Maak kennis met onze nieuwe collega Martijn

11-05-2021
Maak kennis met onze nieuwe collega Martijn

Bribus groeit. Zodoende mogen we steeds meer nieuwe collega’s verwelkomen. Martijn van der Elst is een van die nieuwe collega’s. Hij is sinds enkele weken accountmanager bij Bribus en lijkt zich al helemaal op z’n plek te voelen. Hoe heeft Martijn zijn eerste periode ervaren? We laten hem uitgebreid aan het woord. “Je kan gerust stellen dat ik ben besmet met het keukenvirus.”

Over
Martijn 

“Ik ben 43 jaar en ik kom uit Dordrecht”, vertelt Martijn. “In Dordt woon ik samen met Jonna en met onze dochter Saar (bijna 5). Ik ga graag met hen eropuit. Daarnaast spendeer ik meerdere uurtjes per week op mijn racefiets. Ik kijk ook graag naar sport. Als Feyenoord niet hoeft te voetballen, zet ik graag een mooie wielerklassieker op.”

Wat deed je
Voor Bribus?

“Ik zit al mijn hele werkende leven in de keukens. Je kan gerust stellen dat ik ben besmet met het keukenvirus. Het grootste gedeelte van mijn carrière heb ik bij een keukenspecialist voor particulieren doorgebracht. Net als Bribus hebben ook zij een eigen productie. Daar ben ik dus al enigszins mee bekend. Al is Bribus natuurlijk weer een hele andere uitdaging.”

Martijn van der Elst

WAT GA JE ALLEMAAL
Doen bij Bribus en hoe?

“Ik ga mij voornamelijk bezighouden met de bouwmaterialenhandel (BMH). Een prachtige doelgroep binnen Bribus die ik graag verder uit wil bouwen. Bribus levert een mooi en veelzijdig product welke goed past bij hun afnemers. Daarnaast hebben we een prachtige ontwerp- en inspiratietool, Studio B, waarin bouwprofessionals snel en eenvoudig de juiste keuken voor hun project kunnen selecteren. Een ideaal platform voor de BMH."

Wat is je opgevallen in je
Eerste periode bij Bribus?

“Alle medewerkers die ik heb gesproken hebben ontzettend veel liefde voor dit bedrijf en ze zijn niet bang om dit uit te dragen. Iedereen is erg behulpzaam en ze verwelkomen mij met open armen. Ik voel me al helemaal onderdeel van de familie. Ik hoop er dan ook nog heel lang deel van uit te maken.”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht