Bribus studentenkeukens

De totaaloplossing
Voor studentenkeukens

De perfecte studentenkeuken voor iedereen. Als woningcorporatie, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder die investeert in een studenten woning, heeft u te maken met veel partijen. Kiezen voor keukens van Bribus betekent kiezen voor een passende keuken voor in uw studenten huurwoning. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren en handgrepen. Hiermee creëert u als vastgoedbeheerder een solide basiskeuken voor elke studenten studio. Indien gewenst passen wij uw studenten keuken volledig op uw eisen aan.

Stijlvolle kwaliteitskeukens  
Voor een studenten huurwoning

Als student is een comfortabele en functionele keuken belangrijk. Een keuken waar de student kan koken en kan studeren. Bribus biedt voor studenten woningen stijlvolle kwaliteitskeukens aan die lang meegaan. We gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technologieën om keukens te creëren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook stijlvol en makkelijk schoon te maken. Bribus begrijpt dat studenten opzoek zijn naar betaalbare oplossingen. Wij bieden op maat gemaakte keukenoplossingen aan die passen bij uw budget. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste keukenoplossing voor uw studenten woningen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze studentenkeukens

Uw werkwijze
Uw voordelen

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Offerte voor uw studentenkeuken?
Snel, slim en gemakkelijk via onze showroom

Bent u op zoek naar een studentenkeuken, maar heeft u nog geen idee wat de kosten hiervoor zijn? Bij Bribus begrijpen we dat een nieuwe keuken een investering is en daarom bieden wij u graag een prijsindicatie op maat. Onze deskundige adviseurs hebben ruime ervaring met het ontwerpen en leveren van keukens voor studenten woningen. Wij bieden een persoonlijke service aan waarbij we samen met u kijken naar uw wensen en behoeften. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakte prijsindicatie op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.


De maatwerkformule
Voor complete studentenkeukens

Het is belangrijk om een keuken te hebben die aan al uw behoeften voldoet en perfect past in uw studenten woning. Bribus biedt een maatwerkformule voor studentenkeukens aan. Onze maatwerkformule is gebaseerd op uw specifieke wensen en behoeften. Samen met onze deskundige adviseurs ontwerpt u een keuken die perfect past bij uw studenten woningen. Met onze maatwerkformule kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte keukenoplossing krijgt. Benieuwd welk resultaat dit voor u kan opleveren? Neem contact op met Bribus en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw ideale studenten keuken.

Neem direct contact op

Studentenkeuken_stappenplan
Studentencampus ‘Yours Leiden’ Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans

Studentencampus ‘Yours Leiden’
Bribus en Bouwcombinatie de Leidse Schans

Aan de Leidse Schans in Leiden is in juni de grote studentencampus ‘Yours Leiden’ officieel geopend. Op de campus werden in de afgelopen periode 583 studentenwoningen en 117 woningen voor starters opgeleverd. Dit is het eerste deel van zo’n 1900 studentenwoningen en 205 starterswoningen. Voor het reeds gerealiseerde huuraanbod leverde Bribus de keukens.

Bekijk deze referentie

Studentenkeukens
Met het beste rendement

In de vastgoedsector is een strakke planning essentieel. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van een studenten keuken voor appartementencomplexen of nieuwbouwprojecten in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het gehele traject maar aan Bribus over. Door efficiënt en oplossingsgericht te werken kan het hoogste rendement voor u worden behaald. Zo start u snel mogelijk met de verhuur. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Studentenkeuken_rendement
MVO_Studentenkeukens

Maatschappelijk verantwoorde
Studentenkeukens

Als toonaangevende leverancier van keukens voor studenten woningen begrijpt Bribus het belang van maatschappelijk verantwoorde producten. Bij Bribus ontwikkelen we keukens die mooi zijn voor mens én milieu. Deze duurzame en milieuvriendelijke studentenkeukens passen bij onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken alleen met duurzame materialen en moderne technologieën die voldoen aan de hoogste milieunormen. Dit zorgt ervoor dat onze studentenkeukens niet alleen stijlvol en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Bekijk al onze MVO-inspanningen