Referentie LOGISZ

Moderne greeploze keukens
Voor de splinternieuwe LOGISZ Campus

LOGISZ is een fullservice marketing- en communicatiebureau dat gespecialiseerd is in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Wij werken al jarenlang samen met hen als marketing- en communicatiepartner. Onlangs verhuisde LOGISZ naar hun splinternieuwe pand; de LOGISZ Campus. Wij hebben de keukens geleverd en gemonteerd.  

We kijken ernaar uit om nog jarenlang met Bribus samen te werken!

Pieter-Jan, Managing Director LOGISZ

Referentie LOGISZ
LOGISZ Campus
Referentie LOGISZ
Referentie LOGISZ
Referentie LOGISZ Campus
Referentie LOGISZ Campus
Inmeten Bribus

Een Quooker-kraan
Op elke verdieping

Het nieuwe pand van LOGISZ beschikt over drie etages. Het gebouw is volledig gefocust op samenwerking, zoals teamactiviteiten, meetings en brainstormsessies. De wens was om vier keukens te plaatsen; één ruime keuken met eiland op de begane grond en daarnaast op elke verdieping een recht keukenblok met elk een vaatwasser, koelkast en Quooker-kraan voor koud, warm en kokend water. De bovenste verdieping heeft een smallere pantry. Hiervoor is een passende inbouwvaatwasser geleverd. 

Resultaat van een
Langdurige samenwerking

Door onze jarenlange samenwerking kennen LOGISZ en Bribus elkaar volledig. Regelmatig zitten we gezamenlijk om tafel om onze marketingstrategie en bijbehorende projecten te bespreken. De werkzaamheden die LOGISZ voor ons uitvoert zijn zowel in opdracht als proactief. Denk hierbij onder meer aan social mediatijdlijnen voorzien van doelgroepgerichte content, wervingscampagnes opzetten, de website up-to-date houden, technische verbeteringen doorvoeren, verzorgen van mailings, HRM-campagnes en videoprojecten. Keuze voor de keukens van Bribus was een vanzelfsprekende stap voor LOGISZ, omdat zij onze producten en dienstverlening door en door kennen.  

Keuze uit
Een breed assortiment 

Pieter-Jan Helmink, Managing Director bij LOGISZ: “Door de langdurige, fijne samenwerking met Bribus hebben wij hen gevraagd om de keukens voor ons te plaatsen. Bribus heeft bovendien een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Daarnaast wilden wij de keukens voor de officiële opening geplaatst hebben. Dit was mogelijk vanuit Bribus.” LOGISZ wilde de luxe, nieuwe uitstraling van het pand ook in de keukens terugzien. Pieter-Jan: “Wij gingen voor strak, zwart en greeploos. Met de keuzehulptool Studio B konden wij kiezen uit een breed assortiment luxe keukens. Supereenvoudig om de fronten en werkbladen uit te kiezen die bij onze smaak en ideeën passen.”

Uitdagingen 
In de levering

Door een tekort aan grondstoffen is er een wereldwijd leveringsprobleem met keukenapparatuur. Wij zijn oplossingsgericht met deze uitdaging omgegaan. Pieter-Jan: “Bribus dacht mee aan een oplossing zodat de keukens gereed waren voordat ons pand in gebruik werd genomen. Zo hebben we gekozen voor een ander gerenommeerd merk vaatwassers. Hierdoor kon de gevraagde levertermijn gehaald worden en was alles op tijd gereed.”  

Vlotte communicatie
En flexibel opgesteld

Het project is voor LOGISZ én Bribus prettig verlopen. Pieter-Jan: “Ondanks de lange samenwerking was dit ons eerste keukenproject samen. De communicatie verliep vlot en door de flexibele opstelling van Bribus was alles op tijd gereed. Wij kijken ernaar uit om nog jarenlang met Bribus samen te werken!”  

Doelgroep
Utiliteit sector