Park Hoog Oostduin daniel spiessens

Park Hoog Oostduin
162 premium keukens


Het imposante, voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan in Den Haag is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Zeker de zeven penthouses op de bovenste verdieping bieden een indrukwekkend uitzicht op de Haagse skyline aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant. Een prachtig project, genaamd ‘Park Hoog Oostduin’, omgeven door opvallend veel groen, zoals ook Daniel Spiessens constateerde. 

Wat ik prettig vind aan Bribus is dat de overgang van voortraject naar uitvoering zeer soepel verloopt. Dat zag ik vaak mis gaan bij andere bedrijven. Bij Bribus nemen ze verantwoordelijkheid voor het volledige traject.

Daniel Spiessens, Projectmanager en kwaliteitscontroleur BOAG

Park Hoog Oostduin daniel spiessens
Bribus Park Hoog Oostduin keuken -  Keukens Zakelijke Markt
“Vanuit dit complex zie je hoe groen Den Haag eigenlijk is.” Daniel is projectmanager binnen BOAG, een bouwadvies- en managementbureau voor vastgoedoplossingen. Voor dit project is hij één van de kwaliteitscontroleurs. Dat betekent een kritische bouwkundige blik op het totaalplaatje, maar juist ook op de kleinste details. Overbodig om te zeggen dat ook de keukens van Bribus zeer veel aandacht hebben gekregen. Voor 146 huurappartementen en nog eens 16 appartementen voor corporate housing, speciaal voor expats werkzaam in Den Haag, leverde Bribus keukens uit de Premium-lijn. Keukens die perfect passen bij de premium uitstraling van de appartementen in dit complex. 

 

Goede voorbereiding is het halve werk

De positie van BOAG in de bouwketen kan volgens Daniel het beste vergeleken worden met het zandlopermodel. “Je hebt een opdrachtgever en een opdrachtnemer. Daartussen, het smalle stuk waar al het “zand” langskomt, zit BOAG. Ongeacht hoe je de zandloper neerzet. Ik was al vroeg, aan de voorzijde van het traject, betrokken. Dat had te maken met de vele variaties in de maatvoeringen van de keukens, omdat we veel verschillende woningtypes aanbieden. Waar komt welke keukenopstelling? Welke aanpassingen doen we daarvoor? Dit soort vragen besprak ik uitgebreid met Pieter Hartman (accountmanager Bribus) en Ralph Bussink (verkoop vastgoedbeleggers). Ik moet Ralph een compliment geven voor zijn zeer exacte werk en de snelheid waarmee hij aanpassingen doorvoerde. Je zag dat dit intensieve contact minder werd naarmate het project vorderde en zaken gewoon liepen zoals ze moesten lopen.” 

In de uitvoering kwam André Treure (projectleider) van Bribus in beeld. “Wat ik prettig vind aan Bribus is dat deze overgang van voortraject naar uitvoering zeer soepel verloopt. Dat heb ik vaak mis zien gaan bij andere bedrijven. Bij Bribus nemen ze gewoon verantwoordelijkheid voor het volledige traject en wordt er niet afgeschoven op anderen. Ook Pieter bleef gewoon altijd bereikbaar tijdens het project als dat nodig was, maar gelukkig was dat niet vaak het geval.” 

 

Duidelijkheid

De positieve ervaringen in dit project hebben geleid tot een nieuw project waarin Bribus en BOAG ook weer samenwerken. Daniel is hierin duidelijk: “De prijs is gewoon goed, ze maken het netjes, de afstemming is goed en er is goede kennis aanwezig over apparatuur. De mensen van Bribus zoeken naar oplossingen, dragen desnoods alternatieven aan en kunnen deze prima onderbouwen. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar en denken ze mee. Ze komen perfect voorbereid in vergaderingen waardoor je ook concrete beslissingen kúnt nemen tijdens het overleggen. Iedereen weet wat hij of zij krijgt. Gewoon duidelijkheid!”

Doelgroep
, Vrije sector huur