Referentie Maasresidence

Parc Maasresidence Thorn
Luxe keukens op grote schaal

Parc Maasresidence Thorn is een luxe recreatiepark op een A-locatie nabij Roermond. Het park heeft vakantievilla's in diverse groottes en appartementen met uitzicht op de nieuwe jachthaven. Daarnaast beschikt het park over een strand en uitgebreide centrumvoorzieningen, zoals horeca, een Kids Club en een overdekte MRT Pool. Dit project is in opdracht van Grouwels Vastgoed, waarmee wij al jarenlang samenwerken. Samen met Arcus Zuid Projectontwikkeling hebben wij de ruim 200 vakantievilla's voorzien van luxe keukens.

Bribus dacht in oplossingen en zorgde er zo voor dat alles op tijd klaar was.

Guy Habets, Directeur Arcus Zuid Projectontwikkeling

Referentie Maasresidence
Parc Maasresidence
Parc Maasresidence
Parc Maasresidence
Parc Maasresidence
Parc Maasresidence

Met Parc Maasresidence Thorn wilde Arcus Zuid Projectontwikkeling een uniek project van topniveau realiseren. Directeur Guy Habets: “Dit betekent dat de vakantievilla’s én de keukens van hoge kwaliteit moeten zijn.” Er zijn meer dan 200 keukens geplaatst in ruime woningen waar tot wel 20 personen kunnen verblijven. Bovendien moesten de keukens van alle gemakken zijn voorzien. Richard van Wijngaarden, Accountmanager Vastgoedbeleggers bij Bribus: “We moesten daardoor ook de behoeften vervullen op het gebied van capaciteit. Zo hebben we meerdere stuks apparatuur in de keukens geplaatst, zoals twee kookplaten, ovens en vaatwassers.”  

Keukenbladen
Van Falcata hout

Richard vertelt dat Bribus continu op zoek is naar mogelijkheden om zo verantwoord mogelijk te produceren; van het toepassen van duurzame grondstoffen tot recycling en hergebruik. “Voor dit project hebben we ervoor gekozen om het vernieuwde Bribus ECO toe te passen. Daarnaast hebben we FalcWood werkbladen toegepast.  FalcWood is een multiplex werkblad met een HPL toplaag gemaakt van Falcata hout. Deze samenstelling resulteert in een werkblad dat 40% lichter is dan de gebruikelijke multiplex werkbladen. Zeer milieuvriendelijk!” De eigenaar van de vakantievilla kon kiezen uit zes varianten luxe keukens met verschillende kleuren fronten en werkbladen.

Samenwerking
In de toekomst

Guy ziet ook in de toekomst een samenwerking zitten. “Bribus is oplossingsgericht te werk gegaan met uitdagingen, waardoor alle apparatuur tijdig is geleverd. Daar zijn we heel blij mee! We merken bovendien aan de kopers en gebruikers van de keukens dat ze de geboden kwaliteit waarderen. Bribus heeft een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding geleverd. We hopen dat de relatie nog lang blijft standhouden.” 

 

 

 

Meer weten over dit project? Neem contact op met Richard van Wijngaarden, Accountmanager Vastgoedbeleggers.

Doelgroep
Recreatie sector