Bribus Rijnsburg Inbouwkeuken

De totaaloplossing
Voor inbouwkeukens

De perfecte inbouwkeuken voor iedereen. Dat is waar we dagelijks voor zorgen. Wanneer u als woningcorporatie, vastgoedbelegger of vastgoedbeheerder investeert in nieuwbouwkeukens, heeft u te maken met veel partijen. Kiezen voor keukens van Bribus betekent kiezen voor een passende keuken voor alle partijen. Bij ons vindt u diverse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en inbouw keukenapparatuur. Hiermee creëert u als vastgoedbeheerder een solide basiskeuken. Indien gewenst passen wij de inbouwkeuken volledig op uw eisen aan. 

hoogwaardige en duurzame 
Topkwaliteit inbouwkeukens

Voor ieder project een inbouwkeuken, passend bij iedere wens en budget. Bribus levert inbouwkeukens van topkwaliteit met een lange levensduur. Onze inbouwkeukens worden volledig door onszelf geproduceerd. De materialen die we gebruiken zijn hoogwaardig en duurzaam. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Dat geldt zowel voor de inbouwkeuken apparatuur als voor de montage. Voor de inbouw keukenapparatuur werkt Bribus samen met gerenommeerde merken zoals Bosch en Siemens. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Bekijk onze inbouwkeukens

Uw werkwijze
Uw voordelen

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

OFFERTE OF PRIJSINDICATIE NODIG VOOR UW INBOUWKEUKEN?
Snel, slim en gemakkelijk via onze showroom

Bribus heeft een groot aanbod aan inbouwkeukens. Maakt dat het kiezen van de juiste inbouwkeuken voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een online showroom waarin Bribus een selectie duurzame kwaliteitskeukens heeft gemaakt, passend bij uw wensen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de inbouwkeuken samenstellen. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatieadvies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!


de maatwerkformule
Voor complete inbouwkeukens

Met Bribus kunt u slimmer werken én kosten besparen. Wij verzorgen het gehele traject voor complete inbouwkeukens. We geven advies, verzorgen de keukenopname aan huis, tekenen de nieuwe keuken én regelen de volledige montage. Dat is de maatwerkformule van Bribus voor woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars & -beheerders. Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Benieuwd wat voor een resultaat dit voor u kan opleveren?

Neem direct contact op

Inbouwkeukens_Bribus_B
Luxe inbouwkeukens

park maasresidence thorn
Luxe inbouwkeukens op grote schaal

Parc Maasresidence Thorn is een luxe recreatiepark op een A-locatie nabij Roermond. Het park heeft vakantievilla's in diverse groottes en appartementen met uitzicht op de nieuwe jachthaven. Daarnaast beschikt het park over een strand en uitgebreide centrumvoorzieningen, zoals horeca, een Kids Club en een overdekte MRT Pool. Dit project is in opdracht van Grouwels Vastgoed, waarmee wij al jarenlang samenwerken. Samen met Arcus Zuid Projectontwikkeling hebben wij de ruim 200 vakantievilla's voorzien van luxe keukens.

Bekijk deze referentie

inbouwkeukens 
Met het beste rendement

In de vastgoedsector is een strakke planning essentieel. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van nieuwe inbouwkeukens voor appartementencomplexen of nieuwbouwprojecten in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het gehele traject maar aan Bribus over. Door efficiënt en oplossingsgericht te werken kan het hoogste rendement voor u worden behaald. Zo kunt u zo snel mogelijk starten met de verhuur. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Inbouwkeukens
MVO

maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dit varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen. 

Bekijk onze visie op MVO