Buitenkant Boxtom

Sterke en luxe keukens
Die perfect passen bij de doelgroep

Door modulair te bouwen maakt Boxtom betaalbare én comfortabele woningen. Voor dit project bouwden ze 184 woonunits voor arbeidsmigranten. Waarin E&A Uitzendbureau haar medewerkers kan huisvesten. Het welzijn van de uitzendkrachten is hierbij een belangrijke factor. Na een jarenlange samenwerking leverde Bribus ook voor dit unieke en grote project de keukens.

Bribus kon het totaalplaatje bieden. Ze dachten goed mee met de afstemming van de keukens op de doelgroep en ze konden een groot volume keukens leveren.

Robert de Louwere, Algemeen Directeur bij Boxtom

Buitenkant Boxtom
Voorzijde keuken Boxtom
Boxtom referentie
Buitenzijde Boxtom
Keuken Boxtom

Vlotte communicatie  
En just-in-time levering  

We leverden de keukens in de Boxtom fabriek in Goirle. Waar de medewerkers van de specialist in huisvesting de complete woningen bouwen. Het uitvoeren van de juiste werkzaamheden op het juiste moment was essentieel. Er was daarom geen enkele ruimte voor vertraging. Richard van der Linden, Accountmanager bij Bribus: “Een strakke planning en just-in-time levering was noodzakelijk. Eén fout en het hele bouwproces zou stil komen te liggen.” Robert de Louwere, Algemeen Directeur bij Boxtom: “De communicatie en de levering verliep vlot. Na het doorgeven van onze planning, ontvingen we keurig een opdrachtbevestiging en werden de keukens op tijd geleverd.” 

luxe & solide keukens  
Voor een hoger wooncomfort  

Richard: “Boxtom wenste keukens van degelijke kwaliteit en met een nette uitstraling. Met de ECO Vertrouwd lijn in Basalt grijs konden we hieraan voldoen. De donkere tint zorgt voor een luxere uitstraling. Het strakke werkblad van roestvrij staal is bestand tegen hitte. Dus handig in gebruik. Deze eigenschappen verhogen het wooncomfort in de ruim opgezette woonunits van twee verdiepingen.” Roy Smeulders, Coördinator bedrijfsbureau bij Boxtom: “De eerste keukens zijn vier jaar geleden geïnstalleerd en functioneren nog steeds uitstekend. Voor soortgelijke projecten kiezen we zeker weer voor Bribus.”

De keukens sluiten perfect aan bij de duurzaamheidsvisie van dit project. De daken die volledig bedekt zijn met zonnepanelen in combinatie met de elektrische kookplaten maken de woningen onder andere energiezuinig.

Een bekende keukenleverancier
Die staat voor kwaliteit 

Robert: “Bribus kon het totaalplaatje bieden. Dat gaf de doorslag. Ze dachten goed mee met de afstemming van de keukens op de doelgroep. Dat is zeker gelukt, de keukens sluiten goed aan bij de wensen van de bewoners. Ook konden ze een groot volume keukens leveren. Bribus is een bekende keukenleverancier, die staat voor kwaliteit. Vanwege onze goede ervaring met Bribus en de prijs-kwaliteitverhouding viel de keuze nu weer op hen.”

Doelgroep
Huisvesting arbeidsmigranten