Bribus Beweegt

Artikel
Bribus Beweegt

Bribus Beweegt is hét vitaliteitsprogramma voor alle Bribus' medewerkers. In een tijd waarin alles om gezondheid draait, is het belangrijk om te blijven bewegen en goed contact te houden met elkaar. Bribus Beweegt helpt onze medewerkers daarbij. Wij hebben een uitgebreid programma opgesteld met tal van activiteiten om bewegen binnen én buiten werktijd te stimuleren. Samen sporten verbindt.

Padel- en yogalessen

 Wij boden onder andere gezamenlijke padel- en yogalessen. Onze medewerkers kunnen zich aanmelden om zes weken op rij één van deze sporten te proberen. Goed voor het lichaam én geest! Medewerkers mogen dus zelf kiezen welke sport zij graag eens willen doen! 

Bribus Beweegt Stappenchallenge

Doordeweeks en in de weekenden zitten we gemiddeld vaker thuis. Het gemiddelde aantal stappen neemt daardoor drastisch af. Daarom zijn wij de Bribus Beweegt Stappenchallenge aangegaan. Met deze challenge daagden wij elkaar uit om zoveel mogelijk stappen te zetten. En met succes! In een maand tijd hebben we als team meer dan 30 miljoen stappen gezet. Per deelnemende Bribus-medewerker komt dan neer op ruim 9.526 stappen per dag! Deze challenge is niet alleen een gezonde competitie, maar versterkt daarnaast de onderlinge verbondenheid. Het winnende team mocht in samenwerking met Seppworks een cheque van €1500,- uitreiken aan de Voedselbank Oost-Achterhoek. 

 

Ga terug