Nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

08-07-2016
Nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens

Leveren op iedere gewenste locatie

Bribus hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en investeert daarbij doorlopend in duurzame oplossingen. De negen nieuwe Euro6-norm vrachtwagens voldoen, vanwege optimale verbranding in de motor en lage uitstoot van vervuilende uitlaatgassen, aan de hoogste eisen van alle milieuzones. Bovendien zijn de Volvo FL280 vrachtwagens compact en zeer wendbaar dankzij de kleine draaicirkel en het bekrachtigd schakelen. Dit maakt de vrachtwagens uitstekend inzetbaar in bijvoorbeeld binnensteden. Zo kunnen we op iedere gewenste locatie leveren.

Optimale dienstverlening

Dankzij het nieuwste TomTom-navigatiesysteem hebben we inzicht in de CO2-uitstoot van de vrachtwagens. De professionele navigatie vermijdt files, stimuleert veilig rijgedrag en biedt de mogelijkheid om direct wijzigingen aan te brengen in het verzend- en verwerkingsproces van leveringen. Zo leveren we niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, maar verbeteren we ook de dienstverlening naar onze klanten.

Met de nieuwe vrachtwagens, die te herkennen zijn aan het frisse design op de cabines en laadbakken, kunnen de chauffeurs van Bribus vele veilige kilometers maken naar klanten door het hele land.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht