Keuken voor vakantie- en recreatieparken

Keukens voor
Vakantie- en recreatieparken

De eisen die door huurders aan een keuken voor vakantie- en recreatieparken worden gesteld wijken af van andere branches. De keukens hebben vaak veel te verduren en daardoor is de levensduur van essentieel belang. Bribus heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van keukens voor vakantie- en recreatieparken.

Onze uitgebreide serie
Kwaliteitskeukens

Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie kwaliteitskeukens die wij speciaal voor de vakantie- en recreatiebranche hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens en budget aanpassen. Wij bieden diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u een keuken op maat voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens

Onze werkwijze 
Uw voordelen

 • Kwaliteitsborging

  Kwaliteitsborging

 • Ketensamenwerking

  Ketensamenwerking

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

Efficiënt en kostenbesparend
Ons stappenplan

Laat de coördinatie van uw keukentraject maar aan Bribus over. Onze vaste ploeg ervaren specialisten weet als geen ander hoe het complete proces rond nieuwe keukens voor bijvoorbeeld vakantieparken, zorginstellingen of kantoren in goede banen moet worden geleid. Efficiënt, gericht op oplossingen en de laagste kosten voor u. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Bribus B
Bribus een hoger rendement

Één aanspreekpunt
Hoger rendement

Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt en wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp.

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Park Hoog Oostduin 162 premium keukens

Park Hoog Oostduin
162 premium keukens


Het imposante, voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan in Den Haag is omgebouwd tot luxe appartementencomplex. Zeker de zeven penthouses op de bovenste verdieping bieden een indrukwekkend uitzicht op de Haagse skyline aan de ene kant en de Noordzee aan de andere kant. Een prachtig project, genaamd ‘Park Hoog Oostduin’, omgeven door opvallend veel groen, zoals ook Daniel Spiessens constateerde. 

Bekijk deze referentie