Keuken voor Kantoren

Keukens voor 
Kantoren

Koffie? Wie ruimt de vaatwasser in? Hebben we nog drankjes voor de vrijdagmiddagborrel? Werknemers brengen jaarlijks heel wat uren door op kantoor. Een goed uitgeruste keuken is vandaag de dag een must. Bij Bribus weten we aan welke eisen een keuken op kantoor of in een kantoortuin moet voldoen. Voor ieder kantoor – maar ook voor andere gezamenlijke ruimtes, zoals kantines - hebben we een passende keukenoplossing voor handen. Passend binnen uw wensen én het budget. Altijd geleverd met de perfecte service van Bribus.

Stijlvolle kwaliteitskeukens
Voor bedrijven

Geen kantoor is hetzelfde. Dat geldt ook voor onze kwaliteitskeukens. In onze uitgebreide serie vindt u altijd een passende oplossing voor uw kantoor of kantoren. Met onze eigentijdse keukenstijlen, het brede scala aan fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur én uw wensen creëren we samen de beste oplossing voor uw situatie. Indien gewenst passen wij een keukenconcept volledig op uw eisen aan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze kwaliteitskeukens

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Lidl distributiecentrum Etten-Leur
Keukens in kantoortuinen

De kantoren van het distributiecentrum van Lidl in Etten-Leur zijn rigoureus verbouwd en gemoderniseerd. Na de nieuwbouw van het Lidl-distributiecentrum in Waddinxveen en de verbouwing in Weert, wisten Bribus en Lidl elkaar ook weer te vinden in Etten-Leur.

Bekijk de referentie

Bribus Lidl-DC keuken - Zakelijke markt - Kantoortuinen
Bribus B

Efficiënt en kostenbesparend
Ons stappenplan

Laat de coördinatie van uw keukentraject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken, zorginstellingen of kantoren in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Pantry keukens
Voor kantoren

Is er geen ruimte om een complete keuken te plaatsen, of biedt dit te veel functionaliteiten? Bij Bribus begrijpen we het belang van dergelijke keukens op kantoor. Daarom bieden we maatoplossingen die passen bij de specifieke behoeften en ruimte van uw kantooromgeving: een pantry keuken voor kantoor. Met een pantry keuken bent u voorzien van een compacte keukenoplossing. De keuken is op maat gemaakt en voorzien van de gewenste functionaliteiten. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Wij ontwerpen onze "Pantry kantoor" keukens met het oog op efficiëntie, stijl en functionaliteit.

Bekijk onze kwaliteitskeukens

Keuken geschikt voor kantoor
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen