Werken bij Bribus?

30-08-2016
Werken bij Bribus?

Heb jij interesse in een loopbaan bij Bribus? Dan hebben wij een aantal leuke vacatures met opleidingsmogelijkheden in onder andere onze productieomgeving. Door de groei van onze activiteiten breiden wij uit. Ben je klaar voor een loopbaan binnen een innovatieve organisatie? Bekijk onderstaande vacatures en solliciteer direct!

MACHINE OPERATOR - 37.5 (FT)

Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor optimale functionaliteit van computergestuurde machines en de kwaliteitsborging. Kleine storingen en eerste lijnonderhoud behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Samen met je collega’s werk je aan het verbeteren van de productiviteit en kwaliteit. Technisch inzicht is voor deze functie een pré.

ALLROUND PRODUCTIEMEDEWERKER - 37.5 (FT)

Als Allround Productiemedewerker voer je verschillende assemblagewerkzaamheden uit. Het monteren van onderdelen op halffabricaten en het samenstellen van onderdelen tot complete producten behoren tot de werkzaamheden. Je werkt op verschillende werkplekken waardoor je veel ervaring opdoet.

MEDEWERKER TECHNISCHE DIENST (E) - 37.5 (FT)

Als medewerker Technische Dienst (MBO niveau 4) ben je mede verantwoordelijk voor het oplossen van onderhouds-, storings- en reparatiewerkzaamheden aan machines. Daarnaast voer je installaties uit op besturingstechnisch en elektronisch gebied. Ook mechanische werkzaamheden horen hierbij. Het betreft een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid wordt gevraagd.

PrODUCTMANAGER - 37.5 (FT)
Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van het productassortiment. Je signaleert ontwikkelingen in de markt en je bent het aanspreekpunt voor toeleveranciers. Daarnaast zorg je intern voor verspreiding van productinformatie. Je rapporteert je bevindingen rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

Voor de functies Machine Operator en Allround Productiemedewerker hebben wij meerdere vacatures openstaan. Voor alle functies geldt, dat je bereid moet zijn om te werken in verschoven diensten.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht