Een team van professionals
Samen zijn wij Bribus

Team Bribus bestaat uit meer dan 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame kwaliteitskeukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen zijn wij Bribus!

Werken bij Bribus
Onze redenen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Leuke collega's en een fijne werksfeer

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Een prima salaris en 36 vrije dagen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Volop ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  100% pensioenpremie-afdracht

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Filevrije locatie met eigen parkeergarage

Werken bij
Bribus

Je krijgt bij Team Bribus volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. We bouwen mooie keukens, maar ook een mooie loopbaan.  Hierbij vinden we een goede balans tussen werk en privé  erg belangrijk. Daarom hebben we naast een prima salaris en arbeidsvoorwaarden ook 36 vrije dagen op voltijdbasis.

Dummy 1280x720

kom bij
Team Bribus!

Bribus groeit! Daarom willen wij ons team uitbreiden met Medewerkers Supply Chain Management, Medewerkers Verkoop Binnendienst, Machine Operators en Allround Productiemedewerkers. Of heb je interesse in één van onze andere vacatures? Ontdek of Bribus bij jou past.

Bekijk de vacatures

Team Bribus

De nieuwste vacatures

Medewerker Verkoop Binnendienst

Ben jij goed in het onderhouden van klantrelaties en ben jij servicegericht? En ga jij altijd voor het beste resultaat? Dan ben jij de Medewerker Verkoop Binnendienst die wij zoeken! Bekijk de vacature en solliciteer.

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij een commerciële teamplayer? Heb jij daarnaast bouwkundig en technisch inzicht? Dan ben jij de Technisch Commercieel Medewerker die wij zoeken! Bekijk de vacature en solliciteer.

Keukenmonteur regio Amsterdam

Onze Keukenmonteurs zoeken collega’s die samen de handen uit de mouwen willen steken! Als Keukenmonteur ben je het gezicht en het kloppend hart van onze organisatie en monteer je keukens in de regio Amsterdam voor onze klanten. Een superuitdaging voor als je graag op pad gaat en het liefst geen dag hetzelfde doet. Heb jij veel technische kennis en ben je klaar voor een volgende stap? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures

Bribus zoekt supermonteurs!

Onze Supermonteurs zoeken collega’s! Als Supermonteur doe je belangrijk werk. Jij maakt bewoners blij met onze mooie keukens. Een vak voor de toekomst! Wij zoeken ervaren vakmensen, maar ook jonge, enthousiaste aanpakkers die bij ons het vak willen leren. Ben of ken jij een Supermonteur?

Bekijk de vacatures


een team van professionals
Samen zijn wij bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 professionals. Vanuit verschillende disciplines en achtergronden bedenken, maken en monteren we samen duurzame keukens in een bedrijf dat al meer dan 90 jaar bouwt aan een succesvolle, groeiende organisatie. Alleen door goed samen te werken, krijgen we grote én kleine keukenprojecten voor elkaar. Samen maken we het verschil. Samen zijn wij Bribus.

Meer weten over team Bribus

Een passend
Opleidingstraject

Welke functie je ook hebt in Team Bribus, een goed begin is het halve werk. Je krijgt daarom ruim de tijd om te wennen aan onze cultuur en je nieuwe collega’s. We leren je alles over onze klanten, apparatuur, technieken en materialen. Samen zijn wij Bribus.

Daarnaast krijg je bij Team Bribus volop kansen om de volgende stap te zetten. Met trainingen en opleidingen, maar ook door interne doorgroeimogelijkheden.

Meer weten?

Bribus Academy
Neem een kijkje in onze keuken

Wie is
Team Bribus

Team Bribus bestaat uit ruim 300 medewerkers van Bribus in Dinxperlo. In onze fabriek combineren we vakmanschap met moderne productietechnologieën om keukens te ontwikkelen voor de zakelijke markt, zoals vastgoedbeheerders, woningcorporaties, recreatieparken en zorginstellingen.

Waarom Bribus?

Bribus Academy

Vacature Alert

Staat jouw droomvacature er niet tussen? Meld je aan voor de Vacature Alert.

Disclaimer

Door je aan te melden voor een Vacature Alert ga je ermee akkoord dat wij je gegevens gedurende een jaar bewaren.