Locatie

Gunstige ligging
Onze locatie

We werken vanuit een modern pand op bedrijventerrein De Rietstap in Dinxperlo. Onze locatie heeft een gunstige ligging ten opzichte van Arnhem/Utrecht. En vanaf de snelweg ben je in 10 minuten bij Bribus!

Onze eigen parkeergarage heeft voldoende ruimte voor alle collega’s. Vanuit de garage ben je met de lift of de trap direct op je werkplek. En jouw auto staat veilig en beschermd tegen weerselementen totdat jij het werk erop hebt zitten.

Een kijkje
In de keuken

We zijn trots op wat we maken, wie we zijn en waar we vandaan komen. Dat laten we graag zien. In onderstaande 360-gradenvideo gooien we de deuren van Bribus open en wandel je door onze showroom, onze kantoren en natuurlijk door het kloppende hart van ons bedrijf: de productie. Bekijk de video op je smartphone voor maximaal resultaat. Kom binnen!

VAn Dinxperlo tot Amsterdam
Spreiding van service

Het grootste deel van onze activiteiten vindt plaats in ons hoofdkantoor in Dinxperlo. Om onze activiteiten door heel Nederland goed uit te kunnen voeren hebben we ook een Business Center in Amsterdam en servicepunten voor monteurs in Rotterdam en Kampen. 

Bribus
Bereikbaar

Bedrijventerrein De Rietstap ligt aan de rand van Dinxperlo. De ligging is optimaal: Utrecht/Arnhem en het Ruhrgebied (Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf etc.) zijn ruim binnen het uur uitstekend bereikbaar vanwege de nabije A3 en A12. Binnen 10 minuten ben je op de snelweg richting Arnhem of Oberhausen. Dit zijn wegen met doorgaans weinig file.