IT systemen uit voorzorg offline

07-06-2022
IT systemen uit voorzorg offline

Beste relatie,

Het spijt ons u te moeten meedelen dat wij onze IT systemen uit voorzorg offline hebben moeten halen nadat een IT-incident is vastgesteld. Hoewel de herstart van de productie momenteel wordt voorbereid, ondervindt de verwerking, productie en leveringen van orders tijdelijk vertraging.

We zijn onmiddellijk een onderzoek gestart en hebben externe cyberbeveiligingsexperts ingeschakeld om de oorzaak van het incident te achterhalen en de impact hiervan zoveel mogelijk te beperken.

Omdat het onderzoek nog lopende is, kunnen wij op dit moment geen verdere details delen.

U kunt er zeker van zijn dat wij ons uiterste beste doen om de mogelijke impact voor u zo veel mogelijk te beperken. Wij betreuren alle mogelijke overlast die u als gevolg van het incident ondervindt. Verder doen wij er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en zullen u, waar mogelijk, op de hoogte houden van de relevante ontwikkelingen.

Omdat onze systemen offline zijn, kunnen wij niet reageren op vragen per e-mail. Voor dringende vragen kunt u contact opnemen met onze salesafdeling via +31 315 651 745, of telefonisch contact opnemen met uw vaste contactpersoon / contactpersonen.

U kunt er zeker van zijn dat u, als zakenpartner, onze belangrijkste prioriteit bent. Wij werken hard om onze systemen op een gecontroleerde en veilige manier te herstellen en de negatieve gevolgen voor onze partners tot een minimum te beperken.

Wij zullen u op de hoogte houden zodra wij meer informatie hebben, of wanneer ons e-mailsysteem weer online is.

Dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Bribus B.V.
Wim Diersen, CEO
Edwin Roos, CFO
Edwin Stevering, COO

Ga terug naar het nieuwsoverzicht