Een team van professionals
Samen zijn wij Bribus

Team Bribus bestaat uit meer dan 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame kwaliteitskeukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen zijn wij Bribus!

Werken bij Bribus
Onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leuke collega's en een fijne werksfeer

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een prima salaris en 36 vrije dagen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie-afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Filevrije locatie met eigen parkeergarage

Werken bij
Bribus

Je krijgt bij Team Bribus volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. We bouwen mooie keukens, maar ook een mooie loopbaan.  Hierbij vinden we een goede balans tussen werk en privé  erg belangrijk. Daarom hebben we naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden ook 36 vrije dagen op voltijdbasis.

Dummy 1280x720

kom bij
Team Bribus!

Bribus groeit! Daarom willen wij ons team uitbreiden met Commercieel Medewerkers, Technisch Commercieel Medewerkers, Machine Operators, Allround Productie Medewerkers en Allround Assemblage Medewerkers.

Of heb je interesse in één van onze andere vacatures? Ontdek of Bribus bij jou past.

Bekijk onze vacatures!

De nieuwste vacatures

Productiemedewerker

Werkvoorbereider Rotterdam

Technisch Commercieel Medewerker

Bekijk alle vacatures


een team van professionals
Samen zijn wij bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame keukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken, krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen maken we het verschil. Samen zijn wij Bribus.

Meer weten over team Bribus

Een passend
Opleidingstraject

Welke functie je ook hebt in Team Bribus, een goed begin is het halve werk. Je krijgt daarom ruim de tijd om te wennen aan onze cultuur en je nieuwe collega’s. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materialen. Samen zijn wij Bribus.

Daarnaast krijg je bij Team Bribus volop kansen om de volgende stap te zetten. Met trainingen en opleidingen, maar ook door interne doorgroeimogelijkheden.

Bribus Academy
Neem een kijkje in onze keuken

Wie is
Team Bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 medewerkers van Bribus in Dinxperlo. In onze fabriek combineren we vakmanschap met moderne productietechnologieën om keukens te ontwikkelen voor de zakelijke markt, zoals vastgoedbeheerders, woningcorporaties, recreatieparken en zorginstellingen.

Waarom Bribus?

Bribus Academy

Vacature Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Vacature Alert.

Disclaimer

Door je aan te melden voor een Vacature Alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.