Update Cyber Security Incident

23-06-2022
Update Cyber Security Incident

Bribus B.V. - 23 Juni 2022

Beste relatie,

Achter de schermen zijn wij nog steeds volop bezig om de problemen op te lossen die zijn veroorzaakt door het Cyber Security Incident waarover wij u op 7 juni 2022 hebben geïnformeerd. We maken nu echt stappen voorwaarts. Onze productie- en kantoorfuncties worden stap voor stap weer veilig opgestart. Vanaf het moment waarop u deze update ontvangt, zijn wij ook per e-mail weer bereikbaar.

Een paar belangrijke punten ter informatie hierbij:

  • E-mails die u heeft gestuurd vanaf woensdag 1 juni 2022 18.00 uur tot en met maandag 6 juni 2022, hebben wij helaas NIET kunnen ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk deze e-mails nogmaals te versturen als deze relevant zijn.
  • Wij kunnen nog niet automatisch e-mailen vanuit ons ERP-systeem. Dat houdt in dat u orderbevestigingen en inkoopopdrachten mogelijk niet kunt ontvangen, zoals u van ons gewend bent. Wel kunnen wij reageren op inkomende e-mail die u ons stuurt.
  • Wij plannen om onze assemblage weer op te starten op vrijdag 24 juni 2022. De eerste leveringen staan gepland voor maandag 27 juni 2022. De leveringen die stonden gepland voor de periode 7 juni tot en met 13 juni 2022, zullen daarbij als eerste worden geassembleerd. Bribus neemt contact met u op over de exacte datum van levering.

Wij gaan uiteraard proberen om alle e-mails en orders zo spoedig mogelijk te verwerken. Wij zijn echt volop bezig om onze achterstanden in te halen en onze productieplanning op orde te krijgen. Zodra wij meer inzicht hebben op toekomstige leveringen, gaan wij u daarover informeren.

Nogmaals dank voor uw begrip, uw medewerking en de vele bemoedigende reacties tot dusver. Wij stellen dit enorm op prijs.

Met vriendelijke groet,

Wim Diersen, CEO
Edwin Roos, CFO
Edwin Stevering, COO

Ga terug naar het nieuwsoverzicht