Nieuw: slimme, ruimtebesparende sifon

01-03-2016
Nieuw: slimme, ruimtebesparende sifon

Sterk door zijn eenvoud

De Panama sifon is een compleet en universeel afvoersysteem voor spoelbakken. De sifon vervangt de bekende zwanenhals met een geïntegreerd rubber van siliconen. Dit rubber is getest op diverse chemicaliën en wordt onder andere gebruikt voor boeien in de scheepvaart. Het water duwt het flexibele terugslagrubber opzij en gaat richting het riool. Vervolgens sluit het rubber de sifon weer af, zodat er geen water en stank meer terug kan. Een eenvoudig en revolutionair product, waar twee jaar ontwikkeling aan vooraf ging.

De belangrijkste voordelen

  • De slimme montage van de sifon zorgt voor ruimtebesparing en extra kastruimte voor bijvoorbeeld lades of afvalemmers.
  • Doordat water niet meer opgevangen wordt in de afvoer en vuil niet kan hechten aan het siliconen materiaal van de sifon, ontstaan er geen nare geuren in de afvoer. 
  • De Panama sifon bestaat uit drie koppelingen in plaats van vijf, wat zorgt voor een minimale kans op lekkage.
  • Montagetijd wordt aanzienlijk teruggedrongen door minder handelingen en de eenvoud van montage. Dit bespaart in projectsituaties veel tijd.
  • De Panama sifon is universeel en geschikt voor vrijwel alle nieuwe en reeds geplaatste spoelbakken. 

Co-creatie met Bribus monteurs

Net als Bribus is Reginox continu bezig met kwaliteit, duurzaamheid en innoveren. De monteurs van Bribus zijn uitgebreid meegenomen in de testfase om de kwaliteit op de proef te stellen. In deze fase brachten de monteurs een wandaansluiting in om toe te voegen als alternatief voor de grondaansluiting van de sifon.

Exclusiviteit

Op de bouwbeurs in februari 2015 had Bribus de primeur om de Panama sifon van Reginox te introduceren. Als partner van de enige Nederlandse spoelbakfabrikant heeft Bribus exclusiviteit voor dit product in de projectenmarkt. Wilt u meer weten over de Panama sifon? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht