Bribus Park Hoog Oostduin keuken - Keukens Zakelijke Markt

keukens voor

De zakelijke markt


Bribus weet wat belangrijk is bij business projecten. Onze hoogwaardige keukens geven ieder zakelijke project een boost. In iedere branche, van groot- tot kleinschalig. Van standaard tot maatwerk. Van nieuwbouw tot verbouw en renovatie. Van hotels, wooncomplexen tot zorgcentra, kantoren en nog veel meer. Veel variaties in maatvoering of uitvoering? Geen probleem. Bij Bribus krijgt u altijd de juiste keukenoplossing.

Onze werkwijze

Uw voordelen


 • Bribus meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Bribus samenwerken in de keten

  Ketensamenwerking

 • Bribus kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Bribus Milieuvriendelijk en vooruitstrevend

  Duurzaam

Onze

Maatwerkformule voor projecten


Wij denken van begin tot eind mee, zijn makkelijk en goed bereikbaar, zorgen voor tijdige oplevering en blijven ook nadien beschikbaar. Kiezen voor Bribus is kiezen voor topkwaliteit. En als u kiest voor onze maatwerkformule bespaart u extra veel tijd en kosten, omdat wij flink wat extra werkzaamheden uit handen nemen. Bijvoorbeeld het opnemen en intekenen van de keukens. Wel zo efficiënt! Iets voor uw project?

Bekijk onze zakelijke keukens

Kiezen voor

Kwaliteitskeukens


In onze uitgebreide serie kwaliteitskeukens vindt u voor ieder project een passende keukenoplossing. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur creëren we altijd de perfect fit voor uw zakelijke project. Niet onbelangrijk: ook qua budget. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bribus Marriot Hotel

Offerte of prijsindicatie nodig?

Snel, slim en gemakkelijk via Studio B

 

Ontdek Studio B

vastgoed geselecteerd

Studio B


Het aanbod van Bribus is groot. Maakt dat het kiezen van de juiste keukens voor uw project lastig? Niet als het aan Bribus ligt. Speciaal voor u ontwikkelden we Studio B. Een uitgebreide serie kwaliteitskeukens gemakkelijk en overzichtelijk door u zelf geselecteerd. Door ons gevisualiseerd en gecalculeerd. Compleet met specificaties en downloads zoals een hoge resolutie afbeelding, 3D-tekening, installatie-advies en bestektekst. Snel, slim en gemakkelijk!

Probeert u zelf maar

Studio B

Moxy Hotel onderdeel van Marriott

60 kamers met een Bribus keuken


Op een schitterende locatie aan de Amsterdamse Houthavens werd de laatste hand gelegd aan een fraai hotel met maar liefst 180 kamers. In een deel hiervan – 60 kamers – zijn aantrekkelijke Bribus keukens geplaatst, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Bekijk de referentie

Bribus Marriot Hotel

Park Hoog Oostduin

162 Premium keukens


Aan de Oostduinlaan in Den Haag is een voormalig Shell-kantoor omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Bribus mocht de keukens leveren van in totaal 146 huurappartementen en 16 appartementen, speciaal voor expats. Dat werden keukens uit onze Premium-lijn, die naadloos aansluiten bij het premium karakter van dit prachtige complex.

Bekijk de referentie

Bribus Park Hoog Oostduin keuken - Keukens Zakelijke Markt

Efficiënt en kostenbesparend

Ons stappenplan


Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken of recreatiewoningen in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

bribus-b-rendement

Maatschappelijk verantwoord

Daadkrachtig Bribus


Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit daarom verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in doen en denken tot grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor de toekomstige generaties.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Bribus - Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Bel met Bribus

Heeft u een vraag of opmerking?

Contact opnemen

Bel (0315) 65 17 45 of ga naar onze contactpagina:

Naar contact