Martijn Groot Wassink - Hoofd Verkoopbinnendienst

Hoofd verkoopbinnendienst

Martijn Groot Wassink


Martijn Groot Wassink is bezig met zijn tweede periode bij Bribus. Na 10 jaar bij Bribus gewerkt te hebben, is hij er 7 jaar tussenuit geweest. “Het feit dat ik weer terug ben, inmiddels alweer 4 jaar, geeft aan dat Bribus op mij in ieder geval aantrekkingskracht heeft”. 

Bribus is een grote speler geworden. Hoe is dat tot stand gekomen denk jij?

Het knappe is dat Bribus in moeilijkere tijden, ook keuzes heeft gemaakt om te investeren. Tegen de stroom in en dat is moedig.

Is dat een karaktereigenschap van Bribus?

Er heerst hier in ieder geval een sterk wij-gevoel. De bereidwilligheid is groot en de organisatie is relatief plat. Je merkt dat je een volwaardige speler bent in het geheel. En dat is eigenlijk iets wat nooit anders is geweest. Natuurlijk worden functies naarmate de organisatie groter wordt, wat meer afgebakend, maar de openheid en directheid blijft. Dat is gewoon een constant gegeven door de jaren heen.

Ook is Bribus een sociaal bedrijf, waarin de waarde van de mens ook centraal gesteld wordt. Dat vind ik wel echt de kracht van deze organisatie, iets wat je moet koesteren.

Om welke redenen, los van bovengenoemde, zou je Bribus aanbevelen?

De term ‘leeromgeving’ is hier wel op z’n plek. We zijn een bedrijf met kans op ontwikkeling. Ik denk dat dat als een paal boven water staat. Een interessante club waar mooie dingen gemaakt worden, maar waar je zelf ook een mooie carrière kunt opbouwen. 

Ga terug

Er heerst hier een sterk wij-gevoel


Martijn Groot Wassink

Parkeergarage