MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MVO

 
 

Wij zijn een organisatie die veel waarde hecht aan een milieuvriendelijk productieproces. Het realiseren van mooie, verantwoord geproduceerde keukens staat bij ons voorop en we investeren dan ook doorlopend in duurzame oplossingen.

Wim Diersen
Directeur

Bribus - Verantwoord geproduceerde keukens

MVO is een intensieve
expeditie zonder eindbestemming

Van doelstellingen
naar acties

De Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties geven richting aan ons MVO-beleid. Vier van de in totaal zeventien doelstellingen zijn sterk verankerd binnen onze organisatie. Dit zijn doelstellingen die veel raakvlakken hebben met onze dagelijkse werkzaamheden, waardoor we deze SDG’s snel om kunnen buigen naar acties die concreet wat opleveren. Denk aan innovatiekracht, goed werkgeverschap en maatschappelijke betrokkenheid. We willen immers niet alleen maar praten over MVO, maar vooral doen! 

Lees meer

duurzame doelstellingen

Zorg voor het
klimaat

Wij zijn continu bezig met het verduurzamen van ons productieproces. En met succes. Voor de productie van onze keukens maken wij bijvoorbeeld volledig gebruik van groene stroom; 100% opgewekt met behulp van windmolens. Hiervoor ontvingen wij het Groencertificaat van Engie. Benieuwd welke stappen wij nog meer zetten voor een schoner klimaat?

Lees meer

100% groene stroom

Meer dan goed
werkgeverschap

Bij Bribus staat de mens centraal. We investeren in veiligheid en vitaliteit, zodat onze medewerkers goed in hun vel zitten en zich ondersteund voelen. Van de productievloer tot kantoor. Mensen die zich duurzaam willen ontwikkelen zijn bij Bribus op de juiste plek. Door aandacht te hebben voor de behoeften van onze collega’s en klanten zijn we in staat om maximaal resultaat te behalen. Samen maken we hét verschil. 

Lees meer

Meer dan goed werkgeverschap

Download de Bribus
MVO brochure

Brochure downloaden (PDF)

Onze stijl
duurzame keukens

De term duurzaamheid wordt zo vaak gebruikt dat de betekenis ervan dreigt te vervagen. Zo niet bij Bribus. Concrete projecten en innovaties geven een duidelijk beeld van ons duurzaamheidsbeleid. Onze energieneutrale productie, duurtesten met kwantitatieve resultaten, testkeukens om de afvoer van kookemissies te verbeteren en de ontwikkeling van circulaire keukens in samenwerking met de TU Delft, zijn hier enkele voorbeelden van.

Lees meer

Bribus - Duurzame keukens

Sociaal
betrokken

Op landelijk, maar juist ook op regionaal en lokaal niveau, toont Bribus betrokkenheid. Dat doen we in de vorm van financiële bijdrages, maar ook door het beschikbaar stellen of doneren van fysieke middelen aan diverse sociaalmaatschappelijke initiatieven. We vertellen je er graag meer over!

Lees meer

Sociaal betrokken

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact