Meer dan goed
werkgeverschap

Passende
Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden die Bribus biedt zijn marktconform en met aandacht voor jouw ambities samengesteld. Natuurlijk biedt Bribus voldoende vrije dagen (32 conform cao + opbouw), om een goede balans tussen werk en privé te waarborgen. Daarnaast investeert Bribus continu in gezonde, prettige werkomstandigheden. Van de productievloer tot kantoor. Zo kun jij Bribus en jezelf laten groeien.

Passende arbeidsvoowaarden

Verzekerd
Veiligheid voorop

Veiligheid staat altijd voorop bij Bribus. Op ieder vlak, voor zowel personeel als voor bezoekers. Denk hierbij aan gemarkeerde wandelpaden en verboden gebieden voor heftrucks. Daarnaast is ook gedacht aan gehoorbescherming, beschermend schoeisel, BHV’s en veiligheidslasers in machines. Bovendien staat het productiepersoneel op ergomatten en zijn er lasers met een sprinklerinstallatie geïnstalleerd om brandgevaar tot een minimum te beperken. Op deze manier verzekert Bribus iedereen van een veilige werkplek.

Veiligheid voorop

Ons team versterken?
Kom werken bij Bribus

Alle vacatures

Prettige
Werkomstandigheden

Over de hele linie zorgen wij voor veiligheid en comfort. Dat betekent professionele en comfortabele kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor onze mannen en vrouwen in de productie. Speciale ergomatten zorgen ervoor dat staand werk fysiek niet te belastend is. Het kantoormeubilair is altijd voorzien van de modernste technieken, zoals onze hoog-laag bureaus. Ook zijn de kantoorruimtes voorzien van luchtvochtigheidsregelaars geïntegreerd in de geavanceerde plafonds.

Prettige werkomstandigheden

Doorgroeien via
Trainingen en opleidingen

Bij Bribus werken we niet met kant-en-klare ontwikkelingstrajecten. We blijven constant in gesprek met onze werknemers: “Hoe gaat het, waar sta je, wat wil je graag bereiken, hoe kunnen we daarmee helpen?”. Mensen die zich willen ontwikkelen en die willen bijleren, moedigen wij aan. Van interne opleidingen (zoals BHV, EHBO, Heftruckrijbewijs) tot trainingen bij machine-leveranciers en tot externe opleidingen bij diverse onderwijsinstanties. Het is maar net waar jouw behoefte ligt. Voor ons helpt dit om het kennisniveau en daarmee het innovatieve karakter van Bribus te bewaken en verder uit te bouwen.

Bribus Academy

Gezond in
Voeding en beweging

Bribus hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers en is van mening dat ook op de werkvloer ruimte en aanbod moet zijn voor een gezondere levensstijl. Na het draaien van een aantal pilots is uiteindelijk gekozen voor het plaatsen van een fruitautomaat. Het personeel heeft daarnaast ook de keuze uit verschillende gezonde broodjes. Periodiek is Bribus sponsor van sportevenementen, waaraan enthousiaste medewerkers natuurlijk mogen deelnemen. Voeding en beweging maken het verschil!

Gezond in voeding en beweging

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Contact