Stage lopen bij Bribus

Bekijk onze

stages


Op zoek naar een uitdagende stage, traineeship of afstudeeropdracht? Bijvoorbeeld in de richting techniek, ICT, financieel, personeel en organisatie of bestuurskunde? Als stagiair bij Bribus heb je verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je stage. Van een afstudeer- en meeloopstage tot een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of beroepsopleidende leerweg (BOL).

Stage lopen bij Bribus

Waarom?


 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Een hoop kansen en flexibiliteit

 • icoon-bribus-rondje

  Studie- en doorgroeimogelijkheden

 • icoon-bribus-rondje

  Georganiseerde bijeenkomsten voor stagiaires Innovatiehub InnoDinx bedrijven

 • icoon-bribus-rondje

  Een hubmanager als klankbord voor stageverslagen

Stage bij Bribus 

De ideale leerplek


De variatie in afdelingen en functies bij Bribus brengt vanzelfsprekend een breed scala stageplekken met zich mee. Van productie tot commercie en van administratie tot systeembeheer. Daarnaast is Bribus onderdeel van Innovatiehub InnoDinx. Een samenwerkingsverband tussen vier bedrijven uit Dinxperlo. Vanuit deze hub begeleidt een hubmanager de stagiair(e)s. Dat wil zeggen dat de hubmanager als klankbord fungeert én adviseert in het opstellen van stageverslagen en adviesrapporten.

De hubmanager organiseert ook enkele malen per jaar een bijeenkomst. Op deze bijeenkomst komen alle stagiair(e)s van de vier bedrijven bijeen en nemen ze een kijkje bij elkaars stagebedrijven. En natuurlijk kunnen ze dan ervaringen uitwisselen.

Zo is de hubmanager van InnoDinx voor jou als stagiair(e) een ideale aanvulling op de interne stagebegeleider bij Bribus.

Innovatiehub InnoDinx - Stage lopen bij Bribus
Toon filters

Locatie

Gevonden : 0

Geen passende stage gevonden?

Open sollicitatie


Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die –net als wij- een passie voor keukens hebben! Wat maakt jou enthousiast? Laat het ons weten in een open sollicitatie.

Solliciteer direct

Open sollicitatie
Werken bij Bribus - Facebook

Jouw droomvacature op je tijdlijn?

Volg ons op Facebook

Bribus 'Werken bij' Facebook pagina