Locatie

Onze

Locatie


Bribus is gevestigd in een modern pand met fabriekshal op bedrijventerrein De Rietstap in Dinxperlo. Vanaf de snelweg ben je in slechts 10 minuten bij Bribus en kun je de auto in een overdekte garage parkeren. Onze productiehal is uitgerust met de meest moderne productiefaciliteiten. De kantoren en kantine zijn luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien!

Spreiding van service

Natuurlijk vindt het grootste deel van onze activiteiten plaats in Dinxperlo. Niet voor niets onze bakermat en de plek van ons hoofdkantoor. Om de landelijke activiteiten van Bribus goed uit te voeren, hebben we ook locaties op andere plekken in het land. In Amsterdam richtten we in 2014 samen met woningcorporatie Eigen Haard een showroom in. Hierdoor kunnen huurders van Eigen Haard zich dicht bij huis oriënteren en laten informeren. In Rotterdam hebben we een servicepunt voor onze monteurs die veel in die regio actief zijn. Wel zo efficiënt en een (onderhouds)klus is op die manier zo geklaard. Iets verder noordelijk, in Kampen, hebben we hetzelfde gedaan.

Bribus

Bereikbaar


Bedrijventerrein De Rietstap ligt aan de rand van Dinxperlo. De ligging is optimaal: Utrecht/Arnhem en het Ruhrgebied (Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf etc.) zijn ruim binnen het uur uitstekend bereikbaar vanwege de nabije A3 en A12. Binnen 10 minuten ben je op de snelweg richting Arnhem of Oberhausen. Dit zijn wegen met doorgaans weinig file.

Een kijkje in de keuken?


We zijn trots op wat we maken, wie we zijn en waar we vandaan komen. Dat laten we graag zien. In onderstaande 360-gradenvideo gooien we de deuren van Bribus open en wandel je door onze showroom, onze kantoren en natuurlijk door het kloppende hart van ons bedrijf: de productie. Bekijk de video op je smartphone voor maximaal resultaat. Kom binnen! Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact