Studio B

Online keukenshowroom
Studio B

Studio B is de online- en offline showroom van Bribus waar zakelijke afnemers als vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars of woningbouwcoöperaties snel en overzichtelijk de beste keukenontwerpen uit ruim 350 opties kunnen selecteren. Met Studio B configureert u met behulp van allerlei filters snel en gemakkelijk naar de juiste keuken voor uw project.

Welkom bij de online showroom van Studio B. Voorheen had Studio B een eigen website. Om het voor u nog duidelijker en overzichtelijker te maken, is Studio B nu geïntegreerd in de Bribus-website.  Alle functionaliteiten zoals u van Studio B gewend bent, vindt u ook terug in dit vernieuwde platform.

Met Studio B configureert u met behulp van allerlei filters snel en gemakkelijk naar de juiste keuken voor uw project.

Probeer maar eens!

Naar keukenoverzicht

Voordelen van
Studio B

  • Meer dan 350 keukenontwerpen
  • Direct een prijsindicatie
  • Installatietekeningen en 3D-ontwerpen beschikbaar
  • Binnen 48 uur een maatwerk offerte voor de geconfigureerde keuken
Studio B - Keukenontwerp

Slimme
Filters

Studio B stelt u in staat om keukens te configureren aan de hand van verschillende filters, denk aan: toepassing, opstelling, kleur, werkbladtype, handgreep, afmeting en apparatuur. Hiermee stelt u keukens samen die perfect aansluiten op de eisen en voorwaarden van uw project. Studio B voorziet de keuken standaard van installatietekeningen, een 3D-ontwerp en een hoge resolutie afbeelding. Daarnaast ontvangt u direct een prijsindicatie en binnen 48 uur een maatwerk offerte voor de geconfigureerde keuken. Als dat geen service is! 

Profiteer van
90 jaar ervaring

In Studio B hebben wij onze 90 jaar ervaring gebundeld. Daarom treft u in deze studio standaard zeer goede basisontwerpen, welke volledig aan te passen zijn aan uw wensen en voorkeuren. Wij maken uw ontwerp direct zo compleet mogelijk. Zo kunt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op uw project.

Studio B
Studio B

Neem
Contact op

Ervaar zelf hoe Studio B een handige tool kan zijn in uw ontwerp- en tekenfase. We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Als we iets kunnen doen ter optimalisatie dan horen we het uiteraard graag. U kunt contact opnemen via 0315-651745 of studio-b@bribus.nl