Uit eigen keuken

01-11-2012
Uit eigen keuken

Bribus Extra

Wanneer u voor een nieuwbouw- of renovatietraject nieuwe keukens aanschaft of verouderde wilt herstellen, heeft u vaak te maken met verschillende partijen. Met Bribus Extra, het montage- en servicebedrijf van Bribus, maken wij het u graag makkelijk. Dankzij één aanspreekpunt bent u verzekerd van een perfecte coördinatie en juiste levering, inclusief montage en nazorg. U kunt de vakkundige medewerkers van Bribus Extra daarnaast heel makkelijk inzetten voor reparatie of renovatie van uw keukens. Deze service nemen we vrijblijvend mee in ons offertetraject, zodat u zelf de beste keuze kunt maken.

Keukenconsulent 

Bij nieuwbouw- en renovatieprojecten komt veel kijken. Bribus neemt u graag een aanzienlijk deel van dit traject uit handen. Zo kan één van onze ervaren keukenconsulenten alles rondom de levering van nieuwe keukens verzorgen. Tot in detail afgestemd met u én uw huurders. Tijdens het hele traject is onze keukenconsulent uw aanspreekpunt. Hij of zij is perfect op de hoogte van alle mogelijkheden van onze keukens en apparatuur en regelt alles met plezier: van advies voor de huurders en het bestelproces tot en met het maken van afspraken voor de plaatsing.

Apparatuur

Bij Bribus kunt u ook terecht voor vrijstaande apparatuur. Uiteraard tegen concurrerende tarieven én met de perfecte service en goede afspraken over garantie. Bovendien zorgen we voor snelle levering en installatie, inclusief het netjes afwerken en achterlaten van de locatie. Makkelijker kan eigenlijk niet.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht