Dubbel feest bij Bribus

28-09-2009
Dubbel feest bij Bribus

In oktober is het dubbel feest bij Bribus keukens. Want dan vieren we ons 80-jarig jubileum én presenteren we met trots ons nieuwe onderkomen.

Een 80-jarig jubileum én een gloednieuw pand: reden genoeg voor een feestje!

Met de oprichting van een timmerfabriek legden Hendrik ten Brinke en Jan Bussink in 1929 de basis voor Bribus keukens. In 80 jaar tijd groeide het bedrijf uit tot de toonaangevende keukenproducent die we nu zijn. Waarbij we het laatste decennium vooral een belangrijke partner vormen voor woningcorporaties en projectontwikkelaars. Bribus blijft groeien. In ons nieuwe onderkomen hebben we hiervoor ook alle ruimte. Het nieuwbouwpand aan de Industriestraat 4 omvat een royale en sfeervolle showroom voor ons complete keukenassortiment, inclusief een Ergoline afdeling met verstelbare keukenmeubelen voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze medewerkers krijgen de ruimte in een modern en efficiënt kantoor, dat is geïntegreerd in de showroom. Daarnaast is met de nieuwe fabriek onze productie flink vergroot. Onder meer dankzij een innovatieve machinestraat met geïntegreerde robots.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u een kijkje komen nemen in ons gloednieuwe en hypermoderne onderkomen? Bel dan voor een afspraak met een van onze accountmanagers.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht