Online een Bribus droomkeuken ontwerpen

30-10-2009
Online een Bribus droomkeuken ontwerpen

Welke Bribus keuken u ook kiest, de indelingsmogelijkheden zijn bijna oneindig. Dat biedt dus een grote vrijheid voor het individuele ontwerp. Waar passen de keukenkasten het best? En wat is een handige plek voor het fornuis en bijvoorbeeld de vaatwasser? Om u hierbij op weg te helpen, hebben we de Bribus virtuele keukenplanner ontwikkeld. Met deze online ontwerptool schetst u probleemloos een driedimensionaal ontwerp van een droomkeuken. Zodat u én uw klanten direct inzicht hebben in de mogelijkheden.

De digitale keukenplanner werkt eenvoudig: u voert de maten van de keuken in, kiest de fronten en accessoires en vervolgens kunt u naar eigen inzicht variëren. Het resultaat is een full colour ontwerp als plattegrond, vooraanzicht en in speciale 3D-view, met een levensecht beeld in perspectief. U kunt de tekeningen opslaan op de server van Bribus, waar wij ze 180 dagen voor u bewaren. Natuurlijk kunt u ze ook opslaan op uw eigen pc of netwerk. Bovendien kunt u het ontwerp per e-mail versturen naar uw klanten, zodat zij alles thuis nog eens rustig kunnen bekijken.

Uitgebreid getest

De virtuele keukenplanner van Bribus is het resultaat van 2,5 jaar zorgvuldige ontwikkeling. Een aantal zakelijke relaties heeft deze ontwerptool inmiddels uitgebreid getest. Onze softwareleverancier is meteen aan de slag gegaan met de op- en aanmerkingen die hieruit naar voren kwamen. Zo bleken er bijvoorbeeld nog enkele zaken te ontbreken in de ‘bibliotheek’ met keukenonderdelen en apparatuur. De virtuele keukenplanner is nu helemaal klaar voor gebruik op grote schaal. Benieuwd? Probeer dan de Bribus keukenplanner. Wij wensen u veel ontwerpplezier met de Bribus virtuele keukenplanner!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht