Aqua-Vastgoed - Bribus

Flexibiliteit en uitstekende nazorg
Het beste rendement


In samenwerking met van Wijnen Groep, verschillende pensioenfondsen en particuliere beleggers werkt Aqua Vastgoed aan (nieuw)bouwprojecten door heel Nederland. De partijen maken gebruik van elkaars kennis en vakmanschap om op die manier het beste rendement te kunnen behalen. De laatste jaren weten deze grote spelers in de beleggerswereld Bribus steeds vaker te vinden. “Bribus past uitstekend bij onze bouwprojecten vanwege de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levertijden en de meedenkkracht”, aldus Dirk Harmens (Directeur van Aqua Vastgoed). 

Door de samenwerking met Bribus weet ik zeker dat de keukens op tijd geleverd en gemonteerd worden. Het proces is eenvoudig en de lijnen zijn kort. Op dat vertrouwen bouw ik graag verder!

Aqua Vastgoed

Aqua-Vastgoed - Bribus
Aqua Vastgoed - Bribus

Studentenwoningen op Zeeburgereiland

In 2016 heeft Aqua Vastgoed, samen met van Wijnen groep, International Campus en studentenhuisvester DUWO, 364 nieuwe studentenwoningen gerealiseerd op Zeeburgereiland in Amsterdam. Voor de ‘Smiley’, zoals het pand ook wel wordt genoemd vanwege de opvallende architectuur, heeft Bribus alle keukens geleverd en gemonteerd.

Korte lijnen en strakke deadlines 

Dirk Harmens: “De samenwerking met Bribus wordt gekenmerkt door strakke deadlines, flexibiliteit en uitstekende nazorg. Korte lijnen met alle partijen binnen het project zorgen ervoor dat de deadlines daadwerkelijk worden gehaald. Deze zekerheid is voor beleggers belangrijk, maar tegelijkertijd hechten zij ook veel waarde aan het afkopen van onderhoud. Bribus verzorgt na oplevering van de woningen al het onderhoud voor de keukens, daar hebben beleggers geen omkijken meer naar.”

Doelgroep
, Sociale huur