Luxe keukens voor uniek recreatiepark

15-12-2016
Luxe keukens voor uniek recreatiepark

Waar tot voor kort een weiland lag, ontwikkelt EuroParcs een uniek vakantiepark; aan het Markermeer en middenin het groen. Een perfecte locatie voor een luxe vakantie of een weekendje weg. Daarnaast zorgt EuroParcs voor de exploitatie en het beheer van de vakantiewoningen – inclusief het onderhoud van de tuin en de schoonmaak. Ideaal voor beleggers, die er dan ook als de kippen bij waren toen de woningen van de eerste bouwfase in de verkoop gingen. “En nog steeds”, vertelt eigenaar Wim Vos niet zonder trots. “Op vijf na, zijn alle geplande woningen verkocht.”

Prima samenwerking

Een groot deel van de circa 200 recreatiewoningen is al gebouwd – en voorzien van strakke Bribus keukens. “We werken al ruim tien jaar heel goed samen met Bribus”, geeft Wim Vos aan. “Zij leveren inmiddels de keukens voor al onze parken en dat loopt prima. We kijken wel eens verder, maar we komen altijd weer bij Bribus uit. Zij zijn flexibel, hebben goede contactpersonen die hun afspraken nakomen en bieden uitstekende kwaliteit. Ik vind het vooral prettig dat zij advies geven en een voorselectie maken, waardoor de keuze niet te groot is. En willen onze klanten toch graag wat meer keus of luxe, dan kunnen zij altijd terecht in de showroom. Praktisch op alle vlakken!” 

Tien keukens per week

Bij het ontwikkelen van een nieuw park zoals Resort Poort van Amsterdam, komt Arman Özyilmaz – accountmanager recreatie bij Bribus – in actie. Hij zorgt ervoor dat alles intern bij Bribus goed wordt geregeld en de keukens volgens afspraak worden geleverd. Van het checken of de leidingen voor de keuken op de juiste plek zijn gelegd tot de eindcontrole. “Die regierol is mij op het lijf geschreven”, vertelt Arman. “We leveren voor dit park zo’n tien keukens per week op, en elke keer voelt het goed; ik heb echt eer van mijn werk. Zeker hier, met prachtige woningen op deze mooie plek. En is er een kink in de kabel? Dan zorgen we bij Bribus dat het probleem snel wordt opgelost. Daar moet een opdrachtgever op kunnen vertrouwen. Ik doe dan ook mijn uiterste best voor langdurige relaties met partijen als EuroParcs!”

Bribus_project Poort van Amsterdam_recreatiewoningen

Bribus_Project_EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Ga terug naar het nieuwsoverzicht