De verbindende factor: 

Projectkeukens


Het merendeel van de keukens van Bribus wordt op projectbasis ingezet. Ieder project kent specifieke kenmerken en omstandigheden zoals doelgroepen, woningtypes en prijsklassen. Daarom zijn ook projectkeukens bij Bribus maatwerk. Dit gaat verder dan de maatvoering en installatiepunten. Uw verwachtingen en de planning staan bij Bribus altijd op de eerste plaats. Betrekt u ons bij uw programma van eisen, dan verzorgen wij een helder en aansprekend voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment.

Onze werkwijze

uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus voordelen

  Kostenbesparing

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

Onze uitgebreide serie

Projectkeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie projectkeukens. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projectkeukens

Efficiënte en kostenbesparende

Keukenoplossingen


Bribus biedt keukenoplossingen op maat. Om dit resultaat te bereiken werken wij nauw samen met projectleiders en uitvoerders. Laat de coördinatie van het keukentraject binnen uw project maar aan Bribus over, van uitvoering tot oplevering. Bribus werkt efficiënt, oplossingsgericht en kostenbesparend. Wilt u ook profiteren van onze werkwijze?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Evaluatie voor optimalisatie

Meedenkkracht


Wekelijks worden projecten bij Bribus geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. Dit geldt zowel intern als op de operationele werkvloer. Bribus controleert projecten door goede voorbereiding en volledige en tijdige communicatie. Zo worden projectresultaten geoptimaliseerd voor het beste rendement. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Evaluatie voor optimalisatie - Bribus

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam


'We kijken wel eens verder, maar we komen altijd weer bij Bribus uit. Zij zijn flexibel, hebben goede contactpersonen die hun afspraken nakomen en bieden uitstekende kwaliteit. '

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Bekijk deze referentie

Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact