis, tekenen de nieuwe standaard keuken voor nieuwbouw in én regelen de volledige montage. Dat is de maatwerkformule van Bribus voor woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars & -beheerders. Om tijd en geld te besparen werkt iedereen met hetzelfde ordersysteem. Ook houden we alles overzichtelijk en in één hand, zodat u op ieder moment mee kunt kijken wat de status is van de nieuwe huurwoning keuken of appartement. 

Neem direct contact op

Bribus B
Stel in hun huurhuis

ALLES-UIT-HANDEN-SERVICE VOOR
Tevreden huurder

Bribus heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van het complete traject rondom keukens voor huurwoningen. Wij houden hierbij rekening met uw kaders en verwachtingen, maar kijken ook naar de wensen van uw huurders. Uiteraard houden wij u proactief en goed op de hoogte. Zo bewaart u het overzicht en bent u verzekerd van de beste nazorg. Dat is onze praktische alles-uit-handen-service voor tevreden huurders én verhuurders!

Bribus gaat logistieke uitdaging aan
Bribus levert 936 nieuwe keukens voor huurhuizen in Amsterdam

Op nog geen tien minuten van het centrum van Amsterdam wordt hard gewerkt aan Campus Diemen Zuid. Vijf voormalige kantoorpanden worden verbouwd tot 936 studentenwoningen. Onder meer een supermarkt, wasserette, fietsenmaker, pizzeria, café en fitnesscentrum maken de campus compleet. Bribus verzorgt de keuken voor elk huurhuis.

Bekijk deze referentie

Bribus gaat logistieke uitdaging aan Bribus levert 936 nieuwe keukens voor huurhuizen in Amsterdam
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD
Draadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dit varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.