Martijn Groot Wassink - Hoofd Verkoopbinnendienst

Hoofd Verkoop Binnendienst
Martijn Groot Wassink

Er heerst hier een sterk wij-gevoel

Martijn Groot Wassink

Martijn Groot Wassink heeft een lang arbeidsverleden bij Bribus. Al wordt dit wel onderbroken door een 'tussenperiode' van zeven jaar, waarin hij ergens anders werkzaam was. “Het feit dat ik terugkeerde, geeft aan dat Bribus op mij in ieder geval aantrekkingskracht heeft.”  

Bribus is een grote speler geworden. Hoe is dat tot stand gekomen denk jij?

Het knappe is dat Bribus ook in moeilijkere tijden de keuze heeft gemaakt om te investeren. Tegen de stroom in en dat is moedig.

Is dat een karaktereigenschap van Bribus?

Er heerst hier in ieder geval een sterk wij-gevoel. De bereidwilligheid is groot en de organisatie is relatief plat. Je merkt dat je een volwaardige speler bent in het geheel. En dat is eigenlijk iets wat nooit anders is geweest. Natuurlijk worden functies naarmate de organisatie groter wordt wat meer afgebakend, maar de openheid en directheid blijft. Dat is gewoon een constant gegeven door de jaren heen.

Ook is Bribus een sociaal bedrijf, waarin de waarde van de mens ook centraal gesteld wordt. Dat vind ik wel echt de kracht van deze organisatie, iets wat je moet koesteren.

Om welke redenen, los van bovengenoemde, zou je Bribus aanbevelen?

De term ‘leeromgeving’ is hier wel op z’n plek. We zijn een bedrijf met kans op ontwikkeling. Ik denk dat dat als een paal boven water staat. Een interessante club waar mooie dingen gemaakt worden, maar waar je zelf ook een mooie carrière kunt opbouwen. 

Ga terug

  • Thijs van Westerop

    Accountmanager

  • Parkeergarage