Een team van professionals
Samen zijn wij Bribus

Team Bribus bestaat uit meer dan 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame keukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen zijn wij Bribus!

Werken bij Bribus
Onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leuke collega's en een fijne werksfeer

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een prima salaris en 36 vrije dagen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie-afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Filevrije locatie met eigen parkeergarage

Werken bij
Bribus

Je krijgt bij Team Bribus volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. We bouwen mooie keukens, maar ook een mooie loopbaan.  Hierbij vinden we een goede balans tussen werk en privé  erg belangrijk. Daarom hebben we naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden ook 36 vrije dagen op voltijdbasis.

Dummy 1280x720

KOM BIJ
Team Bribus

Bribus groeit! Daarom zoeken wij machine operators, allround productiemedewerkers, een productieleider en meer. Bekijk snel onze vacatures. 

Vind jij het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien het nieuwste lid van Team Bribus! Een goede motivatie is het belangrijkste, ervaring is meegenomen.

Ja, ik wil meer weten!

Afbeelding team Bribus

De nieuwste vacatures

Productieleider

Ben jij de motivator die ervoor zorgt dat de computergestuurde productielijnen optimaal blijft draaien? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Productieleider! Lees snel verder en solliciteer.

Allround productiemedewerker

Voer je graag verschillende assemblagewerkzaamheden uit? En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien onze nieuwe Allround Productiemedewerker! Lees snel verder en solliciteer.

Junior talent

Ben jij op zoek naar een startersfunctie bij een groeiende organisatie in de keukenbranche? Dan zijn wij benieuwd naar jouw ambities! Wij investeren graag in de ontwikkeling van jouw talenten. Van interne opleidingen en trainingen tot externe opleidingen bij verschillende scholen. Net waar jouw behoefte ligt! Op dit moment hebben wij diverse junior vacatures openstaan. Heb jij nog geen werkervaring? Geen probleem. Jouw motivatie vinden wij veel belangrijker!

Bekijk alle vacatures

Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur?

Bekijk de vacatures

Een passend
Opleidingstraject

Welke functie je ook hebt in Team Bribus, een goed begin is het halve werk. Je krijgt daarom ruim de tijd om te wennen aan onze cultuur en je nieuwe collega’s. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materialen.

Daarnaast krijg je bij Team Bribus volop kansen om de volgende stap te zetten. Met trainingen en opleidingen, maar ook door interne doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?

Bribus Academy
Neem een kijkje in onze keuken

Wie is
Team Bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 medewerkers van Bribus in Dinxperlo. In onze fabriek combineren we vakmanschap met moderne productietechnologieën om keukens te ontwikkelen voor de zakelijke markt, zoals vastgoedbeheerders, woningcorporaties, recreatieparken en zorginstellingen.

Waarom Bribus?

Bribus Academy

Vacacture Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Vacature Alert.

Disclaimer

Door je aan te melden voor een job alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.