Woonbedrijf Ieder1 kiest voor Bribus

01-11-2012
Woonbedrijf Ieder1 kiest voor Bribus

René van Delden is interim-directeur van Domined, het onderhoudsbedrijf van Woonbedrijf ieder1. Vanaf 1 januari a.s. gaat Domined op in de corporatie en wordt de afdeling onderhoud. “Samen verzorgen Woonbedrijf ieder1 en Domined het klantgericht onderhoud van onze huurwoningen”, vertelt René van Delden. “We hebben hiervoor een showroom in Deventer, met keukens, badkamers en toiletten. Ook kunnen huurders hier kiezen voor bijvoorbeeld een dakkapel, een andere trap of energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen.”

Systemen integreren

“Bribus biedt sowieso mooie oplossingen”, vult René van Delden aan. “De medewerkers denken met ons mee, ook als we bijvoorbeeld zelf een fout hebben gemaakt in het bestelproces. Er komt altijd snel een oplossing, zodat wij efficiënt kunnen werken. En vanaf volgend jaar wordt dat alleen maar beter: Bribus en Woonbedrijf ieder1 gaan dan beide over op SAP – speciale software voor bedrijven. Het is de bedoeling dat we dan onze systemen met elkaar integreren, waarbij we de keuzes van de huurders kunnen vastleggen en direct bij Bribus kunnen bestellen. Zo verloopt de samenwerking nog sneller en makkelijker!”

Goede samenwerking

André Jansen, projectleider van de showroom in Deventer, legt uit: “Sinds 2007 kunnen onze huurders kiezen uit keukens van Bribus. Dat bevalt heel goed: wij zijn blij met de kwaliteit en de levensduur van de keukens, de goede samenwerking en de leverbetrouwbaarheid. Bovendien hebben de huurders veel meer keuze. Hierdoor voelen zij zich echt serieus genomen, ze laten duidelijk merken dat ze dat op prijs stellen. En daar doen we het voor! Omdat onze eigen medewerkers het erg druk hebben, roepen we voor een nieuwbouwproject de hulp in van een keukenconsulent van Bribus. Hij verzorgt de keuzegesprekken met de toekomstige bewoners en het complete bestelproces. Een mooie, flexibele manier om het tijdelijke capaciteitstekort op te vangen.”

Ga terug naar het nieuwsoverzicht