Samenwerking SieMatic en Bribus officieel van start

08-09-2011
Samenwerking SieMatic en Bribus officieel van start

Bij Bribus hebben we ambitie: we willen de beste keukenleverancier van Nederland zijn. Dit bereiken we door te denken vanuit onze klanten, in te spelen op hun wensen en hen zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Inclusief een compleet keuzepakket keukens, voor iedere doelgroep en van stijlvol basic tot luxe design. Dit laatste bieden we sinds kort aan, samen met SieMatic. Een stevige basis voor nieuw succes!

Bribus en SieMatic: samen sterk

De woningmarkt verandert. Er is steeds meer vraag naar een luxere afwerking van de woning – luxere keukens en badkamers. Dit geldt voor zowel huur- als koopwoningen. Als verhuurder of verkoper moet u zich dus steeds meer onderscheiden door kwaliteit, keuzemogelijkheden en een goede prijs. Daar werken wij graag aan mee. De beste keuze voor uw project. Dat is het doel van de samenwerking tussen Bribus en SieMatic. Wij bieden een totaaloplossing voor alle projecten in de zakelijke woningmarkt. SieMatic vertegenwoordigt natuurlijk de absolute top in keukendesign, terwijl Bribus sterk is in budgetkeukens. Met onze nieuwe Bribus Premium collectie richten we ons samen nu ook op het middensegment, met een compleet assortiment.

Gezamenlijke showroom

Tijdens de Bouwbeurs in februari kwam het idee voor een gezamenlijke showroom van SieMatic en Bribus voor het eerst ter sprake. Het idee: een complete keukenshowroom voor iedereen: van huurders van woningcorporaties tot mensen met een flink budget voor een nieuwe keuken. De inzet: keukens van SieMatic voor mensen die kiezen voor luxe en keukens van Bribus voor huurders van woningcorporaties en woningeigenaren die op zoek zijn naar een mooie keuken voor een betaalbare prijs. Met daar tussenin de keukenlijn Bribus Premium: mooie keukens die we samen maken met SieMatic. Voor een prijs die precies uitkomt tussen Bribus en SieMatic. Kortom: meer keuze dus, en toch maar één showroom. Met keukens voor iedere smaak. We bieden een overzichtelijk aanbod met keukens voor verschillende budgetten én we verzorgen het complete ordertraject, de levering en montage.

Eerste partnerstudio een feit

De drie keukenlijnen zijn sinds kort te bewonderen bij Imabo Nobel Streek in Lochem; de allereerste SieMatic-Bribus partnerstudio. En we zijn inmiddels in onderhandeling over meer van dit soort showrooms in het land. Ons doel? In iedere provincie een partnerstudio, zodat we heel Nederland optimaal van dienst kunnen zijn.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bribus en SieMatic u kunnen bieden? Bel dan met één van onze accountmanagers. In een persoonlijk gesprek zetten we alle voordelen graag voor u op een rij en maken we een plan op maat.

Ons assortiment

Bribus
Bribus Premium
SieMatic collectie

Ga terug naar het nieuwsoverzicht