Keuken van keukenleverancier Bribus

Bribus als
Uw keukenleverancier

Op zoek naar een keukenleverancier en benieuwd wat u van Bribus mag verwachten? Bribus is al sinds 1929 actief als leverancier van keukens voor de zakelijke markt. Zo hebben wij al veel woningcorporaties, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en de recreatiesector geholpen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Of het nu gaat om een groot aantal keukens voor de nieuwbouw of renovatie van uw pand of het vervangen van één keuken, Bribus heeft de oplossing. Lees hier wat Bribus kan betekenen als uw keukenleverancier. 

Keuken van keukenleverancier Bribus

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Van advies en ontwerp
Tot installatie en service

Bribus ontzorgt u graag gedurende het hele traject: van advies en ontwerp tot en met service en onderhoudswerkzaamheden. Als keukenspecialist met meer dan 90 jaar ervaring en een uitgebreid dienstenpakket helpen wij u graag. Laat ons met u meedenken, de keuken opmeten, intekenen en monteren. Bribus-keukens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Dinxperlo. Hierdoor houden we de kwaliteit en mogelijkheden in eigen hand.

Lees meer over onze werkwijze

Supermonteurs die Bribus-keuken uitladen
Tevreden huurder met de ideale keuken

Geen keuken
Is hetzelfde

Een keuken is maatwerk. Ieder vraagstuk is uniek en de waarde van een goede keuken mogen we niet onderschatten. De juiste keuken maakt verschil in gebruikersgemak en levensduur. Ook moet de keuken aansluiten op de visie van uw instelling, bedrijf of coöperatie, en passen bij het project. Ons brede aanbod keukens biedt hierin uitkomst. Bribus heeft keukens in veel verschillende stijlen en biedt opties in kleuren, handgrepen, fronten en apparatuur. De ideale keuken vindt u daarom bij keukenleverancier Bribus, ongeacht doelgroep of budget.

INSPIRATIE OF PRIJSINDICATIE NODIG?
Snel, slim en gemakkelijk via onze online showroom

Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we een online showroom. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door uzelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!


Bekijk onze keukens

Visualisatie van online keukenconfigurator
Bribus ontzorgt Elver Maatwerk in serie

Bribus ontzorgt Elver
Maatwerk in serie

Bij de Achterhoekse zorginstelling Elver werken ze volop aan de toekomst. Deze en komende jaren wordt het overgrote deel van de woonlocaties vervangen door nieuwbouw. De cliënten van Elver zijn mensen met een licht verstandelijke tot zeer ernstige beperking, al dan niet in combinatie met een complexe zorgvraag. Zij krijgen straks beschikking over moderne en comfortabele leefruimtes. Elver wil de doelgroep namelijk ‘zo gewoon mogelijk’ laten wonen. Voor de keukeninrichting viel de keuze op keukenleverancier Bribus en hun nieuwe multiplexprogramma: Robuust.

Bekijk deze referentie

De juiste balans tussen
Maatwerk en standaardisatie

Standaardisatie maakt de productie efficiënt en bespaart kosten en tijd. Geen enkel vraagstuk is echter hetzelfde, net zoals geen één woonruimtes gelijk is. Bribus biedt daarvoor de mogelijkheid om binnen bepaalde kaders te standaardiseren maar ruimte over te houden om de keukens aan te passen op specifieke woonruimtes. Dit leidt tot kostenbesparing zonder dat het ten koste gaat van kwaliteitsnormen. Heeft uw huurder keuze in de nieuwe keuken? In samenspraak met u spreken wij af waar zij uit mogen kiezen.

Met huurder keukenelementen uitzoeken
Fabriek van keukenleverancier Bribus

GOEDE COMMUNICATIE MET
Uw keukenleverancier

Na meer dan 90 jaar ervaring weet Bribus als geen ander dat een goede communicatie aan het begin en gedurende het traject essentieel is. Duidelijke afspraken en tijdige communicatie zorgt voor een soepel verloop en voorkomt teleurstellingen. De bouw of renovatie van een project kent een strakke planning. Wanneer er vertraging optreedt, bij onze leverancier of bij ons, heeft dit gevolgen voor de projectplanning. Wij zullen wij dit daarom tijdig aan alle partijen communiceren. Wij vinden dat u dit mag verwachten van uw keukenleverancier.