Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot

15-05-2017
Bribus innoveert: nieuwe frontenboor-robot

Innovatief en efficiënt

In de productiehallen van Bribus worden de frontpanelen door een robot naar de boorunit gebracht. In de boorunit worden de panelen voorzien van bijvoorbeeld beslag of adapters. Er kunnen drie frontpanelen tegelijkertijd worden bewerkt. Nadat de frontpanelen zijn bewerkt en voorzien van de juiste onderdelen, brengt de robot de frontpanelen terug naar de kar, welke vervolgens naar de assemblage-afdeling wordt gebracht. In dit proces komen vrijwel geen menselijke handelingen meer voor, waardoor Bribus de faalkosten verder heeft gereduceerd. 

Slimmer werken met geavanceerde technieken

Wanneer u een nieuwe keuken besteld, wordt bij binnenkomst van een order in het ordersysteem aangegeven hoe een frontpaneel bewerkt dient te worden. De frontenboor-robot leest deze gegevens automatisch uit en past de juiste bewerkingen toe op de panelen. Zo wordt een ladefront bijvoorbeeld voorzien van scharnieren waarmee het front aan de lade kan worden bevestigd. 

Bribus is continu op zoek naar oplossingen om slimmer te kunnen werken én faalkosten voor u te reduceren. De aanschaf van de nieuwe frontenboor-robots en de daarbij behorende geavanceerde technieken hebben het productieproces van Bribus verder geoptimaliseerd. Zo kan Bribus u nóg beter van dienst zijn!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht