Terugblik op de Talententuin

20-05-2022
Terugblik op de Talententuin

Vrijdag 13 mei namen we deel aan de Talententuin in de DRU. Dit is een Achterhoeks evenement waarbij studenten en young professionals in contact komen met de stageplek of werkgever van hun dromen. Meer dan 100 werkgevers lieten zien wat zij te bieden hebben op carrièregebied. Een geweldig event, met als motto: in de Achterhoek kun je worden wat je wilt!

Werkgelegenheid in de Achterhoek

Met onze deelname aan de Talententuin dragen wij graag bij aan de werkgelegenheid in de Achterhoek. We hebben veel enthousiaste talenten met verschillende opleidingsniveaus en interesses gesproken. Zij konden kennismaken met Bribus voor een (afstudeer)stage of startersfunctie.

Investeren in jong talent

Wij investeren graag in de ontwikkeling van jong talent. Als stagiair van het mbo of hbo kun je zelf invulling geven aan een stage op onze verschillende afdelingen, zoals Verkoop Binnendienst, ICT, Productbeheer of Montage. Wij kijken naar de wensen van de student en verbinden hier mogelijkheden aan. Starters kunnen hier doorgroeien naar diverse functies door middel van interne trainingen. Net waar hun behoeften liggen!

Was jij niet bij de Talententuin? 

 
Was je niet bij de Talententuin, maar ben je wel geïnteresseerd in een stage of vacature bij Bribus? Kijk dan op werkenbijbribus.nl en neem contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. 

 

Bribus neemt ook deel aan de volgende editie van de Talententuin. Deze vindt plaats op vrijdag 25 november.
 

Ga terug naar het nieuwsoverzicht