Keukens voor Vastgoedbeheerders

Vastgoedkeukens op maat voor
Vastgoedbeheerders

Als vastgoedbeheerder heeft u te maken met vele partijen. Bij investeringen in nieuwbouw- of renovatiewoningen komt er tijdens de bouwfase veel kijken. Bribus heeft jarenlange ervaring in het projectmatig inzetten van hoogwaardige vastgoedkeukens. Vastgoedbeheerders kunnen rekenen op flexibiliteit en uitstekende nazorg. Onze meedenkkracht houdt namelijk niet op na de bouwfase: na oplevering verzorgt Bribus al het onderhoud aan de keukens. Daar heeft u als vastgoedbeheerder geen omkijken meer naar!

Onze uitgebreide serie
Vastgoedkeukens

Bij Bribus heeft u de keuze uit een uitgebreide serie vastgoedkeukens die wij speciaal voor vastgoedbeheerders hebben ontwikkeld. Deze concepten kunt u naar eigen wens - en budget - aanpassen. Zo bieden wij diverse eigentijdse keukenstijlen en een breed scala fronten, kleuren, handgrepen en apparatuur. Hiermee creëert u als vastgoedbeheerder zelf een keuken op maat, voor een zeer scherpe prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk onze keukens voor vastgoedbeheerders

Onze werkwijze
Uw voordelen

 • Meedenkkracht

  Meedenkkracht

 • Efficient Proces

  Efficiënt proces

 • Kostenbesparend

  Kostenbesparing

 • Milieuvriendelijk en Vooruitstrevend

  Duurzaam

Het beste rendement voor
Vastgoedbeheerders

In de vastgoedsector is een strakke planning essentieel. Bribus weet als geen ander hoe het proces rond het plaatsen van nieuwe keukens voor appartementencomplexen of nieuwbouwprojecten in goede banen moet worden geleid. Laat de coördinatie van het hele keuken(vervangings)traject maar aan Bribus over. Door efficiënt en oplossingsgericht te werken kan het hoogste rendement voor u worden behaald. Zo kunt u zo snel mogelijk starten met de verhuur. Wilt u ook efficiënt werken en kosten besparen?

Neem contact op voor uw stappenplan

Bribus B
Twee uiteenlopende opdrachten Van een gerenommeerde opdrachtgever

Twee uiteenlopende opdrachten
Van een gerenommeerde opdrachtgever

Mul Projectontwikkeling uit Amsterdam, ook wel MPO, is een vooruitstrevende ontwikkelaar van koop- en huurwoningen. Cor Mul, directeur van MPO, staat bekend om het ontwikkelen van woningen van zeer hoog niveau samen met gerenommeerde architecten en aannemers. 

Bekijk deze referentie

één aanspreekpunt voor de
Vastgoedsector

Ons werk houdt niet op nadat wij een keuken hebben geleverd en gemonteerd. Integendeel! Ook de nazorg hoort bij ons werk. Bribus vormt één aanspreekpunt voor vastgoedbeheerders. Wij nemen u al deze zaken met plezier uit handen. Zodat u profiteert van een hoger rendement zonder rompslomp. Wilt u kennismaken met een Bribus medewerker in uw regio?

Bribus een hoger rendement
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord
Daadkrachtig Bribus

Bribus neemt verantwoordelijkheid voor een beter milieu en voelt zich betrokken bij de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit verweven in onze dagelijkse bezigheden en processen. Dat varieert van kleine aanpassingen in het dagelijkse handelen tot aan het doen van grote investeringen. Een continu proces om zorg te dragen voor een leefbare wereld voor vandaag en morgen.

Bekijk onze MVO-inspanningen

OPTIMALE NAZORG
Voor tevreden gebruikers

Keukens van Bribus zijn gemaakt voor langdurig gemak en kookplezier. Zorgvuldig onderhoud zorgt voor nóg meer levensduur van de keuken. Daarom stopt onze service niet als de keuken is geplaatst. Voor optimale nazorg voorzien wij de gebruikers van eenvoudige, maar doeltreffende tips. Een voorbeeld hiervan is de videoreeks ‘Keukenpraat’.