Keuken nieuwbouw project

DE TOTAALOPLOSSING 
Voor nieuwbouw keukens

Bribus is de keukenspecialist voor de zakelijke markt. Wanneer u investeert in een nieuwbouw keuken komt er tijdens de bouwfase veel bij kijken. Bribus beschikt over een uitgebreide serie nieuwbouw keukens. Voor ieder nieuwbouwhuis een keuken, passend bij iedere wens en budget. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als vastgoedbezitter een solide basiskeuken voor in een nieuwbouwhuis. Indien gewenst passen wij de inbouwkeuken volledig op uw eisen aan.

Topkwaliteit 
Nieuwbouw keukens

Een nieuwbouw keuken die tóch betaalbaar is? Dat kan! Bribus heeft jarenlange ervaring in het projectmatig inzetten van kwaliteitskeukens met een lange levensduur. Bribus-keukens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Dinxperlo. Hierdoor houden we de kwaliteit en mogelijkheden van de nieuwbouw keuken in eigen hand. Voor de nieuwbouw keukenapparatuur werkt Bribus samen met gerenommeerde merken zoals Bosch en Siemens. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze nieuwbouw keukens

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Van advies en ontwerp tot installatie
Voor uw nieuwbouw keuken

Bribus ontzorgt u graag gedurende het hele traject van de nieuwbouw keuken: van advies en ontwerp tot en met service en onderhoudswerkzaamheden. Als keukenspecialist met meer dan 90 jaar ervaring en een uitgebreid dienstenpakket helpen wij u graag. Laat ons met u meedenken, de keuken opmeten, intekenen en monteren. Onze meedenkkracht houdt namelijk niet op na de bouwfase van de keuken in uw nieuwbouwhuis. Na oplevering verzorgt Bribus al het onderhoud aan de keukens. Daar heeft u als vastgoedbeheerder geen omkijken meer naar!

Snel, slim en gemakkelijk een offerte
Voor uw nieuwbouw keuken

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste nieuwbouw keuken voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een online showroom waarin Bribus een selectie kwaliteitskeukens heeft gemaakt, passend bij uw wensen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de nieuwbouw keuken samenstellen. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Nieuwbouw keuken
Bribus ontzorgt Elver Maatwerk in serie

Bribus ontzorgt Elver
Maatwerk in serie

Bij de Achterhoekse zorginstelling Elver werken ze volop aan de toekomst. Deze en komende jaren wordt het overgrote deel van de woonlocaties vervangen door nieuwbouw. De cliënten van Elver zijn mensen met een licht verstandelijke tot zeer ernstige beperking, al dan niet in combinatie met een complexe zorgvraag. Zij krijgen straks beschikking over moderne en comfortabele leefruimtes. Elver wil de doelgroep namelijk ‘zo gewoon mogelijk’ laten wonen. Voor de keukeninrichting viel de keuze op keukenleverancier Bribus en hun nieuwe multiplexprogramma: Robuust.

Bekijk deze referentie

De maatwerkformule
Voor nieuwbouw keukens

Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij verzorgen het gehele traject voor complete nieuwbouw keukens. We geven advies, verzorgen de keukenopname aan huis, tekenen de nieuwe keuken én regelen de volledige montage. Dat is de maatwerkformule van Bribus voor woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars & -beheerders. Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem direct contact op

Nieuwbouw keuken
Nieuwbouw keuken

Het beste rendement
Voor uw nieuwbouw keuken

Tijdens de bouw van een nieuwbouw keuken is een strakke planning essentieel. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van nieuwe keukens voor appartementencomplexen of nieuwbouwprojecten in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het gehele traject maar aan Bribus over. Door efficiënt en oplossingsgericht te werken kan het hoogste rendement voor u worden behaald. Zo kunt u zo snel mogelijk starten met de verhuur. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Maatschappelijk verantwoord 
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dit varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

 

Bekijk onze visie op MVO

Nieuwbouw keuken