Bribus als duurzame bouwpartner

01-09-2020
Bribus als duurzame bouwpartner

Een keten is zo sterk als zijn zwakste schakel. Elke schakel in het bouwproces heeft invloed op de mate waarin uiteindelijk een project milieubewust wordt opgeleverd. Dus als u begint aan een project dan verwacht u dat alle leveranciers en bouwpartners op één duurzame lijn zitten. Als onderdeel van het bouwproces neemt Bribus zijn verantwoordelijkheid met milieu- en klimaatbewuste keuzes. 

Concrete
Acties

Onze keukens produceren wij volledig met groene stroom. Die overgang zorgde al voor een CO2 footprint reductie van 46%. En onze nieuwe logistieke hal wordt duurzaam geklimatiseerd middels een warmtepomp die gebruikmaakt van warmte uit de bodem. Uiteraard draait de warmtepomp op groene stroom. Ook dit systeem verkleint de klimaatimpact. Daarnaast zien wij hergebruik als een belangrijk onderdeel van onze circulaire economie. Daarom brengen wij ons overtollig plaatmateriaal terug naar de spaanplaatleverancier voor recycling. Zo behouden grondstoffen hun waarde. Een concrete actie waarmee wij onze wereld een beetje groener maken. 

Duurzaam bouwen is inmiddels bijna een vanzelfsprekendheid. We moeten niet alleen energieneutraal bouwen, maar ook stikstofvrij en circulair. Bribus is dé partner om de keukens voor uw project, van A tot Z milieubewust op te leveren. Haak ons aan voor een duurzaam advies.

Duurzaam advies van Bribus

Ga terug naar het nieuwsoverzicht