Onze uitgebreide serie projectkeukens

De verbindende factor:
Projectkeukens

Het merendeel van Bribus keukens wordt op projectbasis afgenomen. Ieder project heeft specifieke kenmerken zoals woningtypes en prijsklassen en het gebruik kan verschillend zijn. Daarom bieden we voor projectkeukens maatwerk. Dit gaat verder dan de maatvoering. Uw wensen en planning staan bij Bribus op de eerste plaats. Betrekt u ons bij uw programma van eisen, dan verzorgen wij een helder en aansprekend voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment.

Onze werkwijze
uw voordelen

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

Het Bribus B stappanplan

Efficiënte en kostenbesparende
Keukenoplossingen

Bribus biedt keukenoplossingen op maat. Om dit resultaat te bereiken werken wij nauw samen met projectleiders en uitvoerders. Laat de coördinatie van het keukentraject binnen uw project maar aan Bribus over, van uitvoering tot oplevering. Bribus werkt efficiënt, oplossingsgericht en kostenbesparend. Wilt u ook profiteren van onze werkwijze?

Neem contact op voor uw stappenplan

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Directeur Bribus
Krappe planning ‘gehaald’ dankzij creatieve oplossingen Woonlandschap de Leyhoeve

Krappe planning ‘gehaald’ dankzij creatieve oplossingen
Woonlandschap de Leyhoeve

Samen aangenaam oud worden. Het kan in het prestigieuze Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg. Dit fraaie staaltje architectuur biedt plaats aan 200 riante appartementen voor senioren, 85 zorgsuites en 12 grote woonkamers om medebewoners en familieleden te ontmoeten. Bribus verzorgde alle keukens. Het idee achter de Leyhoeve is dat ouderen tot op hoge leeftijd bij elkaar kunnen blijven wonen, ook als een van beiden zorg nodig heeft. Gekozen is voor een gezellige, moderne en gastvrije plek, pal aan een schitterend park en het beekje De Leij. Alle woningen kunnen worden aangepast met de modernste zorghulpmiddelen en domotica. Zorg is op afroep beschikbaar. De bewoners hebben bovendien de beschikking over een restaurant, een knusse brasserie, een zwembad, een winkel en een kapsalon. “Hier is echt behoefte aan”, vertelt Laurens van Rij, directeur projecten van ontwikkelaar Roozen van Hoppe. “Nog voordat we begonnen met de bouw, waren alle appartementen al verhuurd.”

Bekijk deze referentie

Evaluatie voor optimalisatie
Meedenkkracht

Wekelijks worden projecten bij Bribus geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. Dit geldt zowel intern als op de operationele werkvloer. Bribus controleert projecten door goede voorbereiding en volledige en tijdige communicatie. Zo worden projectresultaten geoptimaliseerd voor het beste rendement. Wilt u kennismaken met een accountmanager in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Evaluatie voor optimalisatie - Bribus