Bribus Premium

De verbindende factor: 

Projectkeukens


Het merendeel van de keukens van Bribus wordt op projectbasis ingezet. Ieder project kent specifieke kenmerken en omstandigheden zoals doelgroepen, woningtypes en prijsklassen. Daarom zijn ook projectkeukens bij Bribus maatwerk. Dit gaat verder dan de maatvoering en installatiepunten. Uw verwachtingen en de planning staan bij Bribus altijd op de eerste plaats. Betrekt u ons bij uw programma van eisen, dan verzorgen wij een helder en aansprekend voorstel. Met een concept op maat en keuze uit een ruim assortiment.

Onze werkwijze

uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus pragmatisch proces

  Efficiënt proces

 • Bribus voordelen

  Kostenbesparing

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

Onze uitgebreide serie

Projectkeukens


Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie projectkeukens. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze projectkeukens

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

Efficiënte en kostenbesparende

Keukenoplossingen


Bribus biedt keukenoplossingen op maat. Om dit resultaat te bereiken werken wij nauw samen met projectleiders en uitvoerders. Laat de coördinatie van het keukentraject binnen uw project maar aan Bribus over, van uitvoering tot oplevering. Bribus werkt efficiënt, oplossingsgericht en kostenbesparend. Wilt u ook profiteren van onze werkwijze?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-resultaatt

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwsbrief

Het nieuws

 

Evaluatie voor optimalisatie

Meedenkkracht


Wekelijks worden projecten bij Bribus geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. Dit geldt zowel intern als op de operationele werkvloer. Bribus controleert projecten door goede voorbereiding en volledige en tijdige communicatie. Zo worden projectresultaten geoptimaliseerd voor het beste rendement. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker in uw regio?

Bekijk onze contactpersonen

Evaluatie voor optimalisatie - Bribus

Referentieproject Mooiland


'Samen geven we thuis.'

Sam Daniels
projectleider woningcorporatie Mooiland

Bekijk deze referentie

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact