stages

Ontwikkel jezelf bij Bribus 
Onze stages

Op zoek naar een uitdagende stage, traineeship of afstudeeropdracht? Bijvoorbeeld in de richting techniek, ICT, financieel, verkoop of HR? Als stagiair bij Bribus heb je verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan je stage. Van een afstudeer- en meeloopstage tot een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of beroepsopleidende leerweg (BOL).

Innovatiehub InnoDinx - Stage lopen bij Bribus

Onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Mooie stagevergoeding

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Gratis arbeidsvitaminen, zoals vers fruit

 • icoon-bribus-rondje

  Succesvolle groeiende organisatie

 • icoon-bribus-rondje

  Filevrij bereikbare locatie vanaf Arnhem

Stage bij Bribus
De ideale leerplek

De variatie in afdelingen en functies bij Bribus brengt een breed scala stageplekken met zich mee. Van productie tot commercie en van administratie tot systeembeheer. Als bedrijf dat midden in de samenleving staat, kijken we ook nadrukkelijk om ons heen om jou de ideale leerplek te geven. Bij ons kun je rekenen op goede begeleiding van ervaren professionals.

Bribus is aangesloten bij Smarthub Achterhoek. Dit is een non-profit initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Zij koppelen jong talent aan innovatieve bedrijven in de regio. 

 • Locatie

Toon filters

Gevonden vacatures: 6

Stage Finance

Stage Expeditie

Uitdagende stage bij Bribus

Stage Verkoop

Afstudeerstage

Stage ICT

Geen passende stage gevonden?
Open sollicitatie

Team Bribus is altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Heb je geen passende stage gevonden? Open sollicitaties zijn welkom! 

Solliciteer direct

Stage

EEN team van professionals
Samen zijn wij Bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame keukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken, krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen maken we het verschil. Samen zijn wij Bribus.

Meer weten over team Bribus