Service

Een bribus keuken?
Service

Wij geloven in de kwaliteit van onze keukens. Dat neemt niet weg dat bepaalde gebruiks- en onderhoudsadviezen hieraan extra bijdragen. Ook kunnen we ons voorstellen dat u tegen vragen aanloopt gedurende het gebruik van uw keuken. Daarom hebben we het een en ander voor u op een rij gezet.

De juiste manier om uw
Bribus keuken te onderhouden

Is uw woning voorzien van een Bribus keuken? Dat vinden we fijn om te horen. We wensen u hiermee in de eerste plaats veel kookplezier en –gemak. Want dat is natuurlijk wat u wilt en het liefst zo lang mogelijk. Met het juiste onderhoud zult u lang van uw Bribus keuken genieten. Zorgvuldig onderhoud en gebruik heeft áltijd een positief effect op de levensduur van uw keuken. Ongeacht welke keuken van Bribus u heeft. Daarom attenderen wij u graag op ons gebruiksadvies.

Ons gebruiksadvies

De juiste manier om uw keuken te onderhouden

Heeft u een vraag
Over uw Bribus keuken?

Is uw huurwoning voorzien van een Bribus keuken? Of mag u binnenkort een Bribus keuken uitzoeken? En heeft u een vraag? Wij willen u uiteraard zo goed mogelijk van dienst zijn. Voor uw gemak hebben wij de meest gestelde vragen verzameld. Van algemene vragen over onze keukens tot specifieke vragen indien u over een Bribus keuken beschikt of gaat beschikken.

Ontdek onze veelgestelde vragen

Ontdek onze veelgestelde vragen

stel uw vraag aan
De juiste contactpersoon

Mocht bovenstaande informatie geen antwoord geven op uw vraag, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de tussenpersoon die verantwoordelijk is voor uw keuken. Dit kan een dealer van Bribus zijn, maar ook een verhuurder of een (project)manager binnen een bouw- of aannemersbedrijf. Deze helpt u verder met uw vraag zodat u snel weer optimaal geniet van uw Bribus-keuken.

Dealer locator

Zoek uw
Bribus dealer

Enkele, eenvoudige, maar doeltreffende tips voor uw Bribus keuken

Enkele eenvoudige, maar doeltreffende
Tips voor uw Bribus keuken