Extra productiecapaciteit in 2021

15-12-2020
Extra productiecapaciteit in 2021

De kwaliteit van de bestaande woningvoorraad staat hoog op de agenda van corporaties. Het realiseren van ‘goed wonen’ is natuurlijk van alle tijden, maar in deze bijzondere periode hebben we nóg meer oog voor een fijn thuis. Hier vloeit een toenemende vraag naar keukens met gebruik van duurzame, degelijke en onderhoudsarme materialen uit voort. Goed nieuws! Om aan deze groeiende behoefte te blijven voldoen, hebben we onze productiecapaciteit geïntensiveerd. 

Veilig en
Gezond werken

Sinds de eerste uitbraak van het coronavirus werden binnenrenovaties aan keukens tijdelijk uitgesteld. De opgelopen achterstand halen we in. Dat levert naast blije bewoners ook tevreden klanten op. Ons team werkt daarom hard, maar vooral zorgvuldig. Onze monteurs volgen de algemene richtlijnen en adviezen van het RIVM, aangevuld met ons eigen protocol: samen veilig doorwerken. 

Nieuwe
Productielijn

Normaal gesproken stond Bribus rond de feestdagen even stil, maar dit jaar niet! In deze periode hebben wij de productielijn gereed gemaakt. Deze extra capaciteit kunnen we in 2021 goed gebruiken om aan uw aanvragen te blijven voldoen. Een tandje erbij, maar onze harde werkers waren op tijd klaar om thuis Kerst te vieren met hun familie.

Ga terug naar het nieuwsoverzicht