Goed werkgeverschap

Meer dan goed
Werkgeverschap

Goed werkgeverschap verklaart al grotendeels waarom iemand kiest voor een bepaalde werkgever. Hierin zitten de primaire en de secundaire voorwaarden: onmisbaar om af te wegen of je de uitdaging aangaat. En dan komt er nog een gedeelte kijken dat wat minder concreet en tastbaar is. Dat is een bepaald gevoel dat je krijgt bij een bedrijf, noem het: meer dan goed werkgeverschap. Jezelf kunnen bewegen en ontwikkelen binnen een familiaire en tegelijkertijd professionele sfeer.

Doelstellingen

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Betrokken, bevlogen medewerkers

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Persoonlijke groei

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Veilige werkomgeving

 • 160628_Bribus Logo_Rondje RGB

  Duurzame inzetbaarheid

Passende
Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden die Bribus biedt zijn marktconform en met aandacht voor jouw ambities samengesteld. We kijken daarom niet alleen naar een passend inkomen, maar veel belangrijker nog; we kijken naar waar je wilt uitkomen. Denk daarbij aan jouw plannen en wensen. Samen bepalen we een route om jouw doelen te verwezenlijken. Natuurlijk biedt Bribus voldoende vrije dagen (32 conform cao + opbouw) om een goede balans tussen werk en privé te waarborgen. Daarnaast investeert Bribus continu in gezonde, prettige werkomstandigheden. Van de productievloer tot kantoor. Zo kun jij Bribus en jezelf laten groeien

Passende arbeidsvoorwaarden

Bij Bribus hebben we
Aandacht voor jouw ambities

Goed werkgeverschap Bribus

VERZEKERD VAN EEN
Veilige werkplek 

Veiligheid staat bij Bribus altijd voorop. Dit geldt voor zowel onze medewerkers als voor onze bezoekers. Denk hierbij aan gemarkeerde wandelpaden en verboden gebieden voor heftrucks. Daarnaast is ook gedacht aan gehoorbescherming, beschermend schoeisel, aanwezigheid van voldoende BHV’ers en veiligheidslasers in machines. Bovendien zijn er lasers met een sprinklerinstallatie geïnstalleerd om brandgevaar tot een minimum te beperken. Op deze manier verzekert Bribus iedereen van een veilige werkplek.

OPTIMALE WERKOMSTANDIGHEDEN
En een prettige werkomgeving 

Van onze productiemedewerkers wordt fysiek best wat verwacht, daarom besteden we veel aandacht aan optimale werkomstandigheden; van veiligheid tot comfort. Dat betekent professionele en comfortabele kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voor onze mannen en vrouwen in de productie. Speciale ergomatten zorgen ervoor dat staand werk fysiek niet te belastend is. Onze kantoormedewerkers beschikken over hoog-laag bureaus voor een goede werkhouding. Ook zijn er investeringen gedaan die bijdragen aan een fijne werksfeer, denk aan kantoorruimtes met klimaatbeheersing, rustgevende verlichting en werkplekken met daglicht. Belangrijke investeringen, want onze ergonomische maatregelen in combinatie met een prettige werksfeer leiden tot (nóg) meer plezier in het werk.

header vacature product manager

Doorgroeien via
Trainingen en opleidingen

Bij Bribus werken we niet met kant-en-klare ontwikkelingstrajecten. We blijven constant in gesprek met onze werknemers: “Hoe gaat het, waar sta je, wat wil je graag bereiken, hoe kunnen we daarmee helpen?” Medewerkers die zich willen ontwikkelen en die willen bijleren, moedigen wij aan. Van interne opleidingen (zoals BHV, EHBO, Heftruckrijbewijs) tot trainingen bij machine-leveranciers en tot externe opleidingen bij diverse onderwijsinstanties. Het is maar net waar jouw behoefte ligt. Hiermee bouwen we het kennisniveau van Bribus steeds verder uit.

Bribus Academy
Gezond in voeding en beweging

Gezond in
Voeding en beweging

Bribus hecht veel waarde aan de gezondheid van haar medewerkers en is van mening dat ook op de werkvloer ruimte en aanbod moet zijn voor een gezondere levensstijl. Na het draaien van een aantal pilots is uiteindelijk gekozen voor het plaatsen van een fruitautomaat in de kantine, om gezond eten te stimuleren. Periodiek is Bribus sponsor van sportevenementen, waaraan enthousiaste medewerkers natuurlijk mogen deelnemen. Daarnaast hebben we onder de noemer Bribus Beweegt een nieuw programma opgestart voor de medewerkers. 
Voeding en beweging maken het verschil!